Bilen var mi nasil bi yer hayat nasil pahali mi ikinci is imkani nedir
God's father pizza da caliscam. Bilen varsa gidecek varsa haber etsin
Bilen var mi nasil bi yer hayat nasil pahali mi ikinci is imkani nedir
God's father pizza da caliscam. Bilen varsa gidecek varsa haber etsin
Hic mi yok arkadaşlar bilen falan
öncelikle geçmi? olsun ye'eeeen demek isterim. yahu be güzel karde?im 50 eyalet, 19355 ?ehir, 9600000 km2 içerisinde bula bula buray? m? buldun be güzel karde?im ha? Yahu ben dan??manl?k firmalar?na ne diyeyim ?imdi de ne olalar he mi? neyse konumuza dönelim. karde?im sen ?imdi bu macera dolu amerikan'?n illinois, indiana, iowa, michigan, minnesota, missouri, ohio, wisconsin eyaletlerini içine alan "orta bat?" denen k?sm?ndas?n. bu bölge çiftlikler, ormanlar, nostaljik kasabalar, endüstriyel ?ehirler, dünya'n?n en büyük tatl? su gölleri sistemi olan "great lakes" ve amerika'n?n kuzey k?y? ?eridini olu?turmas? gibi özellikleri ile bilinir.
dikkat resimler içerir : "goo.gl/Am9YEb" ve "goo.gl/OXmqYR"
?imdi geleyim iowa denen o müthi? eyalete. karde?im buras? oldukça ama oldukça ama ooooldukça k?rsal. m?s?r, soya fasulyesi ve domuz çiftlikleri ile dolup ta?an bu eyalet, senin akl?n? ba??ndan alacakhaaa bu arada seni amerika'da çok çok ama çok azc?kta olsa hissettirecek bir ?ehir olan "Des Moines" e her hafta gitmeye çal?? derim yoksa psikologluk oldu?unu buralardan i?itmeyelim mazallah tü tü tüü
dikkat yine resimler içerir : "goo.gl/hqfnbB" ve Des Moines ==> "goo.gl/ejiqmQ"
?imdi geleyim daha fazla deteya. bureak karde?, sen bu iowa'n?n western yani "bat? iowa" denen ve arnolds park, denison, emmetsburg, le mars, okoboji, orange city, sheldon, spencer, spirit lake, storm lake, sioux center, sioux city ?ehirlerini içeren k?sm?ndas?n. ?imdi zurnan?n z?rt dedi?i o son deli?e bir de?inelim istersen. okoboji ve spirit lake ayr? ayr? ?ehirlerdir. asl?nda bizim sözde ?ehir sistemine uyarlarsak, ?ehir dememek laz?m ilçe demek daha do?ru olur diye dü?ünüyorum. her neyse, okoboji s?n?rlar?n? burdan "goo.gl/TTUVeZ", spirit lake s?n?rlar?n? ise burdan "goo.gl/NQS99t" inceleyebilirsin. zurnay? yanl?? z?rtlatt?k aman aman da aman. ?imdi gel görelim senin ?u fakirhaneyi ha ne dersin? 3-4 ay yollar?nda ayakkab? parçalayaca??n, iyi kötü dostluklar, ayr?l?klar, a?k ac?lar?, entrikalar ve daha birçok an?n ya?anaca?? o yere ?imdiden de olsa bir bak derim. d?r? r? r? r?nnnn fark?m?z tad?m?z godfather, özenle sunarrrr"goo.gl/ibCQWt"
gönlünce bir wat sezonu geçirmen dile?i, sevgi ve sayg?lar?mla. muratrecon![]()
Dostum bu durum cokta önemli değil. Amacim biraz daha cok para biriktrmek travel icin. EN önemliside ingilizcemi birazz daha ilertmek. Yani daha cok yerli halki olduğunu düşünüyorum. O yönden nasil bi yer sence ?
Dostum aslında şehir çok önemli degli. Amacim biraz daha para biriktrip sonra travelda yemek ondan da önemlisi ingilizcemi bi tık dha geliştirmek istiyorum. O yonden nasıl bi yer
Yazdıklarım gözükmüyor ki
Bos sayfa cikiyo anlamadım ama Sağol dostum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks