Not ortalamasýnýn fazla onemli olmadýgý bi þirket varmý acaba. Benim ortalamam 1.4 falandýr heralde acaba bu sekilde kabul edicek bir þirket varmýdýr .yardýmcý olursanýz sevinirim.
Not ortalamasýnýn fazla onemli olmadýgý bi þirket varmý acaba. Benim ortalamam 1.4 falandýr heralde acaba bu sekilde kabul edicek bir þirket varmýdýr .yardýmcý olursanýz sevinirim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Not ortalamasi bir sirket icin onemli olmasa da vize alman mucize gbi bisey su an o ortalama ile.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
benim ortalamam þuan 2.02 ama þöyle bir durum var. Bu dönem sonunda ortalamam 1.8 olsa bile alttan aldýðým dersler sayesinde ortalamam 2.30 a çýkýyor. acaba bu dönemki ortalamamýn 1.8 olmasý sorun yaratýr mý? Özet olarak;
Þuan ki Genel not ortalamasý:2.02
Tahmini 2013-2014 güz dönemi ort: 1.8
Tahmini Ocak ayýnda genel ortalama: 2.30
olmaz , en fazla 1.8 i gorurse ona bir aciklama yaparsin , okulun sistemi degisik o yuzden donem ortalamasi dusuk gozukuyor dersin. Ama genel ortalamama bakabilirsiniz dersin olur biter.
seneye dene bence bu sene imkansýz
Ýmkansýz diye birþey yok.Sen yine bir kez þansýný dene sempatik olup da 1.4 ile gidenler tanýyorum.
---wat where amazing happens---
Sen dedigimi dinle yukselt oyle gitRed yersen ikinci donem daha da yukselt oyle bir kez daha git.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
iþini garantiye al yükselt notunu oyle gitAyrýca sený o not ortalamasý ýle kabul edicek þirketden cok fazla birþey bekleme.
Not ortalamasý sýnýrý 4 üzerinde 2 dimi arkadaþlar?
3.02 ortalama rahatým ozaman![]()
Peki arkadaslar benýmde bý sorum olacak danýsman mart gibi girersin dedý výzeye guz donemi ortalamam 2.10 diyelim martda olan sýnavlardan dusuk aldým ve ortalamam 1.8 dusmus olsun benden istenecek trans výzeye girmeden 3-5 gun once cýkartýlmýs trans. Mý yoksa guz donemimi olacak ?
Marttaki sinavlarin transkripte yansitilmaz. Finaller transkripte yansitilmaz. DOlayisiyla guz donemindeki notlar onemli olacak.
2 olsa yetiyor zaten ama düþük olunca neden düþük diye soruyorlar. 1.4 çok az tabi. Daha düþük ortalamalarla da gidenler var ama iþi þansa býrakmamak lazým. Ýyi okullara tölerans gösteriyorlar ortalama düþükse.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks