12 - 17 Ekim tarihleri aras?nda East Coast ( new-york-philadelphia-dc-niagara-falls-boston ) turuna kat?lacak ve indirimden yararlanmak isteyenler lütfen bana ula??n..
12 - 17 Ekim tarihleri aras?nda East Coast ( new-york-philadelphia-dc-niagara-falls-boston ) turuna kat?lacak ve indirimden yararlanmak isteyenler lütfen bana ula??n..
30 Eylül ve 7 Ekim aras? do?u turuna kat?labilirim. ?lgilenen arkada?lar ileti?ime geçelim.
Konu matador_36 tarafından (04-09-2013 Saat 03:29 PM ) değiştirilmiştir.
14-23eylül aras? bat? turu yapacak birilerini ar?yoruz.2ki?iyiz nas? bir tarih seçmi?sek giden kimse yok
1 ekimde yada tarihler bi kac gun degisbilir, yaklasik 8 -10 gunluk bati turu yapicak kisiler varsa bana ula?abilir
ozelden mesaj att?m putn?c
Bizde 2 ki?iyiz 30 eylülden itibaren 7 günlük bat? turu yapmak istiyoruz tur arkada?? ar?yoruz
17 19 tarihleri arasinda New York City de olacagim. Katilmak isteyen olursa (bayan) oda ucretini paylasabiliriz.
13-17 eylul tarihleri arasinda NEW YORKta bulunacka arkadaslar bana yazsinlar.
21-26 Eylül tarihleri aras?nda New York ta olaca??m. Tur almay? planl?yorum ama uygun fiyata alabilmek için ki?i say?s?n? 4 e tamamlamak gerek. Tarihleri uyan ve tur arkada?? arayan birileri var m??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks