ahh ah) 2008'in yazında gitmiştim o zaman üniversite 2.sınıfa geçmiştim. 3 hafta kadar ne ailemi arayabildim ne internete bağlanabildim. Bende öyle, kıyı köşe arazi bir yerdeydik ve günlük fuarlara gidip geliyorduk. Ne yemekleri uyar , ne tavırlar yani detaya girmeden evet o kültür şoku mevcut. Yanımda bir tane kazak kız ,kazaksın dersen küfür eder rus olduğunu iddaa eder
rus 2 çocuk kafa dengilerdi Allah tan ama keşke daha iyi futbol oynayabilselerdi daha iyi anlaşabilirdik
Asker anısı gibi aslında çok yazasım var ama Lafın kısası kardeşim o günleri özlemle anacaksın ve memleketinin kıymetini daha iyi anlayacaksın. Yalnız mısın bilmiyorum ama gidecek tüm arkadaşlara tavsiyem en azından 2 kişi gidin ve pes edip daha ilk ayda geri falan gelmeyin. Güzel bir tecrübe olmuştur hayatımda ve bir kat daha nefretim artmıştır amerikalılara
![]()

) 2008'in yazında gitmiştim o zaman üniversite 2.sınıfa geçmiştim. 3 hafta kadar ne ailemi arayabildim ne internete bağlanabildim. Bende öyle, kıyı köşe arazi bir yerdeydik ve günlük fuarlara gidip geliyorduk. Ne yemekleri uyar , ne tavırlar yani detaya girmeden evet o kültür şoku mevcut. Yanımda bir tane kazak kız ,kazaksın dersen küfür eder rus olduğunu iddaa eder
Asker anısı gibi aslında çok yazasım var ama Lafın kısası kardeşim o günleri özlemle anacaksın ve memleketinin kıymetini daha iyi anlayacaksın. Yalnız mısın bilmiyorum ama gidecek tüm arkadaşlara tavsiyem en azından 2 kişi gidin ve pes edip daha ilk ayda geri falan gelmeyin. Güzel bir tecrübe olmuştur hayatımda ve bir kat daha nefretim artmıştır amerikalılara
Alıntı
Bookmarks