Arkadaþlar bende 2015 yazýnda washington DC. virginia civarlarýnda lifeguard olarak wat yapýcam kýsmetse yakýnlarýnda olan varsa iletiþime geçebiliriz
Arkadaþlar bende 2015 yazýnda washington DC. virginia civarlarýnda lifeguard olarak wat yapýcam kýsmetse yakýnlarýnda olan varsa iletiþime geçebiliriz
Baltimore gelmelýsýn bende baltimoredayom bu yaz .
Arnlington dediler ama tam neresi kesin degil
ayni bolgedesiniz merak etmeyinIki farkli sehir de soyleseniz , ikinizin de caliacagi lokasyon ayni yerde olacak ve daha belli degil
![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Teþekkürler o zaman iletisime gecelim habolak
Ben istanbuldan gideceðim
ben los angelesa gýdýyorum ýyý býlýyorum oralarý gecenler yýne wat yaptým ýstersen anlatabýlýrým sana
Merhaba arkadaslar ben de bu yaz ohio cedar pointteyim yakinlarda olan var mi
Bu yaz Cape Cod South Yarmouth'ta olacaðým ve bayan work and travel arkadaþý arýyorum![]()
ozgekaya94 bayan deðilim ama bende wat arkadaþý arýyorum istersen konuþalým en kötü birbirimiz bilgilendiririz![]()
Ýzmir'den gidiyoruz bizde 2 erkek, 1 kýz.
Ya nereye gidiceksiniz ama önemli bende arkadaþ arýyorum çünkü![]()
Ya ben senin attýðýn mesajlarý görüyorum ama cevaplayamýyorum. 10mesaj almýþ olmam mý gerekiyor atmýþ olmam mý gerekiyor her neysezahmet olmazsa bana 5 tane özel mesaj daha atar mýsýn
![]()
![]()
tamam atýyorum
Ya ben senin direk profiline yazým anlamýyorum burdaki mesaj sistemini bende ordan görebilirsin anaprofiline yazýcam tamam
Bir de 'sanýrým' twitterdan takip ettim seni![]()
Williamsburga gidecek arkadaþ varsa iletiþime geçelim
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliði (%100 Ýng.)
Özgekaya94, ben de bu yaz cape cod wellfleet te olacaðým ve yalnýz gidiyorum eðer hala arkadaþýn yoksa iletiþime geçebiliriz
Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli rahat ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginiz bolge Turkler ve ilk kez gelenler icin tavsiye ederim.Eyalet New Jersey. Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.
Cape Cod'a veya Massachusetts tarafýna gideceklerle iletiþime geçebiliriz.
Arkadaþlar vergi iadesinden anlayanlar yardýmcý olabilirlerse çok sevinirim. bahanazsiz(et)gmail.com
Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey
Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.
Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey
Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler
Ben Cape Cod'da olacaðým bu yaz South Yarmouth'ta.
Massachusetts Cape Cod
South Yarmouth Seaside Cottages
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks