Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çanta Hazýrlýðý Baþlasýn!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Arrow Çanta Hazýrlýðý Baþlasýn!!!

Evet arkadaþlar yavaþtan baþladým hazýrlýða yiyecek kýsmýný hallettim galiba çok aþýrýya kaçmadan halletmeye çalýþtým
    Fotosunu çektim direk konserveler, kuru meyveler, abur cuburlar, 2si1 aradalar, hediyelik lokumlar, çaylar, ton balýkklarý, badem, asker cüzdaný, omuz çantam, sýrt çantasý gibi biþey , ýslak mendil, kuru mendil, sakýz puahah , ayakkabý parlatýcý, galiba þimdilik bu kadar buna birde bardakla hazýrlanan hazýr çorbalar var onlardan 90 tane falan katýlacak. Büyük canta olarak ta 60 litrelik daðcý çantasý var.
    Dönüþtürücü olarak ta bunualdým iþ görür umarým.

Arkadaþlar yorumlarýnýzý almak isterim buda gider mi birader de olur þunu koysan iyi olur da olur her iki yoruma da açýðým maksat yanlýþýmýzý düzeltmek
    Konu ozanozugur tarafýndan (27-05-2013 Saat 01:03 AM ) deðiþtirilmiþtir.
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Acemi Watçý Freak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Talking

Alýntý ozanozugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evet arkadaþlar yavaþtan baþladým hazýrlýða yiyecek kýsmýný hallettim galiba çok aþýrýya kaçmadan halletmeye çalýþtým
    Fotosunu çektim direk konserveler, kuru meyveler, abur cuburlar, 2si1 aradalar, hediyelik lokumlar, çaylar, ton balýkklarý, badem, asker cüzdaný, omuz çantam, sýrt çantasý gibi biþey , ýslak mendil, kuru mendil, sakýz puahah , ayakkabý parlatýcý, galiba þimdilik bu kadar buna birde bardakla hazýrlanan hazýr çorbalar var onlardan 90 tane falan katýlacak. Büyük canta olarak ta 60 litrelik daðcý çantasý var.

Arkadaþlar yorumlarýnýzý almak isterim buda gider mi birader de olur þunu koysan iyi olur da olur her iki yoruma da açýðým maksat yanlýþýmýzý düzeltmek
    Bence gayet güzel bir çanta olmuþ ama benim sormak istediðim þey kýyafete yer kaldý mý?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bende trekking çantasýyla gitmek istiyorum , sizce iyi olurmu ? satýn alacagým
    http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...SPORBHOAP60-SM bu ürün nasýl sizce ?
    Konu tolgahan tarafýndan (27-05-2013 Saat 02:49 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý kaanmert92 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    33
    Tecrübe Puaný
    17

usta beni yakýn bi arkadaþýun gibi gör çünkü öyle tepki vercem YUH o kadar çok þey götürmene gerek yoktu bence çünkü dönceðin zaman alcaðýn eþyalarý koycak yer bulamazsýn ben tek bavul gittim yarýsý dolu 2 koca bavul geri geldim 2-3bin dolarlýk kýyafetin etkisi büyük bu arada baþtada dedim ya beni yakýn bi arkadaþýn olarak gör öyle tepki vercem dönüþtürücüde kazýk yemiþsin Ýzmir Çankayada 1.5 liraya buluyoz biz bu þekilde deðil ama iþ görüyo felaket (Keþke bu sene bende gidebilsem((

Araþtýrmacý Watçý nakres41 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    13

yiyecek kýsmýnda kraker ve bisküviye gerek yok bence onlarý at heryerde ucuza bulabilirsin diðerleri normal bende buna yakýn biþey hazýrlayacam güzel hazýrlamýþsýn.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

çanta güzel hazýrlamýssýn . toplam kac kilo geldi ölçebildinmi ?

Tecrübe Puaný
    0

Benim bir sorum olacak. Sizce büyük tracking sýrt çantasý mý, yoksa büyük tekerlekli valiz mi? .

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

eger hafif ise , tekerlekli bavul daha iyi. Yiyecek olarak da , hazir corba disindakileri bosuna goturmeyin bence.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Annenize poðaça yaptýrýp valize koyun 1 hafta idare ediyo zaten ilk haftalarda kokudan biþey yiyemiyceksiniz !

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

yahu niye korkacaksiniz , cocuk musunuz siz? Herkes yetiskin insan abartmayin wat olayini. Amerika her damak tadina hitap eden bir ulke. Kimse ben kendime gore yemek bulamadim diyemez. Ondan rahat olun. sadece eger uzun beklemeli aktarmaniz olacaksa , biskuvi ya da sandvic gibi bisey koyun cantaya , Amerika icin de hazir corba , hazir corba disindaki herseyi kolayca elde edersiniz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaslar ben tütün sarýyorum duty freede bulabilir miyim golden virginia ya da burdan 4 paket falan alýp valize koysam sorun olur mu ? bi de normal paket sigara olarak max kac karton alabiliyorum duty freeden ?

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

millet deli deli fantazileri kes sen gerek yok bu kadar hacete. yanýna alacaðýn bu kadar alet edevat, 2. Dünya Savaþý'ný atlatmak için kazýlan yemek sýðýnaklarýn da bile yok
    Konu muratrecon tarafýndan (27-05-2013 Saat 02:39 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý kaanmert92 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    33
    Tecrübe Puaný
    17

3 box alabiliyosun duty free den

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý Freak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence gayet güzel bir çanta olmuþ ama benim sormak istediðim þey kýyafete yer kaldý mý?
    Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

Alýntý tolgahan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende trekking çantasýyla gitmek istiyorum , sizce iyi olurmu ? satýn alacagým
    Outdoors Alpine PRO 60 Sýrt Çantasý 60 Litre - Outdoor - Hepsiburada.com bu ürün nasýl sizce ?
    Hocam danýþman þirketimden de aldýðým tavsiyeyle daðcýlýk çantasý diyorum. Valiz iþi sakat biraz havayolunda çok hýrpalanýyor hard case falansa hele at çöpe gibi biþey, çekçek yerleri kýrýlabiliyor sonra baþa bela haline geliyor. Ayrýyeten benim merakýmda var daðcýlýða gelince çantayý aktif olarak ta kullanýrým düþüncesi de vardý.

Alýntý kaanmert92 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    usta beni yakýn bi arkadaþýun gibi gör çünkü öyle tepki vercem YUH o kadar çok þey götürmene gerek yoktu bence çünkü dönceðin zaman alcaðýn eþyalarý koycak yer bulamazsýn ben tek bavul gittim yarýsý dolu 2 koca bavul geri geldim 2-3bin dolarlýk kýyafetin etkisi büyük bu arada baþtada dedim ya beni yakýn bi arkadaþýn olarak gör öyle tepki vercem dönüþtürücüde kazýk yemiþsin Ýzmir Çankayada 1.5 liraya buluyoz biz bu þekilde deðil ama iþ görüyo felaket (Keþke bu sene bende gidebilsem((
    Dostum döneceðim zaman bunlar yenmiþ bitmiþ olacak Ayrýca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaský alýp gelecem Dönüþtürücü olayýnda da paraya kýydým aslýnda kazýk demeyelim siyah topraksýz dandik þeyler de vardý 1 tl ye ama almadým gerek görmedim basit bi riski

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yahu niye korkacaksiniz , cocuk musunuz siz? Herkes yetiskin insan abartmayin wat olayini. Amerika her damak tadina hitap eden bir ulke. Kimse ben kendime gore yemek bulamadim diyemez. Ondan rahat olun. sadece eger uzun beklemeli aktarmaniz olacaksa , biskuvi ya da sandvic gibi bisey koyun cantaya , Amerika icin de hazir corba , hazir corba disindaki herseyi kolayca elde edersiniz.
    Katýlýyorum ozgursum fakat ilk iner inmez ve aralarda yardýmcý olabilecek yiyecekler aldým zaten yemek falan yok yani. ilk aþamada o nerde bu nerde deyinceye kadar açlýðýmýzý geçirmek için iþte havalaný yakýnlarýnda kazýk yememek için bide
    Konu ozanozugur tarafýndan (28-05-2013 Saat 07:05 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý muratrecon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    millet deli deli fantazileri kes sen gerek yok bu kadar hacete. yanýna alacaðýn bu kadar alet edevat, 2. Dünya Savaþý'ný atlatmak için kazýlan yemek sýðýnaklarýn da bile yok
    Hocam açýkçasý ilk gittiðimde o nerde bu nerde diye arayacaðýma götürürüm rahat ederim he bulursam da onlalrdan yerim arada bunlarý da götürürüm. O kadar da abarttýðýmý sanmýyorum 4 konserve 4 ton balýðý var ciddi biþey olarak diðerleri püskevit zaten. Ayrýca ilk baþta çok fazla da dýþardan yiyerek harcama yapmak istemiyorum malum paycheck leri hemen alamýyoruz 3 hafta sonra veriyomus þirket. Son olarak çantayý ben her halukarda götürecektim boþ gideceðine bi iþe yarasýn dedim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    14

