[QUOTE=tolgahan;184414]
Alýntý ozanozugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Hocam çantayý 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalýrdý çünkü kýyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaþýrý bu seviyede götüreceðim yani çok deðil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düþünmekteyim

Hocam danýþman þirketimden de aldýðým tavsiyeyle daðcýlýk çantasý diyorum. Valiz iþi sakat biraz havayolunda çok hýrpalanýyor hard case falansa hele at çöpe gibi biþey, çekçek yerleri kýrýlabiliyor sonra baþa bela haline geliyor. Ayrýyeten benim merakýmda var daðcýlýða gelince çantayý aktif olarak ta kullanýrým düþüncesi de vardý.

Dostum döneceðim zaman bunlar yenmiþ bitmiþ olacak Ayrýca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaský alýp gelecem Dönüþtürücü olayýnda da paraya kýydým aslýnda kazýk demeyelim siyah topraksýz dandik þeyler de vardý 1 tl ye ama almadým gerek görmedim basit bi riski

evet doðru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kýrýlýyor.Sýrt çantalarýda kopuyor ama tekrar baðlanýp idare edebiliriz. sýrt çantasý aramaya baþlýyorum.

Sýrt çantasý yaa. Nimet gibi birþey . Ýçine tüm eþyalarýmý koyup memleketime gitmeden önce onu o aðýrlýðýna raðmen hiç yorulmadan gayet sýrtýmda taþýyarak gezebiliyorum. Þimdi düþündümdr gerçekten nimetmiþ. ya o deðilde ben yanýma bilgisayar yerine tablet alsam ayný iþi görürmü acaba? :/. Düþünmeden edemiyorum