Alıntı neslihan2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ozgursum selam ben inşallah Ocean city MD ye gitmek istiyorum sizin forumdaki eski mesajları okudum 2008 de çok kişi işsiz kalmış insanlar perişan olmuş. 2008 kriz yılı diye mi böyle olmuştu, geçen sene iş bulamama gibi sıkıntı varmıydı? birde kalma ücreti 120 dolar haftalık çok pahalı o bölgede.
Donemsel olarak , bazi firmalaran kaynakli issizlikler oldu. Kriz donemi denmesi bence yanlis cunku ben de 2008 de gittim wata. Gayet guzel bir sene gecirmistim. Hersey duzgun bir sponsorla calisan , duzgun bir sirket secmekte. Ayrica 120 dolar cok pahali bir konaklama ucreti. AmA oraya gittiginizde ordakilerle beraber kendinize ev bulrusunuz. Tahminime gore haftalik 90 dolar civari verirsiniz. 85-100 araligindaki haftalik kira o bolge icin iyidir. Daha ucuzunu bulamazsiniz , ama 100 dolardan fazlasini da vermemeye calisin.
Alıntı Python Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben daha hangi işte çalışacağıma karar vermedim. Ancak iş listesini saatlik ücretini kaç kişi alınacağı gibi bilgilerin tamamını edindim. NJ olacak eyalet muhtemelen, belki Fruit Seller gibi bir işte çalışabilirim. İş görüşmesini seçme şansım olursa Sykpe üzerinden yapmak isterim.

Firma Westline
is listen belli ise begendiklerini bizimle paylasip seciminde yardim alabilirsin. Ayrica bilgilerinde hangi firma oldugu yaziyordu ozellikle yazmana gerek yok