Evt arkadaslar 2013 yaz?nda Alabama da Orange Beach teydim.Sizlere k?saca bilgi vermek isterim ordaki yasam hakk?nda.Öncelikle benim i?im linen transporterd? otelimde,baz?lar? housemen de diyor.Art?k size kalm?s nas?l adland?rcag?n?z.Her neyse oncelikle sehirden bahsedecek olursak izole bir yer olarak düsenebilirsiniz.Tatil bölgesiydi ama gencler icin degil evli barkl? cocuklu insanlar ve yasl? emekli insanlar genelde oradayd?.Bu anlamda s?k?c? bir yerdi.Bir baska diyisle araban?z yoksa yand?n?z.Yapacak herhangi bir aktivite bulmak zordu.En fazla yapacag?n?z sey sahile diger watc?larla sahile veya sitenin havuzuna gidip tak?lmakt?.Bir de wharf diye bi vard? oraya gidebilridiniz sinemas? fln vard? ama taksi tutmak zorrundayd?n?nz.Zaten ordaki watc?lar?n bir cogu para kazanmaya gelmisti türklerden farkl? olarak.Heralde en az ikinci i?e sahip olan türklerdi
.Hal böyle olunca durum gayet s?k?c? bir hal al?yordu.cünkü 2 i?te cal?s?nlar gece 12 ye kadar cal?st?g? icin bulusmak zor oluyordu.Arada olursa her hafta partiler oluyordu eglence olarak work and travel ogrencileri aras?nda.Ya da basket ya da tenis oynamay? seviyorsan?z onlar? oynabiliyordunuz.??ime gelcek olursak ilk baslarda zor gibiydi cunku otelimiz gercekten buyuktu 28 katl?yd?.Ve sadece 2 linen transporterd?k ve haliyle ilk baslarda i?i bilmiyorduk.Bundan dolay? gereginden fazla i? yap?yorduk.Ama zamanla i?i yavas yavas kapmaya neyin ne oldugunu ögrenmeye baslad?k.1 aydan sonra art?k her sey kafam?za göreydi.Odaya girip uyuyorduk tv seyrediyorduk
.Kafama göre housekeeper?n yan?na gidip sohbet ediyordum.Ama dedigim gibi ilk 1 ay i?in inceliklerini ögrenene kadar biraz yorulduk diyebilirz
.Ev konaklamama gelince ben gayet rahatt?m.5 ki?i bir evde kal?yorduk ama ev evdi.2 yatak odas? 2 banyo tuvalet balkon havuz mutfak oturma odas? ac?kcas? her sey icindeydi diyebilirz
.Ayr?ca sitemizin yeteri kadar buyuk olmasada havuzu bile vard?.Asag?da bir kac resim at?cam akl?ma gelenler bu kadar simdilik eger sorunuz olursa cekinmedn sorabilirsinz
Buras? wharft?.
Meshurr linen baglarimiz housekeeperlar içlerine kirli carsaf ve kirli havlular? doldururdu bizde kanal? anahtar?m?zla acar asag? yollard?k.Günün sonunda onlar? bos kartlara doldurur laundry nin almas? için b?rak?rd?k.
Otelin en yukar?nsdan bi manzara.
Laundry den gelen kartlar.Bunlar? bosaltmak ve ofise yerlestimek bizim görevimizdi.
Housing..
Otelin önden görünüsü

.Her neyse oncelikle sehirden bahsedecek olursak izole bir yer olarak düsenebilirsiniz.Tatil bölgesiydi ama gencler icin degil evli barkl? cocuklu insanlar ve yasl? emekli insanlar genelde oradayd?.Bu anlamda s?k?c? bir yerdi.Bir baska diyisle araban?z yoksa yand?n?z.Yapacak herhangi bir aktivite bulmak zordu.En fazla yapacag?n?z sey sahile diger watc?larla sahile veya sitenin havuzuna gidip tak?lmakt?.Bir de wharf diye bi vard? oraya gidebilridiniz sinemas? fln vard? ama taksi tutmak zorrundayd?n?nz.Zaten ordaki watc?lar?n bir cogu para kazanmaya gelmisti türklerden farkl? olarak.Heralde en az ikinci i?e sahip olan türklerdi 

Alıntı

Bookmarks