Selam arkadaslar su an 2 kýsýyiz araba kiralayip gezmeyi istiyoruz 350$ dolarlýk bir masraf çýkardýk san francisco san Diego los angeles las vegas i gezmek istiyoruz. Katýlmak isteyen olursa mesaj atsýn beraber gezebiliriz. Tesekkurler.
Selam arkadaslar su an 2 kýsýyiz araba kiralayip gezmeyi istiyoruz 350$ dolarlýk bir masraf çýkardýk san francisco san Diego los angeles las vegas i gezmek istiyoruz. Katýlmak isteyen olursa mesaj atsýn beraber gezebiliriz. Tesekkurler.
Selam bende þu an Michigandayým ve henüz tatil planý yapmadým. Yalnýz aklýma takýldý o kadar yeri gezip nasýl 350 dolar masraf çýkýyor![]()
ayný planý ben yaptým 350 $ a bitirirseniz o planý halen görüþtüðüm arkadaþlarýmý vurabilirim350 dolar imkansýz bir rakam dostum naptýnýz öyle? merak ettim planý bide araba kiralayýp gezmeyi planlýyosunuz .
Arkadaslar araba kirasý 5 günlük 152$ (21-24 yas arasi) alamo adlý þirketten. 3014 km yol yapicaz ortalama 7 litreden hesaplarsak 210 litre benzin yapar Buda 56 galon yapar 201 $ dolar benzin yapar. Sehire sadece gezmek icin girip sürekli dýþarlarda kalicaz ornek olarak 5. otoyoldaki motel 6 adlý isimli otelde gecelik oda 35$ kisi basý 17.5 yapar. 6 gece kalýrsak Buda 105$ dolar yapar. Yemek olayý artýk neyin nerede yenicegini bildigimiz icin yemek hariç 105+101+76= 282$ yapar. Yemek olayýda 68$ biraz geçer belki emin deðilim. Eðer 2 kisi daha bulursak kira ve odalar 4 e bölünecek ve dahada ucuz olacak bizim icin. Tabi hersey hesaba kitaba uymayabilir hatalar olabilir booking.com ve ebookers.com dan fiyatlarý aldým.
araba ne kiraladýnýz yav 150 dolarabiz 800 dolara kiralamýþtýk
bide bizim gezi planý 13 gündü 5 gün içinse normal. yalnýz 5 günde San diego LA SF ve vegas a imkan vermiyorum ben gene umutsuz konuþtum ama
biz ayný planý 13 gün için yaptýk hala görmediðimiz yerler var. hazýr los angeles a gitmiþken eðlence parklarýna uðramayý unutmayýn en azýndan bi 6flags ve Hollywood Stüdyolarýna uðrayýn.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks