slm bende amerikaya gitmak istiyorum.
sizin aracýlýgýnýzla eger bana iþ yerleri ve imkanlarýný yollarsanýz.
bende dusunuyorum 4 kýþiyiz..
teþekkurler...
slm bende amerikaya gitmak istiyorum.
sizin aracýlýgýnýzla eger bana iþ yerleri ve imkanlarýný yollarsanýz.
bende dusunuyorum 4 kýþiyiz..
teþekkurler...
Merhaba,
Öncelikle sitemize hoþgeldiniz.Ancak ilk mesajýnýzda böyle bir konuya deðinmeniz,forumumuzu araþtýrmadýðýnýz anlamýna gelir.Turkishwat bir WAT þirketi deðildir.Dolayýsý ile size bir iþ ayarlayamaz.Turkishwat'ýn sponsorlarý ile yapmýþ olduðu anlaþmalar sonucu , sponsorlar tarafýndan uygulanan promosyonlarý mevcuttur.Bunlarýda forumda bulabilirsiniz..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
cevap verdiginiz icin teþekkur ederim evet siteyý tam incelemedim... þimdi iyi bir þekilde incelerim simdik faaliyette oldugunuz sponsorlarla ýlgýlý býlgý alabýlýrmýyým....
Þu an 2 sponsorumuz var biri ICEP diðeri Academix .. Academix'e Turkishwat referansý ile üye olanlara 100$ indirim yapýlýyor. ICEP le sadece reklam anlaþmamýz bulunuyor þu an için..
Þirket seçimi çok önemli bir konudur. Dolayýsý ile bütün þirketleri araþtýrýn.Hangisi aklýnýza yatýyorsa ona yazýlýn![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
ben aslýnda gecen sene výrgýnýa beach de calýstým. ama sýmdý yený yerler hakkýnda býlgýlere ulasmak ýstýyorum sýzýn sýtenýzde de cok guzel býr sohbet ortamý ýle býlgý edýnýlebýlýyor...
hersey ýcýn yenýden teþekkurler...
arkadaþlardan výrgýnýa beach hakkýnda býlgý almak ýstýyen bana mesaj atabýlýr...
yardýmcý olurum..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks