Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dertleþelim watçýlar.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Dertleþelim watçýlar.

Arkadaþlar merhaba. Ýþe geldim ve baþlayalý daha 2 gün oldu bir arkadaþýmla beraber gelecektik o benden bir gün sonra gelebildi. Biz þu anda gerçekten kültür þoku yaþýyorum sanýrým hem ingilizce yetersizliði hem ortam farklýlýðý olunca kendimizi gerçekten iyi hissetmemeye baþladýk. Sizlerde nasýl durum ? Biz Ohio'nun columbus þehrindeyiz ve kýyý köþe bir yerdeyiz. Yolda bizden baþka yaya yok herkeste araba var. Durum çok garip ciddi anlamda þoklardayým Yerine göre 2.5 ayýmýz nasýl geçecek burada diye sorguluyorum kendimi. Eðer elinizde bizleri teselli edecek bilgiler varsa lütfen söyleyin birþeyler þu berbat moralime bir can da siz katýn .

Hayalperest Watçý kry - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kalibrasyon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar merhaba. Ýþe geldim ve baþlayalý daha 2 gün oldu bir arkadaþýmla beraber gelecektik o benden bir gün sonra gelebildi. Biz þu anda gerçekten kültür þoku yaþýyorum sanýrým hem ingilizce yetersizliði hem ortam farklýlýðý olunca kendimizi gerçekten iyi hissetmemeye baþladýk. Sizlerde nasýl durum ? Biz Ohio'nun columbus þehrindeyiz ve kýyý köþe bir yerdeyiz. Yolda bizden baþka yaya yok herkeste araba var. Durum çok garip ciddi anlamda þoklardayým Yerine göre 2.5 ayýmýz nasýl geçecek burada diye sorguluyorum kendimi. Eðer elinizde bizleri teselli edecek bilgiler varsa lütfen söyleyin birþeyler þu berbat moralime bir can da siz katýn .
    Kardesim biz diye konusman dan yanin da baska arkadaslarinda oldugunu var sayiyorum eger en az 3 kisi iseniz ve bir miktar paraniz varsa sizde alin bir araba giderkende satar baranizin bir kismini alirsiniz. Sartlar uygun deilse baska bi arkadasa daha soylemistim Walmart veya Target gibi yerlerden $100 civar bir paraya bisiklet al alirkende return yapabilme suresini sor en az 1 aydir zaten o sure boyunca kullan geri iade et memnun kalmadim diye kapitalizmin nimetlerinden faydalanmak icin tam yerindesin suanda

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

dostum ilk 15 gün öyle olur. benden tavsiye arkadas ortamýnýzý geniþletmeye çalýþýn bu dönemi atlatmak için. ha bi de araba alýn mümkünse satarsýnýz sonra. sonlara doðru zaman ne çabuk geçti keþke biraz daha kalsam diceksin

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

klasik wat sendromu. konuþmak için kendini yýrtmaktan baþka çaren yok dostum

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

daha 2 gün olmuþ hocam biraz sabredeceksin 2 haftaya herþey yerine oturur arkadaþ çevrenide yaparsýn ondan sonra hiçbir sorunun kalmaz
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hocam sana moral olsun. Ben tek baþýna Alabama'nýn gulf shores bölgesindeyim. Ayný durumlar benim için de geçerli ve ben tekim. Burda kaldýðým yerde jameikalýlar, Ruslar, Çinliler ve ben varým. Bide bunlar kavga falan ediyor. Yani bir dokun bin ah iþit durumundayým. Çok piþmaným geldiðime ama yapacak birþey yok, sonuçta okadar para bayýldýk Türkiye'de. Sabretmeye devam.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaslar merhaba dun geldim old orchard dayim her sey guzel ancak ise ne zaman baslicam bilmiyorum.isveren yan odamda kaliyor ama o da kesin bir sey soylemiyor be yapmaliyim? Sponsora da mesaj attim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

dün williamsburga vardým , salý günü iþe baþlayacaðým. trende þansýma iki kiþiyle tanýþtým biri romanyalý birisi moldovyalý iyi elemanlar oda arkadaþý olduk ve bugün 4 saat öncesine kadar türk görmedim, görünce de 10 tane gördüm Benden tavsiye yabancýlarla takýlmak ingilizceyi geliþtiriyor, bazý kelimeleri ingilizce söylemeye baþladýgýmý hissetim 2 günde

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ahh ah ) 2008'in yazýnda gitmiþtim o zaman üniversite 2.sýnýfa geçmiþtim. 3 hafta kadar ne ailemi arayabildim ne internete baðlanabildim. Bende öyle, kýyý köþe arazi bir yerdeydik ve günlük fuarlara gidip geliyorduk. Ne yemekleri uyar , ne tavýrlar yani detaya girmeden evet o kültür þoku mevcut. Yanýmda bir tane kazak kýz ,kazaksýn dersen küfür eder rus olduðunu iddaa eder rus 2 çocuk kafa dengilerdi Allah tan ama keþke daha iyi futbol oynayabilselerdi daha iyi anlaþabilirdik Asker anýsý gibi aslýnda çok yazasým var ama Lafýn kýsasý kardeþim o günleri özlemle anacaksýn ve memleketinin kýymetini daha iyi anlayacaksýn. Yalnýz mýsýn bilmiyorum ama gidecek tüm arkadaþlara tavsiyem en azýndan 2 kiþi gidin ve pes edip daha ilk ayda geri falan gelmeyin. Güzel bir tecrübe olmuþtur hayatýmda ve bir kat daha nefretim artmýþtýr amerikalýlara

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)