Merhaba arkadaþlar, bilmiyorum fiyatlarý benim kadar piskopat bi halde takip eden var mý ama, thy'nin ist-ny aktarmasýz gidiþ dönüþ biletleri bir hafta öncesinde 600-650 euro arasýnda çýkarken bugün baktýðýmda 1500 eurodan görünür oldu. Bu konunun beni germesinin nedeniyse, geçen hafta tarihi saati her þeyi uyan izmir-ist-ny þeklinde gidiþ dönüþ bilet 600 euroya bulmuþtum, daha fazla gecikmemek için alsam mý diye düþünüp danýþmanýmý aradým. vize görüþmem 11 haziranda olucaðý için, aman ne olur ne olmaz onlarýn iadesi olmuyor vize alamazsan ne olur mantýðýnda rezervasyon yapalým dedi. sonra da beni arayýp rezervasyonlar en fazla 3-5 gün geçerli oluyor, ondan bilet iþini vize görüþmenden 3 gün önce ayarlayalým, hem zaten thy'nin ist-ny aktarmasýz uçuþlarýnýn fiyatlarýnda deðiþme olmaz (!) gibi ilginç bir bilgi vermiþti. Çalýþtýklarý bir acenta varmýþ, herhalde oraya danýþýp söylemiþtir diye düþündüm. Ben de güvenip tamam dedim, bugün açýp baktýðým fiyat karþýsýnda kaldým tabi :S Sizce bu fiyatlarýn ben alana kadar yeniden düþmesi söz konusu olabilir mi, yoksa danýþmaným beni baþýndan mý savdý þüphedeyim. Þimdi expediadan deltayla ist-ny gidiþ dönüþ aktarmasýz 550 dolara buldum,ceza karþýlýðýnda iadesi de var ama çok az bilet var. Bu yüzden thy'den umudu kesip deltadaki bileti kaçýrmasam iyi mi olur acaba? Bir de ek olarak newyorktan key west adasýna bilet alýcam, gidiceðim yer orasý çünkü ve ada biletleri hep son bir bilet son iki bilet diye gidiyor expedia dan bugünlerde. vize görüþmemi beklersem adaya uçuþ bulamamaktan da endiþeleniyorum o açýdan. Ýþe baþlama tarihim 24 haziran, 18-19 haziran gibi gitmeyi planlýyorum bu arada. Bilet fiyatlarýndaki artýþlar-azalýþlar konusunda bilgisi olan arkadaþlar; yardýmcý olursanýz çok sevinirim. Yarýn tekrar danýþmanýmla da görüþücem ama thynin o fiyatlarýný görünce söyleyeceklerine çok güvenim kalmadý artýk :S Þimdiden önerileriniz için teþekkürler![]()

Alýntý

Bookmarks