Herþey iyi tamam da ayakkabý partatýcýsý fuzuli mi ne, yazýn ortasýnda kundura fln mý giymeyi düþünüyosun Sýcak yaz günleri için bir sandalet veya terlik fena olmaz hani
    Bir de istersen kendine küçük de olsa bir havlu koy malum ilk gittiðin yerde duþ almak istersin.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý deniss Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Herþey iyi tamam da ayakkabý partatýcýsý fuzuli mi ne, yazýn ortasýnda kundura fln mý giymeyi düþünüyosun Sýcak yaz günleri için bir sandalet veya terlik fena olmaz hani
    Bir de istersen kendine küçük de olsa bir havlu koy malum ilk gittiðin yerde duþ almak istersin.
    Aynen hocam havlu koyacam küçüðünden atýlabilecek biþey. Boya ise tamamen dalgasýna gibi koyduk aslýnda ama garson olarak çalýþacaðým için lazým olur belki diye de düþündüm Birisini de arkadaþa hediye götürüyorum

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

[QUOTE=ozanozugur;184393]Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

Hocam danýþman þirketimden de aldýðým tavsiyeyle daðcýlýk çantasý diyorum. Valiz iþi sakat biraz havayolunda çok hýrpalanýyor hard case falansa hele at çöpe gibi biþey, çekçek yerleri kýrýlabiliyor sonra baþa bela haline geliyor. Ayrýyeten benim merakýmda var daðcýlýða gelince çantayý aktif olarak ta kullanýrým düþüncesi de vardý.

Dostum döneceðim zaman bunlar yenmiþ bitmiþ olacak Ayrýca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaský alýp gelecem Dönüþtürücü olayýnda da paraya kýydým aslýnda kazýk demeyelim siyah topraksýz dandik þeyler de vardý 1 tl ye ama almadým gerek görmedim basit bi riski

evet doðru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kýrýlýyor.Sýrt çantalarýda kopuyor ama tekrar baðlanýp idare edebiliriz. sýrt çantasý aramaya baþlýyorum.

Tecrübe Puaný
    0

Talking

[QUOTE=tolgahan;184414]
    Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

evet doðru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kýrýlýyor.Sýrt çantalarýda kopuyor ama tekrar baðlanýp idare edebiliriz. sýrt çantasý aramaya baþlýyorum.

Sýrt çantasý yaa. Nimet gibi birþey . Ýçine tüm eþyalarýmý koyup memleketime gitmeden önce onu o aðýrlýðýna raðmen hiç yorulmadan gayet sýrtýmda taþýyarak gezebiliyorum. Þimdi düþündümdr gerçekten nimetmiþ. ya o deðilde ben yanýma bilgisayar yerine tablet alsam ayný iþi görürmü acaba? :/. Düþünmeden edemiyorum

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

gerektiðinde çekmeli sýrt çantalarý var onlarý nerede bulabiliriz. internette ben bulamadým.

Tecrübe Puaný
    0

Wink

gerektiðinde çekmeli sýrt çantalarý var onlarý nerede bulabiliriz. internette ben bulamadým.
    Bence çekmeliye gerek yok. Direk büyük sýrt çantasý yeterli olur diye düþünüyorum. Ama dikkat edilmesi gereken husus sýrt çantasýnýn omuz kýsmýdýr. Süngerli ve yumuþak olmasý gerekli bence.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bende ilk gittiðimimde hevesle orta boy tekerlekli bir çantayý aðzýna kadar doldurmuþtum ama ikinci gittiðimde sadece bir sýrt çantasý aldým o kadar onun dýþýnda hiçbirþey almadým. kendinize aðýrlýk yapmayýn boþuna çünkü orda zaten herþey ciddi ucuz wallmart'a gidin ilk ihtiyaçlarýnýzý karþýlayýn.. aðýr bavullar çantalar sizi ciddi sýkýntýya sokar orda sonuçta türkiye içinde kýsa süreli seyahaye çýkmýyonuz ayrýca amerikaya indiðinizde pasaport kontrolde çantanýzý açtýrýrlarsa sýkýntý yaþarsýnýz.. amerikada herþey ucuz ve bol bol var hiç kastýrmayýn..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

