Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 23 Mayýs Vize Görüþmesi (Ankara)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 23 Mayýs Vize Görüþmesi (Ankara)

Herkese öncelikle kolay gelsin, 23 Mayýs'ta Anakra'da vize görüþmem var. 2,20 genel ortalamayla katýlýyorum (3. sýnýf bitiyor) biraz tedirginim ancak ingilizcede sýkýntý yok iyi geçeceðini umut ediyorum. Ayrýca halihazýrda schengen vizem var Almanya'dan devam eden katkýsý olurmu bilmiyorum.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Dostum eski pasaportlarin varsa gotur ben dun girdim vizeye 3 tanede eski pasaportum vardi goturdum nereleri gezdin falan dedi yani hic olmazsa onceden bilecegin bi soru sorar. Ha bide o istemedi pasaportlari. Ben dedim. Eski pasaportlarim yanimda ister misiniz? Dedim o da ver dedi.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Eski pasaportum yok 2 yýl önce aldým pasaportumu ve 3 ay öncede Almanya'ya gittim iþ gezisi maksadýyla. Bakalým nasýl olacak.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar bugün 1:30 da olan randevuma saat 1 de gittim 5 dk sonra aldýlar içeri, üst taramasý, daha sonra evrak teslimi ardýndan ise bekleme salonuna geçip parmak izi için sýra yanmasýný bekledik, numara çok geçmeden yandý parmak izlerini verdik (bu arada arkadaþýmla gittik mülakata), uzun bir bekleyiþin ardýndan, birbuçuk saat gibi, numaram yandý 9 nolu giþede, nedense sýfýr heyecan ve kendinden aþýrý emin bir halim vardý bu arada birçok redd alan oldu, gittim tatlý bir kadýn vardý:

K- Hello
    -Hi
    K-Are you Burak?
    -Yes I am
    K- Have you been the US before?
    -No
    K-Where will you go?
    -Berlin , MD
    K-Which company will you work for?
    -Food Lion
    K-Which position?
    -Stocker
    K-What are you going to do when you not work for Food Lion?
    -After work for Food Lion?
    K-Yes
    -I am going to see Manhattan, it is my dream.
    K-Why Manhattan?
    - Because I am a fan of Mad Man the TV series and the story passing in Manhattan.
    K-Which is your favorite character?
    -Don of course
    K- Your visa approved, have a nice holiday.
    -Thank you.

Bu kadar uzun durduðuna bakmayýn toplamda 10 sn falan sürdü (millet þaþýrdý ne çabuk bitti diye) çünkü basit ve çabuk cevaplar verdim. Bana göre dikkat ettikleri iki þey var öncelikle tipiniz daha sonra sorularý anlayýp anlamadýðýnýz. Transkripte bakmadý bile.

Þimdiden vize görüþmesine girecek arkadaþlara baþarýlar dilerim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý cintonik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar bugün 1:30 da olan randevuma saat 1 de gittim 5 dk sonra aldýlar içeri, üst taramasý, daha sonra evrak teslimi ardýndan ise bekleme salonuna geçip parmak izi için sýra yanmasýný bekledik, numara çok geçmeden yandý parmak izlerini verdik (bu arada arkadaþýmla gittik mülakata), uzun bir bekleyiþin ardýndan, birbuçuk saat gibi, numaram yandý 9 nolu giþede, nedense sýfýr heyecan ve kendinden aþýrý emin bir halim vardý bu arada birçok redd alan oldu, gittim tatlý bir kadýn vardý:

K- Hello
    -Hi
    K-Are you Burak?
    -Yes I am
    K- Have you been the US before?
    -No
    K-Where will you go?
    -Berlin , MD
    K-Which company will you work for?
    -Food Lion
    K-Which position?
    -Stocker
    K-What are you going to do when you not work for Food Lion?
    -After work for Food Lion?
    K-Yes
    -I am going to see Manhattan, it is my dream.
    K-Why Manhattan?
    - Because I am a fan of Mad Man the TV series and the story passing in Manhattan.
    K-Which is your favorite character?
    -Don of course
    K- Your visa approved, have a nice holiday.
    -Thank you.

