Beyler sponsor firma olan ciee'nin yolladigi survey'i tamamlamadigimdan dolayi isten terminated edildim ve ciee en kisa zamanda ulkeme donmemi soyledi.Donmezsem ne olur bilgisi olan var mi ??
Beyler sponsor firma olan ciee'nin yolladigi survey'i tamamlamadigimdan dolayi isten terminated edildim ve ciee en kisa zamanda ulkeme donmemi soyledi.Donmezsem ne olur bilgisi olan var mi ??
nasý biþeymiþ o ya neden oldu ki böyle bir þey?
Sanýrým çalýþma iznin iptal olur. Çalýþma iznin iptal olunca I-94 de gider. Out-of-status olursun. Var mý evlilik falan ufukta?
Amerika hakkýnda bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
sponsorlara aylýk rapor vermek gerekiyor arkadaþlar. bana da olmuþtu 31 temmuzda iþ yerimde bi kaðýt verdiler 2 aðustosa kadar cevap verin yoksa vizeniz iptal edilir diye. Eðer sana herhangi bir e-mail yollamadýlarsa ( danýþman þirkette buna dahil ) mahkemeye git derim.
survey gelmediyse sana mail olarak mahkemeye git eðer geldiyse sen cevaplamadýysan sponsorunla tekrar konuþ internet baglantým yoktu falan gibi þeyler söyle düzeltmeye çalýþ
benim ev arkadaþým online check-in yapmadýðý için sponsorluk anlaþmasýný iptal etti o da 1 hafta içinde türkiyeye döndü..bende su an benzer durumdayým.haber vermeden 2.iþte çalýþtým ve istifa ettim büyük ihtimal benimde sponsor firma vizemi iptal edecek.ama ben dönmeyi düþünmüyorum..en fazla bir daha amerikaya gelemem ..ekle beni faceten bilgi paylaþýmýnda bulunalým..ben bir amerikadaki avukata mesaj çektim cevap bekliyorum oðuz cihan..john lennon resmi var profilimde
sizin vizeniz iptal edilir ve kalmaya devam ederseniz , kacak duruma dusmus oluyorsunuz. Bu durumda sizi kimse hapse atmayacak ve havaalanindan cikista kimse size bu durumu sormayacaktir. Ancak sistemde kacka oldugunuz gorunecegi icin , otomatik olarak en az 10 yil Amerikaya giris yasagi gelecek. Sonrasi icin vize almaniz da mucizelere kalacak. Yani Amerikaya bir daha gitme olasiliginiz cok dusuk. Hayat bu ne getirecegi belli olmaz su kucuk bir olay belki geleceginizi etkileyebilir ileride. Bu yuzden olabildiginizce yasal cerceve icinde hareket etmeye calisin.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
teþekkürler yorum için.peki baska bir iþte çalýþmaya devam edebilir mi? ve ayrýca iç hatlarda travel yaparken vizesi iptal olduðu için sýkýntý çekebilir mi?
merhaba arkadaþlar bende ayný durumdayým benim aracý þirketim CCI ve bende ilk iþimden kovuldum 2. iþde çalýþmaya baþladým fakat CCI onayý almadan çalýþtýðým için þuan vizem iptal edildi 2 haftadýr hala amerikadayým ve biletim 25 eylülde deðiþtirmek çok pahalý ne yapýcaðým konusunda hiç bir fikrim yok burda gerçekten çok saçma þeyler yaþadým kovulma konusundan tutunda bu CCI çalýþanlarýnýn yaptýklarý haksýzlýklara kadar ve þuanda amerikada parasýz iþsiz beklemektyim. benim durumumda olan arkadaþlar ne yapmaya karar verdiniz ? ben dönmek istemiyorum en azýndan travel kýsmýný tamalayýp gideyim diyorum ama bi yandanda korkuyorum
peki 2. iþinde çalýþmayý sürdüremiyor musun?
hayýr çalýþamýyorum þuanda iþsizim ve ayýn 15 ýnden sonra kaçak duruma gelicem vizem sevis denýlen herneyse o ýptal ne yapmalýyým uçak bileti çok pahalý ona vericeðim parayý travela vermek istiyorum açýkcasý ama baþýma kötü biþey gelirmi ondanda korkuyorum
ayný durumu bende yaþayacaðým ..benim bilet 15 ekimde ve flexible deðil..cebimde de sýfýr para var. iyi de social security numberin hala duruyor baþka bir iþ bulabilirsin.araþtýrdýðým kadarýyla bir daha amerikan vizesi alamýyorsun.mucize gibi.ama iç hatlarda havaalanýnda bir sýkýntý yaþanmadýðýný okudum bir yerde.sadece ülkeyi terk ederken uyarýlýyorsun.
arkadaslar isten ayrilmanizi isverenin tutumuna baglayin yeni bir is bulup sponsorun onayini alin. Bu durumda sponsor kalmaniza izin verecektir ancak kendi kafanizdan yapacaginiz ve kimseye haber vermeyeceginiz durumlarda vzeniz yani programiniz iptal ediliyor.
arkadaþlar CCI sistemimde you are terminated as of 8.29.2013 yazýyor. beným bu tarýhten sonra amerýkada yasal kalma hakkým varmý yok mu ve termýnated ediceklerýný bana 2 hafta once býldýrmýþlerdý. ben bu ulkeden en son nezaman çýkýþ yapabýlýrým
RAÝNBOW bu sorunun yanýtýný bulabildin mi? Bulamadýysan günler geçiyor, Amerika'daki Türk avukatlara bi telefon açýp sormakta fayda var bence
Amerika hakkýnda bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
su anda hala ordaysan kacaga dustun arkadasim
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks