Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2014 wat için kayýt yaptýranlar bu baþlýk altýnda toplanalým

Acemi Watçý AliArslan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Thumbs up 2014 wat için kayýt yaptýranlar bu baþlýk altýnda toplanalým

Merhaba arkadaslar firmaya kayýt yaptýranlar bu baslýk altýnda toplanalým ve geliþmeleri paylasalým yararlý bir baslýk olacagýna inanýyorum katýlacak veya dusunenlere yardým da etmiþ oluruz
    Ýlk olarak kimler kayýt yaptýrdý benden baska
    not: arama kýsmýnda biþey arattýgýmda 404 error veriyor bu sorun bitek bendemi arkadaslar

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Hocam tarayici olarak ne kullaniyorsun? Bende herhangi bir sikinti yok.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Tecrübe Puaný
    0

Opera denedim chrome denedim explorer bile denedim sorun ayni arama yaptigimda cikiyor fakat uzerine tikladigimda 404 error veriyor

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý AliArslan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Opera denedim chrome denedim explorer bile denedim sorun ayni arama yaptigimda cikiyor fakat uzerine tikladigimda 404 error veriyor
    Aramayi yapiyorum cikan sonuclara tikliyorum giriyor bende
    Google Chrome.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende duyulmuþ firmalardan birine kayýt oldum bu sene gidiyorum inþallah. Ýþ bölge seçimi hakkýnda pek bilgim yok. Gidenlerle irtibata geçelim tek olmak istemiyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar merhaba yine bir amerikan ruyasina dalalim dedik.2014 yazinda wisconsin dells teki chulo vista resortda busserlik olacak benim isim ve isbasi 22-23 haziran gibi.bu tarihlerde o bolge is ve cevrelere gidecek olan varsa bana ulassin.macera bizi bekliyorrrrr......

Tecrübe Puaný
    0

Ne cabuk iþ seçimi yaptýn benim kayýt yaptýrdýgým firma kasým ayýnda gelmeye baslýcak falan dedi beklemedeyim hala sorunsuz bir wat geçirmek için sürekli arastýrma içerisindeyim birde 2 yýllýk olupda kayýt yaptýran varmý aranýzda beným durum bu þekilde
    vize sorularýna bile calýsýyorum iþin acýgý aslýnda bende busser vale tarzý bi iþ istiyorum ama o iþler olmazsa lifeguard olur parklar olur sonrasýna diger iþlere bakýcam artýk fiyat olarak ne ödediniz arkadaslar benýmki 1600$ 300$ ön ödeme yaptým ve firma interrail bileti hediye edicekmiþ bakalým nasýl olacak

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hangi firma o 1600 dolar + 300 dolar? Bana bu firma 1750+300 dolar fiyat verdi ayrýca hediye filan demedi?

Tecrübe Puaný
    0

Tam ücreti 1600$ 300$ ön ödeme yaptým kalan 1300$ global vizyon ile kayýt oldum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben baþka bir firma ile kayýt oldum o zaman normal

Tecrübe Puaný
    0

Profilinde armada yazýyor ya yanlýs hatýrlamýyorsam görüþtüm ben orayla armada ile kayýt olmak istemiþtim ingilizce ögretmenyle mülakat yaptýk sorduklarýný cevapladým uzun veya kýsa en sevdigin ders ne diye sormustu beným okul acýlmadýgýndan dolayý cevaplýyamadým dersim yok suan için diyemedim heycandan yeterli bulmadý danýsman biraz daha calýsýp gelmemi söyledi bende hiç ugrasamam diye vizyon ile görüþtüm gecen yýlda görüþmüþtüm bana ilgili geldiler o yuzden gittim konustum direk kayýt oldum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Evet armada ile gidecem ben daha mülakata katýlmadým da çok zorlamazlar Ben ama tek olmak istemiyorum uçakta veya amerikada firmadan tanýþtýrmalarýný istedim yapacaklar umarým.Hangi bölgeye gidiyorsun

Tecrübe Puaný
    0

Gelen islere gore degisecek tabi ama hani soyle sahil kasabasina yok demem
    Yok ya zorlamiyor firma hic yurtdisina ciktin mi en sevdigin ders ne yuzme biliyormusun hangi universite
    Bolumun ne vs bunjn gibi

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    13

Firma Seçiminizi iyi yapýn!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Self gidiyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu yýl yýl yero ile gidicem benimle ayný kaderi paylaþacak arkadaþlarýn ilk gözlemleri nelerdir ?
    IT'S NOW OR NEVER '

Tecrübe Puaný
    0

Arkadaslar sizden ricam bu sayfayý canlý tutalým varmý yený kayýt olan firmalarla görüþen firmasýna iþler gelen falan aþama aþama hepimiz yasadýklarýmýzý yazalým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

biraz araþtýrmadan sonra bugün bende ön kayýt ücretimi yatýrdým bilmiyorum çok mu acele oldu ama okul kapanýþ tarihinden(28 haziran) dolayý iþ bulmakta sýkýntý çekmemek adýna erken kayýt olmayý tercih ettim.

Profesyonel Watçý ByLyric - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý earsziimn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    biraz araþtýrmadan sonra bugün bende ön kayýt ücretimi yatýrdým bilmiyorum çok mu acele oldu ama okul kapanýþ tarihinden(28 haziran) dolayý iþ bulmakta sýkýntý çekmemek adýna erken kayýt olmayý tercih ettim.
    Erken kayýt yaptýrmak her zaman avantajlýdýr dezavantajýný bile göremezsin.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben iki þirket arasýnda çok kararsýz kaldým advis ve armada tavsiye verebilirseniz çok memnun olurum teþekkürler

Tecrübe Puaný
    0

Selamlar. Kardeþim ben iki firma ile yüzyüze görüþtüm 2side kaliteli þirketler fakat advisle görüþmeye gittigimde önlisans ögrencisi oldugumu söyledigim an 360 degiþti görüþtügüm adam yok iþte vize alman imkansýz gibi birþey yok söyle yok böyle sonra ingilizce mülakat yaptý benýmle ama sogumustum artýk þirketten ilk sorduguna cevap verdim 2.ye vermedim bahane olarakda takýldým aklýmda ama söyliyemiyorum diyerek geçiþtirdim sonuc olarak wata katýlmak istiyen herkesin ortak bi hayali var amerikayý görmek o insanlarýn içinde olup o kültürü yaþamak belki birdaha gidemicegimiz bir ülkeye gidip ayaklarýmýzýn üzerinde durmak sen bir ögrencinin hayallerini böyle kýrarsan ARTIK DOYMUÞ BÝR FÝRMA havasýyla davranýrsan kaliteli bir firma oldugun halde seçilmezsin þayet ben bu yýl gidebilirsem seneye birdaha gitmek istiyorum ama yinede advisi seçmem birkez gözümden düþtü bizde parasýný veriyoruz hayal kýrmaya gerek yok.Baya bi þirkete olan sinirimi boþalttým valla suan gelelim armadaya bana kalýrsa armadayý secerdým cunku ilgili ve alakalýlar yaný hiç olmazsa insaný rahat ettiriyorlar konusmaya basladýgýnda bi güven olusmaya baslýyor zaten onlarla da mülakata katýldým sorularýn hepsini cevapladým kýsa veya uzun en sevdigin ders ne diye sorunca afalladým cunku okulumuz acýlmamýstý kala kaldým sanýrsam o soru ve kýsa cevaplardan dolayý yeterli bulmadý bený ordaki ingilizce ögretmeni görüþebiliyorsan yüzyüze görüþ derim ben içine sinerek karar vermiþ olursun bu arada armada sonra tekrardan aradý naptýn hazýr hissediyorsan gel tekrar falan diye ama ben ordan cýkar cýkmaz gidip firmaya kaydýmý yaptýrmýstým saglýk olsun