Bu kadar uzun durduðuna bakmayýn toplamda 10 sn falan sürdü (millet þaþýrdý ne çabuk bitti diye) çünkü basit ve çabuk cevaplar verdim. Bana göre dikkat ettikleri iki þey var öncelikle tipiniz daha sonra sorularý anlayýp anlamadýðýnýz. Transkripte bakmadý bile.

Þimdiden vize görüþmesine girecek arkadaþlara baþarýlar dilerim.
    merhaba, bende 23 mayýs da ankarada girdim vize görüþmesine. benimde 1 45teydi görüþme. sen bayana mý denk geldin yoksa erkeðe mi ? bayan bana not ortalamamý sordu ve 2.04 benim not ortalamam. herhalde basarýsýz buldu ve baya bi inceledi transkripti, kaç dersin var fln fistan sordu. söyledim. biraz heyecan yaptým o sýrada. daha sonra yasýmý sordu. 24 dedim. 24 yasýndasýn ve okulun henuz bitmemiþ dedi( ne demek istedi anlamadým ama tahminim basarýsýz birisin demeye getirdi ) ve vize vermedi. okuldan referans mektubu almayý dusunuyorum. ayrýca vize görüþmesi olumlu geçtikten sonra sadece pasaportu mu alýyorlar ? hangi belgeler onlarda kalýyor ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

9 nolu giþede ki bayan ile görüþtüm. Bana ortalama falan sormadý, sadece ds 2019 belgesinin ilk sayfasýný verdi bunu pasaportunla birlikte yanýnda taþý dedi. Ancak yanýmýzda tekrar baþvuruda bulunan birisi vardý o da ayný bayandan aldý vizeyi dene þansýný derim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

9 nolu giþede ki bayan ile görüþtüm. Bana ortalama falan sormadý, sadece ds 2019 belgesinin ilk sayfasýný verdi bunu pasaportunla birlikte yanýnda taþý dedi. Ancak yanýmýzda tekrar baþvuruda bulunan birisi vardý o da ayný bayandan aldý vizeyi dene þansýný derim.
    yaþlý bayandan mý bahsediyorsun yoksa zenci olandan mý ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Gayet genç bir bayandý, 9 nolu giþe saðdaki koridorda.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

banada 2. giþedeki bayan denk geldi, yaþlý bayan. belki yer deðiþtiriyorlardýr tam bilemiyorum o yuzden sordum. o da bana sen 24 yasýndasýn ve okulun bimemiþ gibi seyler söyledi. saçmaladý bence ama ist da sansýmý bir daha deneyecegim. bakalým neler olacak.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hayýrlýsý olur umarým, dil geliþtirme iþi olmasa hayatta gitmem dil okulu da dersen o da çok pahalýya mal oluyor, zaten biletimi esnek aldým kafama yatmasa döner gelirim arkadaþýmla vizeyi aldýktan sonra sýfýr sevinç, sýfýr heyecan vardý bakalým artýk.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

inþ bakalým, ben gitmeyi çok istiyorum o yuzden heyecan yaparým gibi duruyor. inþ alýrým vizeyi. verdiðin bilgi için teþekkurler.. inþ istediðin gibi olur..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hayýrlýsý olur umarým, dil geliþtirme iþi olmasa hayatta gitmem dil okulu da dersen o da çok pahalýya mal oluyor, zaten biletimi esnek aldým kafama yatmasa döner gelirim arkadaþýmla vizeyi aldýktan sonra sýfýr sevinç, sýfýr heyecan vardý bakalým artýk.
    Eðer self olarak gitmiyorsan wata werdiðin parayla 4 kur rahat rahat dil okuluna gidersin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)