Merhaba arkada?lar. Ben Northern Michiganda mutfakta çal???yorum. Kalmaya yemeye içmeye para vermiyorum ve güzel miktarda para kazan?yorum ama travel için ne kadar para ay?raca??ma bir türlü karar veremedim. O yüzden bende travel i en ucuz nas?l hallederim diye dü?ündüm ve bu yol akl?ma geldi. Tren fiyatlar?na bakt?m oldukça ucuz ve baz? hatlarda yeme içme bile dahil. Ayr?ca türkiyedeykende trenle yolculuk yapm??t?m ve her türlü uçaktan da iyi otobüsden de bence . Sadece biraz yava? ama benimde hiç acelem yok zaten bir ay sürem varDi?er bir konu da kalaca??m yerlerde couchsurfingden insanlar bulup onlarda kalmay? dü?ünüyorum. Forum da böyle bir ba?l?k vard? okudum oray? da ama ben bu ba?l?kta hepsini bir olarak yazay?m istedim. Sonuç olarak kafamdaki en esnek en ucuz ve e?lenceli plan bu aç?kcas?. Tren olan ?ehirlere eyaletlere trenle gidip olmayanlara otobüse otostopa vurup , buldu?um yerlerde couchsurfingle kal?p daha sonra metropollerde ve iyice do?uda birkaç günlük turlara kat?l?p çekip gideyim diyorum. Sormak dan??mak istedi?imse daha önce travel yapm?? insanlardan bunu deneyen oldu mu ? Dü?ündü?üm gibi ucuz ve e?lenceli mi yoksa sefillik mi ? Yani sefillik ki?iden ki?iye göre de?i?ir ama ben sefil gezmeyi daha çok seviyorum galiba
çok esnek olsun plan?m istiyorum . Dü?ündü?üm gibi esnek olur heralde onu sormama gerk yok.

Di?er bir konu da kalaca??m yerlerde couchsurfingden insanlar bulup onlarda kalmay? dü?ünüyorum. Forum da böyle bir ba?l?k vard? okudum oray? da ama ben bu ba?l?kta hepsini bir olarak yazay?m istedim. Sonuç olarak kafamdaki en esnek en ucuz ve e?lenceli plan bu aç?kcas?. Tren olan ?ehirlere eyaletlere trenle gidip olmayanlara otobüse otostopa vurup , buldu?um yerlerde couchsurfingle kal?p daha sonra metropollerde ve iyice do?uda birkaç günlük turlara kat?l?p çekip gideyim diyorum.  Sormak dan??mak istedi?imse daha önce travel yapm?? insanlardan bunu deneyen oldu mu ? Dü?ündü?üm gibi ucuz ve e?lenceli mi yoksa sefillik mi ? Yani sefillik ki?iden ki?iye göre de?i?ir ama ben sefil gezmeyi daha çok seviyorum galiba 
 çok esnek olsun plan?m istiyorum . Dü?ündü?üm gibi esnek olur heralde onu sormama gerk yok.

Alıntı

Bookmarks