Tecrübe Puaný
    0

Bu arada önlisans olarak amerikaya gitmiþ arkadaslar eger bu yazýyý okuyorsanýz size zahmet içimi bi rahatlatýn yazýlarýnýzý paylasýrsanýz sevinirim firma ile görüþtüm gecen günlerde 21 aralýkta iþ fuarý olacagýný söylediler bilginize

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

bugün arkadaþlarýmla kesin kararýmýzý verdik united towers'a hafta içinde ücretimizi vericez. ilk mülakatlarý gerçekleþtirdik, ben ilgilerinden memnun kaldým umarým bir sorun çýkmaz. herkese bol þans

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende aradým taradým býrkaç kiþiyiz sanýrým armada grande ile gidicez bu cuma mulakata gýdýcez gecersek kayýtý yaptýrýcaz umarým dogru býr secým yapmýsýzdýr

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý maslantugugu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bugün arkadaþlarýmla kesin kararýmýzý verdik united towers'a hafta içinde ücretimizi vericez. ilk mülakatlarý gerçekleþtirdik, ben ilgilerinden memnun kaldým umarým bir sorun çýkmaz. herkese bol þans
    Alýntý uqurgokce Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende aradým taradým býrkaç kiþiyiz sanýrým armada grande ile gidicez bu cuma mulakata gýdýcez gecersek kayýtý yaptýrýcaz umarým dogru býr secým yapmýsýzdýr
    ikinize de hayirli olsun , oncelikle ciee in yapacagi is fuarlarini ogrenin. Hangi fuarda ne tur isler oalcak ogrenin , eger ingilizcenin upper ve ustuyse simdiden istediginiz islerde yer ayirtmaya calisin.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ikinize de hayirli olsun , oncelikle ciee in yapacagi is fuarlarini ogrenin. Hangi fuarda ne tur isler oalcak ogrenin , eger ingilizcenin upper ve ustuyse simdiden istediginiz islerde yer ayirtmaya calisin.
    teþekkür ederim

15 aralýkta bi fuar varmýþ ama onun için biraz geç kalmýþýz ama yine de iþ eklenebilirmiþ. þubatta bir fuar daha var ona kesin katýlýcaz.

ingilizce seviyem danýþmaným tarafýndan advanced olarak belirlendi.

tek sýkýntým ciee'nin neredeyse tüm iþlerinin virginia beachte olmasý. þu an belli olan fuar iþlerine bakýyorum çoðu v.beach ve housekeeperlýk.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

isler nerede ? paylasabilir misin linki ya da islerin bilgilerini?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    isler nerede ? paylasabilir misin linki ya da islerin bilgilerini?
    özelden gönderdim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben de bu yaz gidiyorum.Ocean City'i düþünüyorum ama bakalým iþ teklifleri gelsin.Tavsiye edeceðiniz eyalet/þehir var mý?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bende united towersla gittim bu sene bir sorun yaþamadým daha doðrusu sorun olabilecek bir þey olmadý biraz þans durumu orada iþten atýlanlar oldu þirketleri falan ilgilenmedi kötü bir durum o yüzden þirketinizi güzel seçin 100 200 dolar için bütün bir yazý mahvetmeyin....

bu arada bir arkadaþ chula vista demiþ bence bir kez daha düþünün orayý wisconsin dells güzel bir yer deðil ufak köy yani çok fazla olanak yok ki chula da tam merkezin dýþýnda orman içinde bir yer ben oradan geçerken burada nasýl çalýþýyorlar iyi ki burada falan deðilim demiþtim ayný þekilde arkadaþlar da ...orada çalýþabileceðiniz en iyi yerler wilderness,noahs ark ve mt olymps su parký olarak restraurant olarak da buffalo çok iyi ....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)