Önümüzdeki yaz wat yapmay? dü?ünüyorum ?zmir'de ba?ka wat yapmay? dü?ünen varsa kendime yolda? ar?yorum![]()

Önümüzdeki yaz wat yapmay? dü?ünüyorum ?zmir'de ba?ka wat yapmay? dü?ünen varsa kendime yolda? ar?yorum![]()
Izmirciler toplansin bilgilendirelim onlari![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Ben izmirdeyim ?irket aray???nday?m![]()

bende var?m ?zmir'den bilmiyorum do?rumu yapt?m ama biraz ara?t?rmadan sonra bir ?irkete ön kay?t ücretimi bugün yat?rd?m benimde kimsem yok tekim ?uan için

Bende gitmeyi dü?ünüyorum.

merhaba arkada?lar birkac sorum olacak uçak biletlerini alanlar bana ula?abiirmi acil lütfen

2015 yaz? için yapmay? dü?ünüyorum. 1 eylül'e kadar kay?t olaca??m.
1 eylul erken bu yaz gidenlerin donuslerini bekle , geri donus yapsinlar. Hangi is iyiydi kim nereden memnun kaldi ogren ondan sonra hareket et.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

Kayıt yaptırmakta acele etmeyin.herkes dönsün herkesin anılarını dinleyip ondan sonra karar verin.ben şuan lake george NY'dayım döndüğümde burası ve six flags işleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermeye çalışıcam![]()

Ben de 2015 yaz? için izmirden kat?laca??m. Los Angelas's gitmeyi dü?ünüyorum ama hiç arkada??m yok.
arkadasa ihtiyacin yok ayrica spesifik bir yer belirleme , los angeles i secme ihtimalin zor. O bolgelerden is cok cok nadir gelir.

hadi ya
ev kiralama falan nas?l olacak arkada?s?z?

Sirketlere dunyanin parasini size is ve konaklama bulsunlar diye veriyorsunuz. Ne demek konaklamayi ne yapicaz. Kayit olurken konaklamayi ayarlama garantisi vermeyen sirketi secmeyin bu kadar basit.
Eğlence parkına gidin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

hop bende izmirdenim![]()

Bende gitmeyi dü?ünüyorum, giden arkada?lar memnun kald?klar? ?irketlerin adlar?n? payla?abilir mi?
?irket ismi yasak san?r?m fakat her ?irkette küçük sorunlar ç?kabiliyor. Bence ?ans i?i bu
sirket ismine pek musade etmiyoruz dogru , her sitei gezip herseyi sorup detayli bilgi alip o sekilde karar verin.
K?smetse 2 sene aradan sonra yine Virginia Beach'e olcak karde?im sorun olursa çekinmeden ula?abilirsin

izmirdenim arkada?lar burdan ileti?ime geçelim izmirden gidicek olan arkada?larla
Konu ozgursum tarafından (27-11-2014 Saat 03:15 AM ) değiştirilmiştir.
new jersey yada virginia da olaca??m bende gidecek arkada?larla haberle?mek isterim. bir ihtimal california da i? bulursam de?i?me ihtimali var

xanterra park crater lake OR'na yolu dü?enleri de ben beklerim. ?zmir'den gidiyorum.

Ben izmirden gidiyorum bu yaz UT ile gidicem cape cod banstable
Cape Cod / Barnstable iletişime geçelim

Bu yaz Ege üni'den 2 arkada? gidiyoruz biz de. Yaln?z olan ya da arkada? arayan varsa gitmeden görü?üp konu?abiliriz

UT'yi tercih eden arkada?lar memnun kald?lar m??Veya ne gibi sorunlar ya?ad?lar?

bu yaz bende tekrardan lake george'day?m giden varsa izmirden haberle?ebiliriz
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks