Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tren, couchsurfing ve turlarla travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Lightbulb Tren, couchsurfing ve turlarla travel

Merhaba arkada?lar. Ben Northern Michiganda mutfakta çal???yorum. Kalmaya yemeye içmeye para vermiyorum ve güzel miktarda para kazan?yorum ama travel için ne kadar para ay?raca??ma bir türlü karar veremedim. O yüzden bende travel i en ucuz nas?l hallederim diye dü?ündüm ve bu yol akl?ma geldi. Tren fiyatlar?na bakt?m oldukça ucuz ve baz? hatlarda yeme içme bile dahil. Ayr?ca türkiyedeykende trenle yolculuk yapm??t?m ve her türlü uçaktan da iyi otobüsden de bence . Sadece biraz yava? ama benimde hiç acelem yok zaten bir ay sürem var Di?er bir konu da kalaca??m yerlerde couchsurfingden insanlar bulup onlarda kalmay? dü?ünüyorum. Forum da böyle bir ba?l?k vard? okudum oray? da ama ben bu ba?l?kta hepsini bir olarak yazay?m istedim. Sonuç olarak kafamdaki en esnek en ucuz ve e?lenceli plan bu aç?kcas?. Tren olan ?ehirlere eyaletlere trenle gidip olmayanlara otobüse otostopa vurup , buldu?um yerlerde couchsurfingle kal?p daha sonra metropollerde ve iyice do?uda birkaç günlük turlara kat?l?p çekip gideyim diyorum. Sormak dan??mak istedi?imse daha önce travel yapm?? insanlardan bunu deneyen oldu mu ? Dü?ündü?üm gibi ucuz ve e?lenceli mi yoksa sefillik mi ? Yani sefillik ki?iden ki?iye göre de?i?ir ama ben sefil gezmeyi daha çok seviyorum galiba çok esnek olsun plan?m istiyorum . Dü?ündü?üm gibi esnek olur heralde onu sormama gerk yok.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Travelin ne zaman ?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ne kadar travel yapaaks?n ve valizlerin buyuksa otostop felan rezillik olur ayr?ca zaten kalacak yere para vermiyorsun adam ak?ll? travel yap bence güzelce gez 2 gün cs den buldu?un birinde kal 2 gün otelde
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@West travel a bir ekimden sonra ba?l?cam bir ay?m olucak i?te ç?kmak için

@Matador_36 aynen bende ?u an valizleri dü?ünme a?amas?nday?m ona da ?öyle bir çözüm getirmek mant?kl? geldi . Havaalanlar?nda grlirken valiz emanet yerleri görmü?tüm oraya b?rak?p dönü?te almay? dü?ünüyorum. Yani michigan üzeri floridaya kadar inece?im , oraya giderken tenessede yada west virginia da bi havaalan?na b?rak?p yukar? do?ru ç?karken almay? planl?yorum . Ama fikri olan varda payla?abilir çünkü bu mant?kl? gelmedi pek Ayr?ca otelde de kal?nabilir dedi?in gibi ama kuzenim avrupay? gezdi cs ile ve nerdeyse hiç otelde kalmad? . Hatta birisiyle tan??m?? o da kuzeni hollandadan almanyaya kadar getiröi? arabayla ücretsiz . O da travel yap?yormu? beraber yapm??lar yani tabi o biraz ?ansl?ym?? ama insanlar?n çok yardmc? olaca??m? dü?ünüyorum nedense . Hem böyle daha fazla insanla tan??m?? olaca??m diye dü?ünüyorum. Her yönden iyi gibi geliyor bana

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)