Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yeþil kaðýt ne demek?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart yeþil kaðýt ne demek?

Ben vize görüþmesine gittim gidenlerin %99'una olduðu gibi banada yeþil kaðýt verdiler Bu yeþil kaðýt ne demek? tam olarak bilen var mý? Kendi not ortalamam 1.91 orada gördüðüm ortalamasý 1.47 olan arkadaþ bile yeþil kaðýt aldý. Tamam yeþil kaðýt eksiklerinizi tamamlayýp bize gönderin demek ama bu eksikleri her gönderene vizeyi verecekler anlamýna mý geliyor? vizeye gitmeden önce aklýmda 1 soru vardý þimdi 50 tane soru var. Anlamadým gitti?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ksk_caner Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben vize görüþmesine gittim gidenlerin %99'una olduðu gibi banada yeþil kaðýt verdiler Bu yeþil kaðýt ne demek? tam olarak bilen var mý? Kendi not ortalamam 1.91 orada gördüðüm ortalamasý 1.47 olan arkadaþ bile yeþil kaðýt aldý. Tamam yeþil kaðýt eksiklerinizi tamamlayýp bize gönderin demek ama bu eksikleri her gönderene vizeyi verecekler anlamýna mý geliyor? vizeye gitmeden önce aklýmda 1 soru vardý þimdi 50 tane soru var. Anlamadým gitti?
    aynenn öle iþte bendede tek bi soru warken kafamda 50 soru oluþtu.ama baþka konulardada sölemiþtim bence yeþil kagýt aldn þöle böle falan deil.geçmiþ senelerde böle olabilr ama bu sene sanýrým çounlua yüksek oranda yeþil verdiler yani ben ah bi yeþil alsam diyerek gittim ama çýkýnca:S gerçi þirket aynen þu cevabý verdi yeþili aldýysdan biletini al istersen yukarýdan dedi:S yani neler olup bittini bilsem bi:S heycanla vize gününü bekledik þimdide açýklancaý günü gidene kadar heycan eksilmicek sanýrýmmm:S

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar siz nerde vizeye girdiniz? Ben Ankara da girdim ve kimseye yeþil kaðýt verilmedi beyaz bir kaðýt verildi herkese. Onda da ds-formu ve sevis ödendi belgesi gönderin bi de pasaportu vizeyi yollarýz dendi. Ankara da beyaz kaðýt yani

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

biz yani hepimiz istanbulda girdik sanýrým ama ankarada giripte yeþil aldýný söleyen arkdþlarým war senin visa nasýl geçtiki olumsuz biþe warmydý? ya bu sene adým gibi eminm çok sprz olcak hersene oluomþ ama istanbulda herkese daýtýolar

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

valla vize çok iyi geçti yani benden önce girenlere de beyaz kaðýt verildi. hatta þirketim de dedi beyaz kaðýt verecekler diye sanýrým ankara da bu sene beyaz kaðýt moda ehueuehu baþka ankara da girip de yeþil alan var mý bu sene?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Sanirim bu yesil kagit ds formunun su anda elinizde olmamasindan dolayi veriliyor.Yesil kagit alipta vize alamayanlari okumustum gecen sene.Galiba evraklari tamamladiktan sonra tekrar bir degerlendirmeden gecirip vize veriyorlar.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

umut kardeþ bizde de ds formu yoktu o gün vizeeye giren hiç kimsede yoktu ankara da beyaz A4 fotokopi kaðýdý verdiler gönderdiler. Öyle ups masasýna filan da göndermediler. Elimize pasaportu geri verdiler. Ds formun ve sevis ödendi belgen ile pasaportu yollarsýn vizeyi alýrsýn dendi. Bi süpriz olmazsa tabi

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý umut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sanirim bu yesil kagit ds formunun su anda elinizde olmamasindan dolayi veriliyor.Yesil kagit alipta vize alamayanlari okumustum gecen sene.Galiba evraklari tamamladiktan sonra tekrar bir degerlendirmeden gecirip vize veriyorlar.
    Bu sene yeþil kaðýt alýpta red alacak kiþi çok daha fazla olacak bence. Böyle bi vize alma yüzdesi olamaz. Girenlerin %99'una vize mi verecek adamlar Eðer hakkatten her yeþil kaðýt alana vize vereceklerse amerika gözümden düþtü þahsen

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ksk_caner Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu sene yeþil kaðýt alýpta red alacak kiþi çok daha fazla olacak bence. Böyle bi vize alma yüzdesi olamaz. Girenlerin %99'una vize mi verecek adamlar Eðer hakkatten her yeþil kaðýt alana vize vereceklerse amerika gözümden düþtü þahsen
    Adam senin notuna karne hediyesi diye vize vermiyor.Ýster inan ister inanma vize memurlarý herkesi amerikaya göndermek için uðraþýyor çünkü amerikanýn öðrenci iþçiye çok ihtiyacý var vize vermemek aptallýk olur.Ama vize vermedikleri kiþilerde genellikle nottan deðil ingilizce durumundan kaybediyor bence.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ben de ankarada girdim ve herkese beyaz kaðýt verildi..rengin önemi yok o kaðýtlarda eksik belgen yazýyor.onlarý tamamlýyorsun.o kaðýdýn verilmesi vizenin onaylandýðý yada onaylanmadýðý anlamýna gelmiyor ancak onaylanmayacak olursa görevli söylüyor zaten..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben vize alayýmda banane rengi
    Bende onu anlatmaya çalýþýyorum. Vizeden çýktýktan sonra vizeyi aldým ya da alamadým diye kesin birþey söyleyemiyorsun. Pasaportu göndereceðiz artýk þansýmýza ne gelirse Yine bi yýðýn karýn aðrýsý.

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Tabiki kesin birþey söylenemez ama yeþil (ankara için beyaz) kaðýdý almak, görüþmenin olumlu geçtiði anlamýna geliyor... %99 alýrsýn diyenler haklý bir bakýma çünkü yeþil kaðýt alan ve daha sonra ds'ini gönderen her 100 kiþiden ancak bir ya da iki tanesinin pasaportu boþ geliyor... sýkýntýlý bir süreç tabiki, sabýrlý olmak lazým
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar bu tartýþmaya katýlmayacaktým ama artýk dayanamadým yapýlan yorumlardan.Bu yeþil beyaz muhabbetini adamlar açýkladý internet sitelerinde.kesinlikle olumlu olumsuz bir anlamý bulunmamaktadýr diye.ayrýca her iki kaðýdýda gördüm ikisinde de eksiklikler yazýyor baþka birþey deðil.vizeye ds siz giden herkes bu kaðýtlardan alýyor olay bu kadar.bence bekleyin evraklarý tamamlayýn iki kiþi çýksýn ayrý þeyler söylesin (ben beyaz aldým ve vizem red edildi ya da ben yeþil aldým kabul edildi veya tam tersi gibi...) görelim.
    *EnFla ProDuction™*

Uzman Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

nokta konulmuþ herkese teþekkürler. benimde soru iþaretleri silindi.
    gittim; gezdim; gordum....

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben de 20 mayista yesil kagit aldim fakat benim ds im de vardi ve eksik bi belgem yoktu. memur beni arastiracaklarini söyledi ve onumuzdeki hafta internet sitesine bakmamý söyledi. benim sorum su ki benim numaram tahmini ne zaman yayinlanir internet sitesinde ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)