[QUOTE=Freak;184433]

Sýrt çantasý yaa. Nimet gibi birþey . Ýçine tüm eþyalarýmý koyup memleketime gitmeden önce onu o aðýrlýðýna raðmen hiç yorulmadan gayet sýrtýmda taþýyarak gezebiliyorum. Þimdi düþündümdr gerçekten nimetmiþ. ya o deðilde ben yanýma bilgisayar yerine tablet alsam ayný iþi görürmü acaba? :/. Düþünmeden edemiyorum
    Hocam tablet daha iyi olur bence ben laptopu götürmek istemiorum ordan tablet almayý düþünüyorum bakalým.

Hocam amaç çekmeliden kurtulmak zaten sýrt çantasý deyip de geçmeyin ayrýca bunlar öyle günlük okula götürüp getirdiðimiz çantalar deðil profesyonel daðcýlýk/touring çantalrý bunlarýn sapý mapý kopmaz sorun bi decathlona veya herhangi satan biyere gidip.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý danyel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende ilk gittiðimimde hevesle orta boy tekerlekli bir çantayý aðzýna kadar doldurmuþtum ama ikinci gittiðimde sadece bir sýrt çantasý aldým o kadar onun dýþýnda hiçbirþey almadým. kendinize aðýrlýk yapmayýn boþuna çünkü orda zaten herþey ciddi ucuz wallmart'a gidin ilk ihtiyaçlarýnýzý karþýlayýn.. aðýr bavullar çantalar sizi ciddi sýkýntýya sokar orda sonuçta türkiye içinde kýsa süreli seyahaye çýkmýyonuz ayrýca amerikaya indiðinizde pasaport kontrolde çantanýzý açtýrýrlarsa sýkýntý yaþarsýnýz.. amerikada herþey ucuz ve bol bol var hiç kastýrmayýn..
    Hocam bence çok genelleme yapmýþsýnýz heryer ny deðil sonuçta benim gideceðim yer galveston TX orda bi tane wallmart var ve ilk baþta bu tip ihtiyaçlarýmý kolaylýkla karþýlayamacam sonucta herkesýn 2. 3. gidiþi de deðil alýþýk olmadýðýmýz bir ortam olacak. Wyoming e bile giden var orda öyle yerler var ki en yakýn yerleþim merkezi 60 mil yani aç kalýrsýnýz valla aman

Tecrübe Puaný
    0

Smile

[QUOTE=ozanozugur;184569]
    Alýntý Freak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Hocam tablet daha iyi olur bence ben laptopu götürmek istemiorum ordan tablet almayý düþünüyorum bakalým.

Hocam amaç çekmeliden kurtulmak zaten sýrt çantasý deyip de geçmeyin ayrýca bunlar öyle günlük okula götürüp getirdiðimiz çantalar deðil profesyonel daðcýlýk/touring çantalrý bunlarýn sapý mapý kopmaz sorun bi decathlona veya herhangi satan biyere gidip.
    Aman yaaa Hep bir dert Neyse. Bu zamanlar bi geçsin de rahatlarýz Ama beniim öküzümsü sýrt çantasýný götürmekten vazgeçiyorum sanýrým ya da onu götürürüm ama içini pek fazla doldurmam VAlizi 2 gün içinde hazýrlayacaðým.. Çok üzülüyorum. Ýnþallah biþi unutmam Düzleþtirici falan amerikada daha ucuzdur herhalde dimi? Kurutma makinesi falan.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

[QUOTE=Freak;184591]

Aman yaaa Hep bir dert Neyse. Bu zamanlar bi geçsin de rahatlarýz Ama beniim öküzümsü sýrt çantasýný götürmekten vazgeçiyorum sanýrým ya da onu götürürüm ama içini pek fazla doldurmam VAlizi 2 gün içinde hazýrlayacaðým.. Çok üzülüyorum. Ýnþallah biþi unutmam Düzleþtirici falan amerikada daha ucuzdur herhalde dimi? Kurutma makinesi falan.
    Saçým olmadýðý için hiç araþtýrmadým dostum. en iyisi makineyide götürüyorum yanýmda takarým 5 numarayý kafam rahat puahahaha

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)