Önümüzdeki yaz wat yapmayý düþünüyorum Ýzmir'de baþka wat yapmayý düþünen varsa kendime yoldaþ arýyorum![]()
Önümüzdeki yaz wat yapmayý düþünüyorum Ýzmir'de baþka wat yapmayý düþünen varsa kendime yoldaþ arýyorum![]()
Izmirciler toplansin bilgilendirelim onlari![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben izmirdeyim þirket arayýþýndayým![]()
bende varým Ýzmir'den bilmiyorum doðrumu yaptým ama biraz araþtýrmadan sonra bir þirkete ön kayýt ücretimi bugün yatýrdým benimde kimsem yok tekim þuan için
Bende gitmeyi düþünüyorum.
merhaba arkadaþlar birkac sorum olacak uçak biletlerini alanlar bana ulaþabiirmi acil lütfen
2015 yazý için yapmayý düþünüyorum. 1 eylül'e kadar kayýt olacaðým.
1 eylul erken bu yaz gidenlerin donuslerini bekle , geri donus yapsinlar. Hangi is iyiydi kim nereden memnun kaldi ogren ondan sonra hareket et.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kayıt yaptırmakta acele etmeyin.herkes dönsün herkesin anılarını dinleyip ondan sonra karar verin.ben şuan lake george NY'dayım döndüğümde burası ve six flags işleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermeye çalışıcam![]()
Ben de 2015 yazý için izmirden katýlacaðým. Los Angelas's gitmeyi düþünüyorum ama hiç arkadaþým yok.
arkadasa ihtiyacin yok ayrica spesifik bir yer belirleme , los angeles i secme ihtimalin zor. O bolgelerden is cok cok nadir gelir.
hadi ya
ev kiralama falan nasýl olacak arkadaþsýz?
Sirketlere dunyanin parasini size is ve konaklama bulsunlar diye veriyorsunuz. Ne demek konaklamayi ne yapicaz. Kayit olurken konaklamayi ayarlama garantisi vermeyen sirketi secmeyin bu kadar basit.
Eğlence parkına gidin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hop bende izmirdenim![]()
Bende gitmeyi düþünüyorum, giden arkadaþlar memnun kaldýklarý þirketlerin adlarýný paylaþabilir mi?
Þirket ismi yasak sanýrým fakat her þirkette küçük sorunlar çýkabiliyor. Bence þans iþi bu
sirket ismine pek musade etmiyoruz dogru , her sitei gezip herseyi sorup detayli bilgi alip o sekilde karar verin.
Kýsmetse 2 sene aradan sonra yine Virginia Beach'e olcak kardeþim sorun olursa çekinmeden ulaþabilirsin
izmirdenim arkadaþlar burdan iletiþime geçelim izmirden gidicek olan arkadaþlarla
Konu ozgursum tarafýndan (27-11-2014 Saat 03:15 AM ) deðiþtirilmiþtir.
new jersey yada virginia da olacaðým bende gidecek arkadaþlarla haberleþmek isterim. bir ihtimal california da iþ bulursam deðiþme ihtimali var
xanterra park crater lake OR'na yolu düþenleri de ben beklerim. Ýzmir'den gidiyorum.
Ben izmirden gidiyorum bu yaz UT ile gidicem cape cod banstable
Cape Cod / Barnstable iletiþime geçelim
Bu yaz Ege üni'den 2 arkadaþ gidiyoruz biz de. Yalnýz olan ya da arkadaþ arayan varsa gitmeden görüþüp konuþabiliriz
UT'yi tercih eden arkadaþlar memnun kaldýlar mý?Veya ne gibi sorunlar yaþadýlar?
bu yaz bende tekrardan lake george'dayým giden varsa izmirden haberleþebiliriz
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks