Vizeyi alana kadar her yaz?lan? okumu? biri olarak ben de yazmak istedimDün saat 14.15de vize randevum vard?.En ba?taki bütün a?amalar? tekrardan yazm?yorum ezber yapt?k art?k
. 14.15deydi randevum erkenden içeriye tek tek ald?lar daha ilk numara yand? gittim sistem kilitlendi
1 saat aç?lmas?n? bekledik. Tabi bu arada heyecan daha da art?yor. Sonunda sistem geldi yakla??k 10 dk için 30-35 ki?iyle görü?me yapt?lar. Benim ortalamam 1.93dü ingilizce konusmamda tamamen o an ki heyecan?ma ba?l?yd?.Nese numaram yand? o en sondaki beyaz saçl? dedeye geldim dede yani amca bile de?il
) ad?m?,nereye gidece?imi ortalmam? sordu ( söledim biliyorum dü?ük ama finallerim çok iyi bu dönem dedim ) bölümü sordu (sosyoloji bölümüm ) ne hakk?nda dedi bu soruyu hiç beklemiyordum basit ama anlamayabilrdim yani o heyecanla okul bitince ne yapmay? dü?ünüyorsun dedi. Zaten ben çok bekledim çünkü adam?n bilgisay?r?nda ismim ç?km?yordu orda da bir aksilik ya?ad?m
ayr?ca di?erlerini de dinledim hepsi gayet net konusuyor tek ?ey güleryüzlü ve rahat olmak diyorlard? da gerçekten öyleymi?. Herkese bol ?ans.

Dün saat 14.15de vize randevum vard?.En ba?taki bütün a?amalar? tekrardan yazm?yorum ezber yapt?k art?k
Alıntı

Bookmarks