arkada?lar bugün saat 13:45'te vize randevum var. halen uyuyamad?m heyecandan :P umar?m hay?rl? olur benim için.
gpa: 1.56

arkada?lar bugün saat 13:45'te vize randevum var. halen uyuyamad?m heyecandan :P umar?m hay?rl? olur benim için.
gpa: 1.56

Bol sans dostum.

umar?m kazas?z belas?z v?zen? al?rs?n![]()

ben de bugün 8 randevusuyla girdim Ankarada gdp:2.56.7 numaral? gi?ede siyahi kad?n vard? o parmak izimi ald? gayet güleryüzlüydü,ben 2 numaral? gi?eden ald?m vizemi sorular;bölümün ne,ne zaman okula ba?lad?n,nereye gideceksin,i?in ne aç?klar m?s?n,okulun ne zaman bitecek bunlara hep birer kelimelik cevaplar verdim i?i tan?mlarken bi anla?mam?zda sorun oldu ama sorun etmedi.sonra da birden vizen onayland? dedi.arkada??m da 3 numaral? gi?edeki mavi gözlü adamdan ald?.baya güleryüzlüymü? o da.ona da travel yapcak m?s?n,i?in ne,neden gidiyorsun,okulu bitirince ne yapacaks?n vs.o da ald?.benim gördü?üm bir ki?i alamad? benim ald???m bayandan ama fazla ki?i de görmedim.bir de mülakat ayakta yap?lyormu? ben bilmiyordum,?a??rd?manla??l?r konu?uyorlar fakat biraz h?zl?yd? ama anla??l?rd? gayet.çok heycanlanmazsan?z sorun olca??n? sanm?yorum
![]()

arkada?lar red ald?m. 4 tane gi?e aç?kt?. en sa?daki ya?l? amca herkese veriyordu. hatta öyle ki amerika'da haklar?n var, dimi dedi?inde no diyen birine dahi verdi. ingilizce konu?amayan bir k?za dahi verdi (a?a??lamak için de?il, gerçekten konu?am?yordu)
bana en soldaki kad?n denk geldi. transkripti açt?, notlar?n çok dü?ük dedi. ben de ilk sene, okula pek gitmedim gezmekten dedim. o da ingilizcen çok iyi ama not politikam?zdan dolay? sana vize veremiyorum dedi. ben de eyvallah dedim ç?kt?m. kad?n nereye gidiyorsun, ne i? yapacaks?n onlar? sormad? bile.
aç?kças? sinirlendim biraz da, yani oraya gidip amelelik yapmak için o kadar para ödüyoruz. bir de üstüne konsolosluklarda vize almak için ikinci s?n?f vatanda? muamelesi görüyoruz. o da yetmiyor reddediyorlar. her neyse geçmi? olsun.
vizeye girecek di?er arkada?lara ba?ar?lar.

Usta yanl?s anlamada Ortalaman gercekten cok dusuk, bu sene Ortalamaya cok ozen goster?yorlarmi? .. bence yukseltip ?ans?n? b?rkez daha dene.

Saat kaçta girdin sen dün ?

Helal olsun dostum?eklini koymu?sun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks