Alıntı manboy19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten şaka gibi sabah uyandığımda şirketimden gelen e-mailler bilgilendirme için değilde korkutmak için gönderilmiş gibi . okurken geriliyorum. vizemin iptal olma durumu var mı anlaşmalı olarak ayrıldığımda ya da anlaşmalı olarak ayrılmamıza rağmen ciee'nin kabul etmeme olayı ? Bugün tekrar arayacağım ama yeterince gerginim.

yeni bir mail daha geldii ve şirketim çalıştığım otelle konuştuğunu ve benim new york'a sadece ziyarete geldiğimi hatta uçak biletimi şirketimin değiştirdiğini vs. sölediğimi söylemişler. neler oluyor anlamıyorum ama lanet ettim bir daha asla yapmayacağım ve kimseyede önermeyeceğim. ve bu konuda yasal olarak ne yapabilirsem peşine düşeceğim..
Manboy, anlattigina gore sirketin galiba otele karsi seni korumaya calisiyor. Otelin herhalde is sozlesmeni ya da vizeni iptal etmek istedi ve sirket de bunun basina gelmemesi icin senin adina agzindan yorum yapmaya calismis. Ya da ben yanlis anladim, karisik yazmissin biraz, kimin kime ne soyledigi belli degil . Merak etme insallah birsey cikmaz bu isten ve NYde mutlu bir yaz gecirirsin. Ama sirketinle surekli irtibat halinda olmaya calis ve ne tarz yonergeler veririler ise takip etmeye calis. Is sozlesmen belki cok onemli degil ama eger otelin CIEE araciligi ile vizeni iptale gitmeye calisir ise o zaman ilser sarpa sarmaya baslayabilir. Bunun olmasina musade etme, ve eger VBye geri donmen gerekir ise don gel derim ben. Tabi yine de sana kalmis bir karar olarak gozukuyor.