Selam arkadaslar su an 2 k?s?yiz araba kiralayip gezmeyi istiyoruz 350$ dolarl?k bir masraf ç?kard?k san francisco san Diego los angeles las vegas i gezmek istiyoruz. Kat?lmak isteyen olursa mesaj ats?n beraber gezebiliriz. Tesekkurler.

Selam arkadaslar su an 2 k?s?yiz araba kiralayip gezmeyi istiyoruz 350$ dolarl?k bir masraf ç?kard?k san francisco san Diego los angeles las vegas i gezmek istiyoruz. Kat?lmak isteyen olursa mesaj ats?n beraber gezebiliriz. Tesekkurler.

Selam bende ?u an Michiganday?m ve henüz tatil plan? yapmad?m. Yaln?z akl?ma tak?ld? o kadar yeri gezip nas?l 350 dolar masraf ç?k?yor![]()

ayn? plan? ben yapt?m 350 $ a bitirirseniz o plan? halen görü?tü?üm arkada?lar?m? vurabilirim350 dolar imkans?z bir rakam dostum napt?n?z öyle? merak ettim plan? bide araba kiralay?p gezmeyi planl?yosunuz .

Arkadaslar araba kiras? 5 günlük 152$ (21-24 yas arasi) alamo adl? ?irketten. 3014 km yol yapicaz ortalama 7 litreden hesaplarsak 210 litre benzin yapar Buda 56 galon yapar 201 $ dolar benzin yapar. Sehire sadece gezmek icin girip sürekli d??arlarda kalicaz ornek olarak 5. otoyoldaki motel 6 adl? isimli otelde gecelik oda 35$ kisi bas? 17.5 yapar. 6 gece kal?rsak Buda 105$ dolar yapar. Yemek olay? art?k neyin nerede yenicegini bildigimiz icin yemek hariç 105+101+76= 282$ yapar. Yemek olay?da 68$ biraz geçer belki emin de?ilim. E?er 2 kisi daha bulursak kira ve odalar 4 e bölünecek ve dahada ucuz olacak bizim icin. Tabi hersey hesaba kitaba uymayabilir hatalar olabilir booking.com ve ebookers.com dan fiyatlar? ald?m.

araba ne kiralad?n?z yav 150 dolarabiz 800 dolara kiralam??t?k
bide bizim gezi plan? 13 gündü 5 gün içinse normal. yaln?z 5 günde San diego LA SF ve vegas a imkan vermiyorum ben gene umutsuz konu?tum ama
biz ayn? plan? 13 gün için yapt?k hala görmedi?imiz yerler var. haz?r los angeles a gitmi?ken e?lence parklar?na u?ramay? unutmay?n en az?ndan bi 6flags ve Hollywood Stüdyolar?na u?ray?n.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks