Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 25 gündür iþe baþlayamadým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 25 gündür iþe baþlayamadým

Arkadaþlar sponsorun doðum tarihinde ay ve gün yerini türkiyedeki gibi yazmasý sonucu pasaportla DS farklý doðum tarihini gösteriyor.Social security numarasý vermediler ve yeni ds istediler. 20 gündür bekliyorum hala bir kargo ulaþtýramadýlar. yok adres yanlýþ yok ývýr zývýr vs..

Bugün türkiyeye geri döneceðim dedim hemen UPS ile kargoya verip takip no attýlar.Geovision gibi bir sponsor nasýl böyle amatör hatalar yapýyor anlamýyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

geovisions gibi dedigin sponsor ciddi anlamda kotu bir sponsordur. Gecmis olsun ,bundan sonrasi guzel olur insallah.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    geovisions gibi dedigin sponsor ciddi anlamda kotu bir sponsordur. Gecmis olsun ,bundan sonrasi guzel olur insallah.
    Öyle mi bilmiyordum ya.Bulduklarý iþte çok kötü zaten baþlayan arkadaþlar 20 saat alýyor haftada anca.Yasal olarak yapýlabilecek birþey var mýdýr ? Türklere 2. iþ veya yeni bir iþ vermek istemiyor burdakiler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Neredesin ? Isin ne ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Neredesin ? Isin ne ?

þuan las vegas/primm'deyim. ihop iþini verdiler bize ama baþlayan arkadaþlar ancak 20 saat alabiliyor haftada.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Anladim kimin isi oldugunu cozdum , is zaten Geovisions in isi de degil. Sirketlere is satan bir adamin isi. Is degistirmek istersen geovisions hayir demez bence. Ya da ingilizcen iyiyse magazalara si icin basvur. Ya da mall icindeki standlara sor. Onlar yaz doneminde surekli eleman alir. Hatta SSN istemeden nakitle kacak calisacagin isler de bulabilirsin kolayca.Islemlerin halolana kadar calismaya baslarsin , islemlerin cozulunce de ikinci isin olur.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben Newyork Cairoda çalýþýyorum.Kaldýðým ev büyük yedi odalý 14 yataklý bir ev 7 work and travel öðrencisi kalýyoruz.Haftalýk zaman zaman 80 saat çalýþýyoruz.Bazen 60 saat iþin durumunana göre deðiþiyor.40 saate kadar saat ücreti 8 dolar, 40 saatten sonra overtime 12 dolar.Ýþ ne dicek olursan festivallere çadýr kuruyoruz, bazen party çadýrý bazende evlilik çadýrý kuruyoruz.Eðer düþünürsen ve baþka iþe geçiþ oluyorsa tavsiye ederim kardeþim.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Anladim kimin isi oldugunu cozdum , is zaten Geovisions in isi de degil. Sirketlere is satan bir adamin isi. Is degistirmek istersen geovisions hayir demez bence. Ya da ingilizcen iyiyse magazalara si icin basvur. Ya da mall icindeki standlara sor. Onlar yaz doneminde surekli eleman alir. Hatta SSN istemeden nakitle kacak calisacagin isler de bulabilirsin kolayca.Islemlerin halolana kadar calismaya baslarsin , islemlerin cozulunce de ikinci isin olur.
    aynen öyle biliyorsundur zaten o kiþiyi V ile baþlýyor adý.hocam kaçak iþler nerden bulabilirim. maðazadakiler iyi ingilizce istiyor gerçi daha baþvurmadým ssn yok diye

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Magaza degil de Alisveris merkezindeki standlar vardir , gozluk oyuncak , taki vb seyler satarlar. Oralarla konus odemeni nakit istedigini belirt yeterli. Kacak filan muhabbetine girme. Wat ogrencisiyim de nakit calismak istiyorum de yeter.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

bu arada galoxy nickli arkadasin teklifini de dusun bir istersen

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

geovision benimde sponsorun adamlar garip biraz

Alýntý Galloxy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben Newyork Cairoda çalýþýyorum.Kaldýðým ev büyük yedi odalý 14 yataklý bir ev 7 work and travel öðrencisi kalýyoruz.Haftalýk zaman zaman 80 saat çalýþýyoruz.Bazen 60 saat iþin durumunana göre deðiþiyor.40 saate kadar saat ücreti 8 dolar, 40 saatten sonra overtime 12 dolar.Ýþ ne dicek olursan festivallere çadýr kuruyoruz, bazen party çadýrý bazende evlilik çadýrý kuruyoruz.Eðer düþünürsen ve baþka iþe geçiþ oluyorsa tavsiye ederim kardeþim.
    hocam bana detaylari atabilir misin rica etsem 60-80 saat bize gore cok iyi biz 45-50 saaat arasi calisiyoruz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 4 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 4 misafir)