19 haziran ak?am? virginia beachte da olucam ilk gece nerde konaklan?r rezarvasyon yap?lmas? gerekirmi? ucuz motel bak?yorum ama internetten bulamad?m daha önce giden önerisi olan ?

19 haziran ak?am? virginia beachte da olucam ilk gece nerde konaklan?r rezarvasyon yap?lmas? gerekirmi? ucuz motel bak?yorum ama internetten bulamad?m daha önce giden önerisi olan ?

booking.comdan çok uygun yerler bulabilirsin
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

ya bak?yorum ama hep pahal? yerler var ?öyle uygun bir pansiyon motel bulamad?m gitmeden ayarlasam diye dü?ünüyodum ama ayarlayam?ycam muhtemelen daha önce gidenler ilk bir kaç günlerini nas?l geçirdiler acaba

hocam niye konakl?yacak yer ar?yorsunki i?veren?n ayarlad??? yere 1-2 gün erken git haberle?ip bi?ey olmaz
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

i?veren bi yer ayarlamadiki ?irketten dedilerki ilk bi kaç gün pansiyonda kal?rs?n?z sonra kalaca??n?z ev ayarlan?r nas?l olucak bilmiyorum
Omerkartal senle ?irketimiz ayn? ve ev sa?l?yorlar zaten rahatça bulursun ev. Burda Mustafa abi var o sana ayarlamanda yard?mc? olur. Dün kaza yapt? arabas? yok ?uanda ama tamir olursa sen gelene kadar büyük ihtimal gelir seni almaya oradanda eve yerle?tirir.

Ben de ayn? yere gelece?im. Bana da bir yer ayarlamad?lar Mustafa abinin numaras?n? verdiler ama gelip alaca?? hakk?nda bir?ey söylemediler ama ev bulamazsan yard?mc? olur dediler . Aç?kças? bu konu can?m? s?kmaya ba?lad? 17 haziran 07.25 te uça??m var..
vay arkadas firman?z önceden ayarlayam?yorsa self gidin.bide full paras? veriyonuz

evet ya o kadar para veriyoruz bide oraya inince bizmi u?ra??caz hangi pasiyon ucuz iyi falan diye bana dan??man?m il bi kaç gün pansiyonda kal?rs?n sonra eve geçersin demi?ti o yüzden bende pansiyon ara?t?r?yodum ama direk eve yerle?mede zor olabiliri ilk günden o yorgunlukla

evet senin dedi?in gibi olucak san?r?m bende dan??man?ma u?ray?p bi konuu?ucam in?allah bi s?k?nt? ya?amay?z

biraz zorlamak gerekiyor . zorlaya zorlaya kendime yer buldurttum çok memnun kalmasam da en az?ndan ilk gitti?imde kafam rahat olur sonras?na bakar?z..

Selamlar manboy. Boyle seyleri kafaya takip stres yapip psikolojinizle oynamayin. Sonuna kadar gelmissiniz, bunlar en son virajlar. Daha onceki yazimda sirketinizin danismanini oraya indikten sonra ararsiniz ve size yardim Eder demistim. Ki edeceklerdir de. Dedigim gibi su an sadece kendini motive etmeye calis ve zorluklarini dusunme artik. 3 farkli grupla oryantasyonu yaptik ve haftaya 4. Grupla gorusuyor olacagiz. Bu arkadaslarin hepsi cok stresli idi siteden gozlemledigim kadari ile. Ama burda su an ne kadar eglendiklerini ve her turlu stresi unuttuklarini gordum. Ve konustugum yaklasik 80 kisi kadar ogrenciden ev bulamayan olmamis. Tabi kimisi evini begenmiyor, kimisi simdiden Baska ev arayislarina baslamis bile. Ama demem o ki artik rahatla ve olaylari akisina birak. Hersey yolunda gidecek merak etme.

Evet baya rahatt?m çünkü gelmeden önce kast???m kadar de?ilmi? onu anlad?m ama dinliyordum :-) ilk gün hem e?lenceliydi hem yorucuydu. Bir ara anla?amad?m beni yan?na verdikleri housekeeperla, unuttum ne söyleyece?imi ama zorlay?nca ç?kt? kelimeler a?z?mdan :-) i? basit asl?nda ama yo?un oldu?u için yorucu oluyor. Birde bisiklet bulsam süper olacak her gün i?e giderken 40 dakika yürümek zor oluyor. Bu arada u?rucam bir gün 9. caddeye :-)

Hayirli olsun ise baslamissin nasil bi iscok yorucu mu ortaminasil ve calisma saatleri bende 19 haziranda geliuorum ramada otele housekeeper
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks