Aynen aslında oradakilere pek ekliyeceğim birşey yok sadece çalıştığım oteli anlatabilirim istersen. Tavsiyem Virginiaya gelme. Travel parasını zor kazanırsın. Kirayı ödemekte ilk haftalar zorlandım geç paycheck aldım. Housemanim. Oteline göre houseman ya da housekeeper olmanın avantajları var. Benim tavsiyem Virginiadan uzak dur. Alabildiğine büyük bir eyalete gitmeye çalış. Özellikle ikinci iş imkanının olabileceği yerleri tercih et. Williamsburgda çok watcı (özellikle türk) var. Benim oda arkadaşlarımdan brisi romen birisi moldovyalıydı. Romen olan Michigana taşındı.Moldovyalı arkadaşımla beraberim.Çocuğun laptopuna su döküp harddiskini yaktım eleman 1 gün kızdı bana ama Allahı var kral çocuk parasını istemediTürkler her zaman sana yardım eder ama oda arkadaşlarını mümkün mertebe avrupalı seçmeye çalış takıldığın arkadaşlarını da tabi.
Sana Tavsiyem, Server olarak çalış, büyük bir eyalete git, housekeepinge bulaşma (bünyem ağır işlere alışık, aşırı zor iş değil ama en azından bedenen diğer işlerde daha az yorulursun ) travelimı yapayım 2013 anılarına yazarım yaşadıklarımıAcele etme çok
![]()

Türkler her zaman sana yardım eder ama oda arkadaşlarını mümkün mertebe avrupalı seçmeye çalış takıldığın arkadaşlarını da tabi. 

Alıntı
Bookmarks