Eylüle kadar kayýt yaptýrýcam. Ýzmirden katýlýyorum ve tecrübesizim.Los Angelas ve çevresi düþünüyorum.Baþka Los Angelas düþünen var mý?![]()
Eylüle kadar kayýt yaptýrýcam. Ýzmirden katýlýyorum ve tecrübesizim.Los Angelas ve çevresi düþünüyorum.Baþka Los Angelas düþünen var mý?![]()
bende 2015 yazý için düþünüyorum. þuan þirket araþtýrma içerisindeyim henüz.
Is ilani gibi olmus baslik![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaþlar ben daha önce katýldým yardýmcý olabilirim istanbul dayým ve bu yaz da katýlýcam los angeles güzel seçim![]()
Erkek uyarsa izmirden gidicem fakat newjersey e.)
kýzlar bende önümüzdeki yaz için istiyorum . benim için neresi oldugu önemli deðil tek gitmesem yeterEge ünv. deyim bu arada irtabatta kalalým
![]()
hey bana mesaj at konuþalým
LA hem batýda olmasý hem de yüksek yaþam standartlarýna sahip olmasý nedeniyle seçilmemesi gerekir bence. En pahalý þehirlerden biri diye biliyorum ve abdnin batý yakýsýna gitmek bilet fiyatlarýnýzý da arttýracaktýr
Evet La ve cevresi pahalidir ancak , Amerika nin en guzel yeridir. Ayrýca Kuzey dogu sahili disindaki yerlerden daha ucuz ucak bileti olacaktýr. Pahalý yerdir ancak Kuzey dogunun ucuz oldugunu da kimse iddia edemez. En fazla haftalik 10-15 dolar fazla verirsiniz kiraya o da en fazla. O paraya da deger oraya gitmeye. Kisacasi oralardan is bulun da secmemesi dusunulmez bile![]()
Sen peki masraflarý çok fazla diye Boðaziçi Üniversitesi'ni kazandýðýnda Ýstanbul'a seçilmemesi gerekir diye mi yorum yapardýn ?
---wat where amazing happens---
danýþmanlýk þirketide bana ayný þeyi dedi orda kazandýðýn parayla masraflarýný zor karþýlarsýn diye ama ben los angelasa gitmeyi çok istiyorum
danismanlik siretinin elinde california da is kesinlikle yoktur o yuzdenbu kadar basit. Cok zor bulunur is californiada. TEk tuk gelir zaten. Sirket calisanlarinin Amerika nin heryerini cok iyi bildiklerini sanmayin , Amerikaya hic gitmemis kisiler , ya da sadece kuzey doguda biryere gidip dogru durust gezmeden donen kisiler bolgelerle ilgili size danismanlik yapiyor malesef. Bu yuzdendir ki yanlis yonlendirmeler bu kadar acik ve net.
Güzel yorum açýk ve net teþekkürler ozgur
---wat where amazing happens---
Bende kayýt sýrasýnda birlikte görünecek fiyatý aþaðý çekecek arkadaþ arýyorum tek baþýma olduðum için fiyatý aþaðý çekemiyorum. Firma konusunda kararýmý verdim yalnýz yanýma arkadaþ bulmakta sýkýntý yaþýyorum. Yero ile düþünen arkadaþ olursa benimle iletiþime geçebilir mi acaba.
Merhabalar arkadaþlar. Ben de 2015 yazýnda Work and Travel programýna katýlacaðým. iZMÝRDE YAÞIYORUM. Oxford House College þirketini tercih ettim. Ve tek kayýt oldum. Ayný iþte çalýþýlmasa bile travel için benimle iletiþime geçebilirsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben de Ege Üniversitesindenim arkadaþlar Ýzmir'de þirket arýyorum þuan geç de kalmak istemiyorum acaba tavsiyeniz var mýdýr![]()
sirket tavsiyesine pek izin vermeyiz burada, tüm firmnalara gidip gorus , is ,sponsor, fiyat gibi konularý detaylýca sor. Aklina hangisi yatarsa en son karar ver. Artik harekete gec cok da gec kalma. Bu ay sonuna kadar islemlerini halletmeye bak.
Peki teþekkür ediyorum hemen harekete geçeceðim.
Benim acizane tavsiyem biliyorum zor olur ama tek basiniza bu macerayi yasamaniz olur, eger amaciniz ingilizcenizi gelistirmek ise.
Universite ogrencisinin; tek basina , kendisi gibi ogrencilerle ve kendi yaslarindaki diger Amerikali genclerle calisip beraber yasamaya bu denli cekinmesine anlam veremiyorum. Tek gitseniz de orada bir suru kisi olacak zaten. Bir suru Turk de olacakRahat olun keyfini cikartin. Emin olun ki Amerikada gecireceginiz wati , baska birine bagimli sekilde yasamak en kotusudur.
Bende tek gidiyorum.Ýþ belli oldu Virginiadayým.
Kesinlikle katýlýyorum. Bana kalýrsa da en mantýklýsý o belki 2 kiþi kabul edilebilir ama 4-5 kiþilik guruplarla gidince oradaki adamlar da çekiniyor size katýlmaya veya arasýna almaya.Ama tek gidersen ki -amaç ingilizceni daha çok geliþtirmekse bu daha iyi- seni daha çok benimsiyorlar, cunku onlar icin yabancý oluyorsun, ve daha cabuk benimsiyorlar,yalnýz býrakmýyorlar. Ve bu sekilde de hem dilini hem kuturu daha iyi yasýyorsun, efendime soyliyeyim bi bowling turnuvasý olur, beraber beysbol macýna gitmek olsun super eglenceli oluyor, obur turlu almanya da turk mahallesine gidip avrupayý gezdim demek gibiEn kotu ihtimalle danýsmanlýk firmanla konusursun seyahat kýsmýnda yakýnýndaki kiþilerle organize ederler hem yalnýz olmazsýn hem de o zamana kadar her seyin tadýný cýkarýrsýnýz zaten.
Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)
Bookmarks