Arkadaþlar tatilim 15 Eylül'de baþlayacak, Vermont'tayým, bana katýlmak isteyen var mý ? Yada aranýza alabilecek arkadas varsa irtibata geçelim ..![]()
Arkadaþlar tatilim 15 Eylül'de baþlayacak, Vermont'tayým, bana katýlmak isteyen var mý ? Yada aranýza alabilecek arkadas varsa irtibata geçelim ..![]()
Bende Cairo NY'tayým.Çalýþtýðýn yere yakýným dostum.Ben iþi 19-20 eylül gibi býrakýcam ondan sonra 1-2 haftalýðýna travel düþünüyorum zamaný ayarlayabilirsek kafamýzda uyarsa neden olmasýn.cevap bekliyorum dostum.
Dostum özel mesaj atamadým ben sana, sen bana at oradan devam edelim ..
Dostum mesaj attým sana cevap bekliyorm.
Selaam benim iþim de 15 eylülde bitiyor uyarsa doðu turu için konuþalým
merhabalar bende vermont rutlanddayim travel icin arkadas aramaktayim mail adresim ahmetardacinar
Arkadaþlar 2 eylül iþ bitiþ tarihim 3eylül ve sonrasýnda Batýya tur yapmak istiyorum tek kiþiyim tarihi esnetebilirim katýlmak isteyen arkadaþlarla iletiþime geçebiliriz
Benimde isim 15 eylulde bitiyor 7gunluk dogu turu dusunuyorum. Ilgilenen yyigitt86 gmail.com yazarsa sevinirim
Arkadaslar eylul basinda isim bitiyo kisiye ihtiyaci olan varsa turlara katilabilirm alidastance92@ gmail. Com
Arkadaslar eylul ortasi yada basi icn tur ariyorum kisiye ihtiyaci olan varsa mail atsin lutfen alidastance92
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks