Arkad?lar bavul haz?rl??? içerisindeyim yiyecekleri, konserveleri(ton bal???, barbunya, m?s?r) uça??n içine alaca??m s?rt çantama sokabilirmiyim?

Arkad?lar bavul haz?rl??? içerisindeyim yiyecekleri, konserveleri(ton bal???, barbunya, m?s?r) uça??n içine alaca??m s?rt çantama sokabilirmiyim?

Problem ç?kabilir.Valize koy daha iyi.Ayr?ca konserve neden al?yorsun ki?Amerika'da çok ucuz onlar.
""Let the game begin""

?lk günler oran?n yiyeceklerine al??mak için bide uçak beklemelerinde hemen aç?p yemek için

Ben büskivi falan alman? tavsiye ederim.Çünkü konservede sorun ç?kabilir metal oldu?u için.Ama yine de sen bilirsin tabi.
""Let the game begin""

S?rt çantas?nda almazlar dostum yasak direk çöpe att?r?rlar. valize koyabilirsin ama niye al?yosun. Ben de harbi anlam?yorum dostum ya bu konuyla beraber biçok konuda gördüm yok i?te konserve yemek götürelimmi diyenler yok ton bal??? yok barbunya pilaki. hac? siz amerikaya gidiyosunuz afrikaya diil. ne bu valla gülüyorumben haz?r çorba koymustum baya gecen sene, bavulda unutmusum amerikaya gittim, geldim, 1 sene geçti hala o haz?r çorbalar içilmedi. çok kas?yosunuz
![]()

Ton bal??? götürmek çok mant?kl? de?il ama barbunya götürülebilir. Benim tavsiyem konserve içerisindeki yaprak sarmadan götürmek. Ucuz, doyurucu, kolay ta??nabilir ve ABD'de yok. Reklam olmamas? için nerede sat?ld???n? burada söylemeyim.

Hocam valize f?nd?k f?st?k koysam sorun olur mu
yahu yeme icme konusunda ne hassas milletizkimse merak etmesin amerikd yeme icme sorunu ysamazsiniz , hersey mevcut fazlasiyla. ucakta da tikabasa yiyorsunuz.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

börekte sorun ç?kar m??bende havaliman?nda 13 saat beklicem.havaliman? da pahald?r.

arkadaslar ben bal??a kadar her?eyi gecirdim abart? bir kontrol yok sadece sordugu soru bavulunuzda ne oldugu bunun yan?nda bir çok yiyecek vs. soktum ne isterseniz koyun bence ufakta olsa risk var ama deger.sahsen ben domuz eti kokusuna tahammul edemedigimi farkettim ve kald?g?m odada yemeklerimizi yap?yoruz.Mant? vs geleneksel seyler yapt?k ilgi goruyor kafan?za tak?cag?n?za koyun bavulunuza![]()

valla alabildiginiz kadar TR den yemek hazir corba konserve alin yaniniza buraya ilk geldiginizde restoranlarin cok agir kokusundan bi sey yiyemiceksiniz. Ben aldim yanima keske daha fazlasini getirseydim diyorum. Adamlarin yemek kulturleri yok.
Ben hiç yad?rgamad?m bulundu?um yeri.Yemekler de pizzalar özellikle çok güzel.Al???rs?n?z.Çal??maktan yemek yemeye zaman kalmazd? benim bulundu?um yerde.
---wat where amazing happens---
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks