Arkada?lar bende 2015 yaz?nda washington DC. virginia civarlar?nda lifeguard olarak wat yap?cam k?smetse yak?nlar?nda olan varsa ileti?ime geçebiliriz
Arkada?lar bende 2015 yaz?nda washington DC. virginia civarlar?nda lifeguard olarak wat yap?cam k?smetse yak?nlar?nda olan varsa ileti?ime geçebiliriz

Baltimore gelmel?s?n bende baltimoredayom bu yaz .
Arnlington dediler ama tam neresi kesin degil
ayni bolgedesiniz merak etmeyinIki farkli sehir de soyleseniz , ikinizin de caliacagi lokasyon ayni yerde olacak ve daha belli degil
![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Te?ekkürler o zaman iletisime gecelim habolak

Ben istanbuldan gidece?im
ben los angelesa g?d?yorum ?y? b?l?yorum oralar? gecenler y?ne wat yapt?m ?stersen anlatab?l?r?m sana

Merhaba arkadaslar ben de bu yaz ohio cedar pointteyim yakinlarda olan var mi

Bu yaz Cape Cod South Yarmouth'ta olaca??m ve bayan work and travel arkada?? ar?yorum![]()

ozgekaya94 bayan de?ilim ama bende wat arkada?? ar?yorum istersen konu?al?m en kötü birbirimiz bilgilendiririz![]()

?zmir'den gidiyoruz bizde 2 erkek, 1 k?z.

Ya nereye gidiceksiniz ama önemli bende arkada? ar?yorum çünkü![]()

Ya ben senin att???n mesajlar? görüyorum ama cevaplayam?yorum. 10mesaj alm?? olmam m? gerekiyor atm?? olmam m? gerekiyor her neysezahmet olmazsa bana 5 tane özel mesaj daha atar m?s?n
![]()
![]()

tamam at?yorum

Ya ben senin direk profiline yaz?m anlam?yorum burdaki mesaj sistemini bende ordan görebilirsin anaprofiline yaz?cam tamam

Bir de 'san?r?m' twitterdan takip ettim seni![]()
Williamsburga gidecek arkada? varsa ileti?ime geçelim
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliði (%100 Ýng.)

Özgekaya94, ben de bu yaz cape cod wellfleet te olaca??m ve yaln?z gidiyorum e?er hala arkada??n yoksa ileti?ime geçebiliriz

Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli rahat ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginiz bolge Turkler ve ilk kez gelenler icin tavsiye ederim.Eyalet New Jersey. Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.
Cape Cod'a veya Massachusetts taraf?na gideceklerle ileti?ime geçebiliriz.
Arkadaþlar vergi iadesinden anlayanlar yardýmcý olabilirlerse çok sevinirim. bahanazsiz(et)gmail.com

Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey
Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.

Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey
Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler

Ben Cape Cod'da olaca??m bu yaz South Yarmouth'ta.
Massachusetts Cape Cod
South Yarmouth Seaside Cottages
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks