Bugün saat 14.00'te ki görüþmeye gittim.
Herkesin de detaylýca anlattýðý gibi ilk önce belgelerimi daha 2. defa da parmak izini verdim buraya kadar zaten türkçe konuþuluyor.
15-20 dk bekledikten sonra mülakat numara yandý ve gittim.
hangi okulda okuduðumu ?
kaçýncý sýnýf olduðumu ?
okulu bitirince ne yapacaðýmý ?
bölümü mü sordu ?
sonra çift vatandaþsýn dedi.(Türk ve Bulgaristan vatandaþlýðým var)
Bu sebeple , türkiye de mi yoksa bulgaristan da mý doðdun dedi ?
türkiye dedim.bulgaristan birileri yaþýyor mu , iþte dede , anneanne falan dedi ?
bende hepsi öldü.biz burda yaþýyoruz ailem burda yaþýyor dedim.
- nereye gideceksin dedi ?
+ atlantic city dedim.
- orda bir sürü casino falan var dedi.Kumar oynar mýsýn falan dedi ?
+ yok dedim sevmem falan dedim.
- zaten çok riskli dedi.Ýþin ne olacak dedi ?
+ housekeeper dedim.
iþte ok falan derken bilgisayarý falan kurcaladý bir þeyler yazdý vs vs sonra parmak izimi tekrar aldý (dedim oldu bu iþ tamamdýr)
o sýrada kaðýdý gösterdi.bunu biliyor musun dedi evet dedim iþte haklarýn falan filan dedi kendi cevapladý.
sonra vizeni onayladým ama küçük bir problem var dedi.sarý bir kaðýt çýktý(direk dedim ki ahaaa isim soruþturmasýna kaldý)
iþte bu kaðýtta ki numaralarý falan takip zaten yazýyor her þey sonra bize tekrar yollayacaksýn vs vs bir þeyler saydý.
have a nice summer dedi yolladý.
pasaportumu , j1 , sevis'i geri verdi ama transkrip ve ds160 onda kaldý sonradan fark ettim.bana verilen kaðýtta ds160 formunu da yollayýn gibi bir þey yazýyor.tekrar mý çýkarýlacak ?
birde benim uçak biletim haziran 11'di yani patladýk gibi bir þey gerçi bileti þirket almýþtý artýk onu onlar ayarlayacakta.
kaðýtta 4-6 hafta arasý yazýyor bu aralarda epey yoðunlar bu tarihler isim soruþturmasýna kalýp en iyi ihtimalle 4 hafta gelen kiþiler var mý ?
iþverenin de kabul edip etmeme gibi bir durumu var.moralim acayip bozuldu bilgisi olan varsa lütfen yazsýn.
ayrýca verdikleri site þu
Home | Consulate General of the United States Istanbul, Turkey burdan nerden kontrol edilecek yeri " administrave process status " diyor ama göremedim.
tamam nerden bakýlacaðýný buldum.
diðer girecek olanlara baþarýlar diliyorum.heyecan yapmadýklarý sürece almak çok zor deðil.ben ordayken red alan da 4-5 kiþi oldu ama gereksiz heyecan yapmadým ve aldým tabi buna almak denirse.
Bookmarks