Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapacaðýmý bilmiyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Ne yapacaðýmý bilmiyorum

mrb arkadaþlar ben geçen ay work and travel ile gitmek için bir þirkete kaydoldum.six flagsde çalýþacaðm yalnýz çalýþma süresi 8 dolardan ortalama 30-35 saat ve konaklamaya da haftada 120 dolar ödeyecekmiþiz bu gidiþle ben ödediðim parayý çýkaramayacaðým ek iþ de bulmak zormuþ galiba acaba þirketten ayrýlýp ödediðim ücreti almam mümkün olur mu eðer öyle olursa doðu yakasýnda çalýþmayý düþünüyorum bazý arkadaþlarýmla. Ne yapmamý önerirsiniz?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

haftalýk fazlaymýþ ama gidenlerin çoðu ayný koþullarla karþýlaþýyor.

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

konaklama ne kadar pahalýymýþ bizim bi haftalýk ücretin 2 katý...
    2. iþ bulma olanaðý az ise baþka bir yerden iþ ara derim... =S

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ewt malesef yanlýþ bir seçim yapmýþým

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

evet ben de six flaggsi seçcektim aylýk 280 dolar konaklama ve birde yol parasý haftalýk 15 dolar..çok masraflýydý kings dominionu seçtim..þirketinle görüþtünmü peki belki iþ deðiþtirebilirsin ama sen bunlarý araþtýrmadan mý seçtin bu iþi?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Eðer DS-2019 formunu hazýrlanmadýysa seçtiðin iþi deðiþtirebilirsin. Ama form geldiyse maalesef deðiþtirme olmuyor. Ama yinede þansýný denemekte fayda war
    !BRAH!M

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya o konaklama haftalýk 120 dolar deðil yanlýþýn var ya...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

iptal edip paraný almak imzaladýðýn sözleþmeye baðlý bazý þirketler geri verir bazýsý vermez imza attýðýn kaðýdý bir oku belki alabilirsin.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

konaklama ve ulasim haftada toplam 80 dolar...
    Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

bundan önce kaç defa bu forumda söylendi: six flags ve diðer buna benzer parklar genellikle yerleþim birimlerine uzak yerlerde oluyor ve ikinci iþ bulma olasýlýðýnýz angelina jolie ile bir akþam yemeðine çýkmakla eþ deðer þansa sahip ama sixflags'in içinde over time yapmadan çalýþma imkanýn olabilir.
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

shinoda soylediklerine ragmen ben yinede gidecegim yerden memnunum.Arastirmalarima gore 2.is sansi baya yuksekmis.Google earth ten baktim gurnee mills baya yakin..
    Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý wiseman Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    shinoda soylediklerine ragmen ben yinede gidecegim yerden memnunum.Arastirmalarima gore 2.is sansi baya yuksekmis.Google earth ten baktim gurnee mills baya yakin..
    zaten "genellikle uzak" diye yazdým. o yüzde bir anlaþma yapýlmadan önce mutlaka google earth gibi yerlerden ve forumlardan yardým almak gerek. adý 6flags diye anlaþmaya imza atýlmamalý.

ben de ilk katýldýðýmda çok memnun kalacaðýmý sandýðým bir eðlence parkýna gittiðimde keþke baþka bir iþe yerleþseydim demiþtim. tabi o zamanlar böyle forumlar yoktu bir yerden yardým alamýyorduk.

Ýþe imza attýysan ve DS ini bekliyorsan, iþe yerleþtikten sonra iþ vereninle anlaþmaya bak; ya iþten çýk ya da ayný iþ yerinde sana daha çok gelir getirebilecek saat veya pozisyon ayarla.
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya dostum sirketten ne diye parani alacan adamlara de ben bu iste calismam baska is bulun bana adamalr mecmur degistirecek ds formu gelmis olsada olmasada degistirme imkani var baska hosuan giden isi secebilirsin birde madam para olayini onemsiyorsun eylence parki fealan deyilde para getirecek bir is sec.....

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

danýþmanýmla konuþtum bana south carolinada publix supermarketsi önerdi ayrýca ek iþ yapmama bile gerek olmazmýþ ama o zaman yalnýz olacam o geriyor beni aslýnda benim istediðim kings dominionda çalýþmaktý diðer arkadaþlarýmla yalnýz o da bizm þirkette yok ayrýca arkadaþým kendi danýþmalýk þirketine mail attý yer var mý die hala cvp gelmedi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks