Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 10 Haziran Vize görüþmesi

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 10 Haziran Vize görüþmesi

Arkadaþlar yarýn saat 13.45 te vize görüþmem var.Üzerimde biraz heyecan var.Bu konuda tecrübeli olanlar varsa yardýmcý olabilir mi bu heyecaný nasýl yeneceðiz .Yarýn vizeden sonra olan biteni burada paylaþýcam belki ben gibi heyecanlý arkadaþlara bir farydasý olur.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

dostum 12 sinde de benim var bu red alanlardan sonra çok bunaldým acaba alabilirmiyiz diye. inþ. alýrsýn sen de. görüþmenin sonucunu bekliyorum dostum sana tekrar bol þans

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bugün sabah 8.15 te randevum vardý arkadaþlar. Öncelikle vizeyi aldýðýmý belirteyim (: sabah 7,45 gibi içeri girdim , önce güvenlik kontrolünden geçtim , sonra sýrada bekliyoruz. Sýra bana gelince saatimi kemerimi vb eþyalarýmý býrakýp güvenlik kontrlnden bi kez daha geçtim. Sonra sýra numara mý aldým , sýra numaramýn gelmesiyle vezneye yöneldim , burada türkçe konuþmalarla parmak izlerimi verdim , daha sonra beklememiz gerektiðini , mülakat için çaðrýcaklarýný söylediler, orada çaðrýlmayý bekledim , numaram gelince bu sefer mülakat için vezneye gittim , aramýzda geçen konuþmalar birebir þöyleydi arkadaþlar (türkçe yazýyorum yanlýþ yazmýyým , yönlendirmiyim diye)
    Merhaba
    Merhaba
    Nasýlsýn
    Tesekkürler siz
    Ben de iyiyim
    Nereye gidiceksin
    Nerede çalýþýcaksýn
    Ne iþi yapýcaksýn
    Öðrenci misin
    Bölümün ne
    Transkriptin kaç
    Camda yazan yazýyý okudunmu
    Evet okudum
    Ne anlatýyor
    WAT program vb.
    Tamam , iyi tatiller
    Aynen bukadar arkadaþlar

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþým hayýrlý olsun vizen, umarým çok iyi bir wat geçirirsin. Kiminle görüþtün vezne numarasý tipi nasýl birisi ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý eren2 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþým hayýrlý olsun vizen, umarým çok iyi bir wat geçirirsin. Kiminle görüþtün vezne numarasý tipi nasýl birisi ?
    Saðolasýn , 13numaralý vezneydi , tek erkek görevli o veznedeydi , diðerlerinin tamamý bayandý , tombik 45-50yaþ arasý þeker biriydi (:

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar öncelikle red aldým.Evraklarýverdim parmak izinide verdikten sonra beklemeye baþladým sarýþýn güzel bir bayanda numaram yandý,gittim yanýna bana nerede okuduðumu hangi bölüm okuduðumu bu mesleði niçin seçtiðimi,Amerikada nereye gidiceðimi,hangi þirkette çalýþacaðýmý ve ne iþ yapýcaðýný sordu bende busboy dedim ne iþ yapar dedi bende food servis dedim ardýndan kardeþimin olup olmadýðýný kaç tane kardeþimin olduðunu ,kardeþlerimin ne iþler yaptýðýný,evli olup olmadýðýný,babamýn ne iþ yaptýðýný da sordu bende çiftçi olduðunu söyledim ne yetiþtirdiðini sordu.bende mýsýr yetiþdirðini söyledim.popcorn mu dedi evet dedim gülmeye baþladý.Ardýndan annemin iþini sordu bende çalýþmadýðýný ev hanýmý olduðunu söyledim.bu sorularýn arasýnda 1 soru sordu ama soru çok uzundu anlayamadým sorry didn't understand dedim soruyu geçti.Ben vize onaylanmasýný beklerken sana vize veremicem dedi.Adalet midir bu bukadar soru sorup sorularada cevap verip sadece 1 soruyu anlamadýðýmdan cevap vermediðimden vizeyi vermemesi??

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

seni konusturmaya çalýþmýþtýr ve senden hep kesin net ve kýsa cevaplar alýnca ingilizcenin kötü olduðunu düþünmüþ olabilir. keþke onun soru sormasýna fýrsat vermeden anlatsaydýn baya

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

verdiðim cevaplar kýsa deeðild , hemen hepsine uzun cevaplar vermiþtim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)