Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2. İŞ

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 2. ÝÞ

Arkadaþlar haftalýk çalýþma saatimiz 40 saat. ikinci iþi bulabilir miyiz. Yada daha önce 2. iþte çalýþmýþ olanlar nasýl vakit bulabildinizz ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý ksak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar haftalýk çalýþma saatimiz 40 saat. ikinci iþi bulabilir miyiz. Yada daha önce 2. iþte çalýþmýþ olanlar nasýl vakit bulabildinizz ?
    Ýkinci iþ bulmak çalýþtýðýn bölge ile alakalý. Eðer eleman ihtiyacý çok olan bir yere gidiyorsan çok rahat bulursun. Tabi iþçi sayýsýnýn az olmasý da lazým. Arz talep meselesi yani. Ýkinci iþ için de vakit bulabilmek diye bir þey yok zaten gününün yarýsý boþ geçecek. Þöyle ki, eðer sabah shiftinde çalýþýyorsan, genellikle sabah 7 öðlen 3 veya sabah 8 öðlen 3 arasý çalýþýrsýn. Günün geri kalaný da boþ kalýyor dolayýsýyla. 7-3 çalýþan birisi 4-11 arasý baþka bir iþte rahatlýkla çalýþabilir. Rahatlýk derken zaman açýsýndan bahsediyorum ayný zamanda çok yorucu olabiliyor.
    PR, Reklamcý, Fotoðrafçý, Maceracý, Amca

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

kesinlikle bende 2. is bulmaya calisacagim connecticutta mcdonalds isinde calisicam. travel kismina kadar iyi para biriktirsek cok guzel olur.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende travel kýsmýnýn tam anlamýyla tadýný çýkarmak için zamanýmýn bir kýsmýný daha feda edebilirim. Umarým bulurum

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Arkadaþlar 2. iþ çok yorucu olacaktýr ve çalýþmaktan eðlenceye vaktiniz olmayacak. Ama problem deðil ben tüm enerjimi travela aktardým orada eðleneceðim diyorsanýz gezi planýnýzý en az 20 gün için ayarlayýn ki eðlenin. Bu tavsiyeden sonra 2.iþ bulabilmenin yollarý. Öncelikle aramanýz lazým ve bulunduðunuz bölgede de ihtiyacýnýz olmasý lazým. Aramaya çýktýðýnýz zaman da pozisyona göre ingilizceniz önemli olacaktýr. Birde saatlerinizi açýk açýk konuþun. Ýlk iþiniz sizin asýl iþinizdir. Onun saatleriyle oynamaya çalýþýp iþten atýlmayýn.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý yucar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar 2. iþ çok yorucu olacaktýr ve çalýþmaktan eðlenceye vaktiniz olmayacak. Ama problem deðil ben tüm enerjimi travela aktardým orada eðleneceðim diyorsanýz gezi planýnýzý en az 20 gün için ayarlayýn ki eðlenin. Bu tavsiyeden sonra 2.iþ bulabilmenin yollarý. Öncelikle aramanýz lazým ve bulunduðunuz bölgede de ihtiyacýnýz olmasý lazým. Aramaya çýktýðýnýz zaman da pozisyona göre ingilizceniz önemli olacaktýr. Birde saatlerinizi açýk açýk konuþun. Ýlk iþiniz sizin asýl iþinizdir. Onun saatleriyle oynamaya çalýþýp iþten atýlmayýn.
    evet haklisiniz. ben burdada calisan birisiyim part time okul olmadiginda full time olarak. simdi dusunuyorum. haftada bana orda 30-40 saat verseler bana gore az yani gunun geri kalan kismini ne yapacagim. ikinci bi iste calissam hem travel icin para kazanirim hemde bos durmamis olurum. sizce en kolay ikinci is nasil bulunur? internetten craigliste bakiyorum ingilizce seviyemde intermediate.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks