Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çanta Hazýrlýðý Baþlasýn!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

yahu niye korkacaksiniz , cocuk musunuz siz? Herkes yetiskin insan abartmayin wat olayini. Amerika her damak tadina hitap eden bir ulke. Kimse ben kendime gore yemek bulamadim diyemez. Ondan rahat olun. sadece eger uzun beklemeli aktarmaniz olacaksa , biskuvi ya da sandvic gibi bisey koyun cantaya , Amerika icin de hazir corba , hazir corba disindaki herseyi kolayca elde edersiniz.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý Freak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence gayet güzel bir çanta olmuþ ama benim sormak istediðim þey kýyafete yer kaldý mý?
    Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

Alýntý tolgahan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende trekking çantasýyla gitmek istiyorum , sizce iyi olurmu ? satýn alacagým
    Outdoors Alpine PRO 60 Sýrt Çantasý 60 Litre - Outdoor - Hepsiburada.com bu ürün nasýl sizce ?
    Hocam danýþman þirketimden de aldýðým tavsiyeyle daðcýlýk çantasý diyorum. Valiz iþi sakat biraz havayolunda çok hýrpalanýyor hard case falansa hele at çöpe gibi biþey, çekçek yerleri kýrýlabiliyor sonra baþa bela haline geliyor. Ayrýyeten benim merakýmda var daðcýlýða gelince çantayý aktif olarak ta kullanýrým düþüncesi de vardý.

Alýntý kaanmert92 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    usta beni yakýn bi arkadaþýun gibi gör çünkü öyle tepki vercem YUH o kadar çok þey götürmene gerek yoktu bence çünkü dönceðin zaman alcaðýn eþyalarý koycak yer bulamazsýn ben tek bavul gittim yarýsý dolu 2 koca bavul geri geldim 2-3bin dolarlýk kýyafetin etkisi büyük bu arada baþtada dedim ya beni yakýn bi arkadaþýn olarak gör öyle tepki vercem dönüþtürücüde kazýk yemiþsin Ýzmir Çankayada 1.5 liraya buluyoz biz bu þekilde deðil ama iþ görüyo felaket (Keþke bu sene bende gidebilsem((
    Dostum döneceðim zaman bunlar yenmiþ bitmiþ olacak Ayrýca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaský alýp gelecem Dönüþtürücü olayýnda da paraya kýydým aslýnda kazýk demeyelim siyah topraksýz dandik þeyler de vardý 1 tl ye ama almadým gerek görmedim basit bi riski

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yahu niye korkacaksiniz , cocuk musunuz siz? Herkes yetiskin insan abartmayin wat olayini. Amerika her damak tadina hitap eden bir ulke. Kimse ben kendime gore yemek bulamadim diyemez. Ondan rahat olun. sadece eger uzun beklemeli aktarmaniz olacaksa , biskuvi ya da sandvic gibi bisey koyun cantaya , Amerika icin de hazir corba , hazir corba disindaki herseyi kolayca elde edersiniz.
    Katýlýyorum ozgursum fakat ilk iner inmez ve aralarda yardýmcý olabilecek yiyecekler aldým zaten yemek falan yok yani. ilk aþamada o nerde bu nerde deyinceye kadar açlýðýmýzý geçirmek için iþte havalaný yakýnlarýnda kazýk yememek için bide
    Konu ozanozugur tarafýndan (28-05-2013 Saat 07:05 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

[QUOTE=ozanozugur;184393]Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

Hocam danýþman þirketimden de aldýðým tavsiyeyle daðcýlýk çantasý diyorum. Valiz iþi sakat biraz havayolunda çok hýrpalanýyor hard case falansa hele at çöpe gibi biþey, çekçek yerleri kýrýlabiliyor sonra baþa bela haline geliyor. Ayrýyeten benim merakýmda var daðcýlýða gelince çantayý aktif olarak ta kullanýrým düþüncesi de vardý.

Dostum döneceðim zaman bunlar yenmiþ bitmiþ olacak Ayrýca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaský alýp gelecem Dönüþtürücü olayýnda da paraya kýydým aslýnda kazýk demeyelim siyah topraksýz dandik þeyler de vardý 1 tl ye ama almadým gerek görmedim basit bi riski

evet doðru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kýrýlýyor.Sýrt çantalarýda kopuyor ama tekrar baðlanýp idare edebiliriz. sýrt çantasý aramaya baþlýyorum.

Acemi Watçý Freak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Talking

[QUOTE=tolgahan;184414]
    Alýntý ozanozugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

evet doðru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kýrýlýyor.Sýrt çantalarýda kopuyor ama tekrar baðlanýp idare edebiliriz. sýrt çantasý aramaya baþlýyorum.

Sýrt çantasý yaa. Nimet gibi birþey . Ýçine tüm eþyalarýmý koyup memleketime gitmeden önce onu o aðýrlýðýna raðmen hiç yorulmadan gayet sýrtýmda taþýyarak gezebiliyorum. Þimdi düþündümdr gerçekten nimetmiþ. ya o deðilde ben yanýma bilgisayar yerine tablet alsam ayný iþi görürmü acaba? :/. Düþünmeden edemiyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)