arkadaþlar 10 mart 14.15 te vize görüþmem var ayný gün vize görüþmesi olan var mý? hepimize bol þanslar![]()
arkadaþlar 10 mart 14.15 te vize görüþmem var ayný gün vize görüþmesi olan var mý? hepimize bol þanslar![]()
arkadaþlar vizeyiii aldým!!!
giþe 1 de girdim çok tatlý bayandý 6 soru sordu hatta baþýmdan komik bi olay geçti
ilk önce sorularý söyleyeyim
bölümün ne?
ne zaman mezun olacaksýn?
amerikada nerde ve ne görevde çalýþacaksýn?
jan jak ruso kim?
neyse hepsini söyledim
en soru soru olarak geçen dönem ortalamam 3.2 ydi.bu dönem ünv.derece yapmaya varmýsýn yok musun? dedi
ben anlamadým sadece sonunu anlýyorum deal or nondeal kýsmýný acaba bana varmýsýn yokmusun yarýþmasýnda yarýþmak istediðimimi soruyor derken son olarak yavaþça söyledi anladým of course deal dedim ama çok komiktien sonunda amerikada bol þanslar dedi ds2019 belgesi gelince vizeni göndeririz dedi have a nice day dedi thanks dedim oradan ayrýldým ne arabistana neden gittiðimle ilgili soru sordular nede pasaportumdaki resmimin arka formatýnýn neden siyah old.sordular herþey çok iyiydi fakat giþe 2 deki bayan çok soru soruyordu hatta bir arkadaþa red verdiler
ben de çarþamba günü gireceðim inþallah iyi geçerbakalým bana neler soracaklar
![]()
Harbiden Jean Jacques Rousseau çok alakasýz olmuþ. Tut ki bu kiþinin fransýz bir yazar olduðunu bilemedin ya da kitap okumaya karþý ilgin yok ne olacak? Saçma olmuþ bence de.
Hayýrlý olsun Þeyma bu arada.
harbi kim jan jak ruso
arkadaþlar bölümüm uluslararasý iliþkiler biz o adamýn kitaplarýný okuyoruz uluslararasý iliþkilerin babasýdýr o!!
bana stephen king'i sorsunlar, yedi ceddini sayarým görevliye...
himmm ok anladým
evt bende gise 1 de girmistim ankarada gise 2 deki cok soru soruyordu 5 6 dk suruyordu
kýz arkadaþýnýzýn görüþmesi nasýl geçti vermiþlermi beyaz kaðýt?
vallaa bende 5 martta cekik gozlu bayanla konusmustum 1. giþedeki..iikiii banaa sormamýþþ..ömer seyfettinden baþka yazar bilmiorumaynýsýnýý banadaa sölemiþti tam giderken ii þanslar texasta die..bu arada hayýrlý olsun þeyma vizen
banaa beyaz kagýt verdiler bikaç boþluk yerleri tiklediler bunlarý getir falan die..yeþil kagýt yerine beyaz kagýt veriolar...
arkadaşlar benim de görüşmem bugün saat 13:00deydi vize görüşme maceramı detaylı bi şekilde http://www.turkishwat.net/2010-vize-...rusmesi-s.html burada bulabilirsiniz herkese başarılar![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks