Herkese selamlar,10 gün sonra Destine gidiyorum ve Türkiyedeki Ailemle ,arkadaslarýmla nasýl konusacagýmý düsünüyodum.Aklýma wýnn geldi,wýnn varsa pc mi götürcem yanýmda ,yardýmcý olursanýz sevinirim.
Herkese selamlar,10 gün sonra Destine gidiyorum ve Türkiyedeki Ailemle ,arkadaslarýmla nasýl konusacagýmý düsünüyodum.Aklýma wýnn geldi,wýnn varsa pc mi götürcem yanýmda ,yardýmcý olursanýz sevinirim.
sorunun cevabýný bilmyiyorum ama her yerde wifi var diye biliyorum,wýnn a gerek yok bence.
winn seklinde seyler var ama 45-60 dolar civari oluyor aylik , onun yerine bir internet firmasini arayip internetini baglatabilirsin. Internet baglantisi icin eger site seklindeyse konaklaman site yonetimine sorman yeterli , eger mustakil evse isverenine sorman yeterli. comcast en yaygin internet firmalarindan biridir mesela.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Anladým kardeþim iþ verenime sorayým o zman.
bu arada ben burada 65 tl verdigim sinirsiz internetten cok daha hizlisini , 30 dolara kullaniyordum. Muhtemelen benzer fiyattadir hala. daha ucuzu da vardi ancak sinirsiz olarak aldigimda 30 dolar cikmisti fatura.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks