Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi watcý daha kolay vize alýr, Yüksek lisans mý yoksa Lisans mý ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Hangi watcý daha kolay vize alýr, Yüksek lisans mý yoksa Lisans mý ?

Merhaba arkadaþlar

Ben yurtdýþýnda bir Üniversiteden mezun oldum.Üniversiteyi bitirmeden önce 1 yýllýk wat tecrübesi edinmiþtim ve önümüzdeki yýl work and travel programýna yazýlabilmek için yurtdýþýnda tekrar lisans veya yüksek lisans herhangi bir bölüme kayýt olmak istiyorum.Aklýmda þu iki soru var hangisi ile daha kolay vize alabilirim.

Yaþ artýk 24 tekrar 4 yýllýk bir lisans programýna yazýldým diyelim ve hemen wat programýna kayýt oldum.Sýnavlarý,Ýþ,sponsor ve uçak herþeyi halletikten sonra vize görüþmesine gittim, yurtdýþýnda baþvurduðum konsoloslukta yaþým ve önümde okumam gereken en az 3 yýl olduðu için, görevlinin benim geri dönmeyeceðimi düþünerek red cevapý verebilir mi? Yada yine yurtdýþýnda 2 yýllýk herhangi bir yüksek lisans programýna yazýlarak,WAT programýný kullanmak mý daha mantýklý olucaktýr ?

Bana yardýmý olucak tecrübelerinizi,fikirlernizi ve sorularýnýzý paylaþmanýzý rica ediyorum arkadaþlar. Teþekkürler...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Þuarada adýmý gizem yazsaydým 20 tane en az yorum ve cevap alýrdým. Neyse canýnýz saðolsun

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ikisi de asagi yukari ayni seyi sunar. Konsoloslugun kriterine gore katilabiliyorsun ve eger ortalama sorunu yasamazsanve ingilizcen iyiyse vize sorunu yasamazsin. Ayrica o dedigin kiz muhabbeti baska yerlerde olabilir de burada pek cinsiyetin onemi yok.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

öncelikle adýnýn gizem olup olmamasýyla olayýn bir ilgisi yok ilk önce düþünce yapýný deðiþtirmeni öneririm forumdaki açýlan konulara bakarsan yüzde 80 erkeklerin açtýðý konular ve herkes cevap vermiþ az sabret konuyu açalý daha 24 saat olmamýþ birileri cevap yazacaktýr yani hemen konuyu açar açmaz cevap gelmesini bekliyorsunuz yok öyle bir dünya

soruna gelirsek önunde 3 yýl olduðunu felan düþünmez öyle olsa tr den gidenlerin çoðu 1. sýnýf ve hazýrlýk aðýrlýklý onlar gidemezdi eðer öyle olsaydý
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

@matador_36 Türkiye'de wat için hazýrlýk yada 1.sýnýfta baþvuran ögrencilerin %90'ýn yaþ ortalamsý 19-21 ancak benim açýmdan deðerlendirsek, vizeye baþvuruken 25 yaþýnda ve 2.lisans programýmýn ilk yýlýnda olucam.Burada iki farklý öðrenci tipi mevcut,bu yüzden konsolosluk tarafýndan kesinlikle ayrý deðerlendiriliceðimi düþünüyorum.Bu kanýya fikir yürüterek varýyorum ama þuan en geç agutosa kadar net bir karar verebilmem için tecrube yada fikirlere ihtiyacým var.

25 yaþýnda ve 2. eðitim yýlýný yaþýyacak bir öðrenci lisans mý yoksa master okuyarak mý daha kolay vize sahibi olur ? ( bu arada gizem konusu için kusura bakmayýn.Þaka kaka olmuþ biraz)
    Konu ahmet6124 tarafýndan (13-06-2013 Saat 09:28 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý Aytek - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý ahmet6124 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @matador_36 Türkiye'de wat için hazýrlýk yada 1.sýnýfta baþvuran ögrencilerin %90'ýn yaþ ortalamsý 19-21 ancak benim açýmdan deðerlendirsek, vizeye baþvuruken 25 yaþýnda ve 2.lisans programýmýn ilk yýlýnda olucam.Burada iki farklý öðrenci tipi mevcut,bu yüzden konsolosluk tarafýndan kesinlikle ayrý deðerlendiriliceðimi düþünüyorum.Bu kanýya fikir yürüterek varýyorum ama þuan en geç agutosa kadar net bir karar verebilmem için tecrube yada fikirlere ihtiyacým var.

25 yaþýnda ve 2. eðitim yýlýný yaþýyacak bir öðrenci lisans mý yoksa master okuyarak mý daha kolay vize sahibi olur ? ( bu arada gizem konusu için kusura bakmayýn.Þaka kaka olmuþ biraz)
    Þimdik WAT için soruyor isen tek problem yaþ burada.2.Lisans yapýyorsun diye red yemezsin tahminimce.Çok büyük göstermiyorsan pek problemde olmaz.Yalnýz yaþýnýn 25 olmasý ile ilgili sorular sorabilir.Düzgün cevaplayamazsan pass'ý eline verir gönderir dostum.30 yaþýnda alamayan biri vardý.Konusu hot topic'de halen,bulursun.Yaþýnýn 25'e kalmasý ile ilgili sorulara hazýrlýklý olup cevaplarsan vize alabilirsin fakat pro english sahibi olsanda adam yaþýn 25 olmaz diyip gönderebilirde

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)