Arkada?lar tatilim 15 Eylül'de ba?layacak, Vermont'tay?m, bana kat?lmak isteyen var m? ? Yada aran?za alabilecek arkadas varsa irtibata geçelim ..![]()

Arkada?lar tatilim 15 Eylül'de ba?layacak, Vermont'tay?m, bana kat?lmak isteyen var m? ? Yada aran?za alabilecek arkadas varsa irtibata geçelim ..![]()

Bende Cairo NY'tay?m.Çal??t???n yere yak?n?m dostum.Ben i?i 19-20 eylül gibi b?rak?cam ondan sonra 1-2 haftal???na travel dü?ünüyorum zaman? ayarlayabilirsek kafam?zda uyarsa neden olmas?n.cevap bekliyorum dostum.

Dostum özel mesaj atamad?m ben sana, sen bana at oradan devam edelim ..

Dostum mesaj att?m sana cevap bekliyorm.

Selaam benim i?im de 15 eylülde bitiyor uyarsa do?u turu için konu?al?m

merhabalar bende vermont rutlanddayim travel icin arkadas aramaktayim mail adresim ahmetardacinar

Arkada?lar 2 eylül i? biti? tarihim 3eylül ve sonras?nda Bat?ya tur yapmak istiyorum tek ki?iyim tarihi esnetebilirim kat?lmak isteyen arkada?larla ileti?ime geçebiliriz

Benimde isim 15 eylulde bitiyor 7gunluk dogu turu dusunuyorum. Ilgilenen yyigitt86 gmail.com yazarsa sevinirim

Arkadaslar eylul basinda isim bitiyo kisiye ihtiyaci olan varsa turlara katilabilirm alidastance92@ gmail. Com

Arkadaslar eylul ortasi yada basi icn tur ariyorum kisiye ihtiyaci olan varsa mail atsin lutfen alidastance92
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks