Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Wat Genel Konu

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Standart 2015 Wat Genel Konu

2015 Sezonu da acildi. 2015 wat sezonu ile ilgili tum sohbetlerinizi buradan yurutebilirsiniz. Spesifik konularda Bilgi almak , ya da paylasmak icin yeni konu acmaniz gerekir. Yeni konuyu da acmadan evvel arama yapmanizi rica ederiz. Tum watcilar icin guzel bir yil olmasi dilegiyle.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben en çok tercih edilen birkaç ?irketle görü?üp karar?m? verdim.X ?irketinin söyledigini y ye söyledim y nin söyledi?ini z ye. Böylece bi kar??la?t?rma yapt?m.Pazartesi ön kayd?m? yap?yorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tüm ?irketler biz samimiyiz kand?rmay?z hatalarda olabiliyor tarz?nda bi üsl?p sergiliyor. o yüzden kesinlikle hepsini dola??n. ve gitmeden önce sorular?n?z? olu?turun o an bazen akl?n?za gelmeyebiliyor

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Sirketlerin soylediklerinin de dogru olup olmaigini arastir. Dogruysa hayirli olsun simdiden.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irketlerin sundu?u vaatler ayn? bu yüzden dan??man?n?z?n tecrübesine ve sizinle olan ilgisine bak?lmal? diye dü?ünüyorum. ?ahsen görü?tü?üm dan??manlar?n mail kutusunu kontrol etmek istedi?imi söyledim ö?rencilerden gelen mesajlara göz gezdirdim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

cok da danismanla olmuyor bu isler. Sirket sana su su isleri getiririz diyp getirmezse , ne bilim ds belgeni su surede getiririz diyo mayis sonu haziran basinda getirirse , danisman Ben olsam da bisey olmaz Saka bir yana danismanla is bitmiyor yani.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok da danismanla olmuyor bu isler. Sirket sana su su isleri getiririz diyp getirmezse , ne bilim ds belgeni su surede getiririz diyo mayis sonu haziran basinda getirirse , danisman Ben olsam da bisey olmaz Saka bir yana danismanla is bitmiyor yani.
    art?k gerisi umut etmeye kalm??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Umar?m faydal? konu olur. Kay?t oldum ?imdi s?rada ciee mülakat?m var.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı GöKHaN 35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umar?m faydal? konu olur. Kay?t oldum ?imdi s?rada ciee mülakat?m var.
    hay?rl? olsun dostum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar wat ile amerikaya gidicem ama ingilizceye uzun bi y?l ara verdim ?uan s?f?r?m diyebilirim. Wat ile ç?kmak için ne seviye ingilizce gerekiyor? Yani ?öyle belirteyim ingilizce konu?abiliyo olmam?z m? ?art m??

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Orta duzey ingilizce isteniyor. Bu hem is bulman hem de vize alman icin gerekli. Eger sifir diyorsan busene calisip , onumuzdeki sene katilman daha faydali olur.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2015 Wat

Merhaba, ben seneye yaz?n United Towers ile Work and Travel yapacag?m ve tekim.Ayn? sirkete giden veya yaz?lmay? dusunen birisi varsa benimle iletisime gecebilr mi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar 2015 için in?allah nasip olursa wat dü?ünüyorum westline ?irketiyle geçen görü?tüm gold paket dedikleri uçak bileti ve vize masraflar? dahil 3200$ ve full placement ise 1850 $ diyorlar sizce hangisi tercih edilmelidir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kule07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar 2015 için in?allah nasip olursa wat dü?ünüyorum westline ?irketiyle geçen görü?tüm gold paket dedikleri uçak bileti ve vize masraflar? dahil 3200$ ve full placement ise 1850 $ diyorlar sizce hangisi tercih edilmelidir.
    ucuz uçak bileti bulabilcegini dü?ünüyorsan full al. bence gold gereksiz

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Aynen öyle 800 dolara gidi? dönü? çok rahat bulursun!!!
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ByLyric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle 800 dolara gidi? dönü? çok rahat bulursun!!!
    Mart ve Nisan aylarinda JFK, Washington Dulles ve Bostan Logan havaalanlarina 635 Euro gidis donus biletler aldirdik ogrencilerimize ancak Mayis ayinda fiyatlar 740 Euro oldu.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı mustafaceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, ben seneye yaz?n United Towers ile Work and Travel yapacag?m ve tekim.Ayn? sirkete giden veya yaz?lmay? dusunen birisi varsa benimle iletisime gecebilr mi?
    Ayni sirkete kayit olan olursa ne avantajin olacak ? Surec icinde birbirinizle gorusme icinse diger sirketlerde de benzer surec ilerler birebir olmasa da , genel olarak watcilarla paylasabilirsin herseyi.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kule07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ucak biletini daha ucuza da daha pahaliya da alabilirsin. Gidecegin yerle alakali. Bu yuzden simdiden kararini vermen iki sekilde de sans ve risk iceriyor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bigiler için te?ekkürler arkada?lar bende kendim almay? dü?ünüyorum art?k hay?rl?s? diyelim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar, Bende 2015 yaz? için WAT'a gidece?im Ankaradan, CIEE mülakatlar?n? bekliyorum. 25 Eylül de olaca??n? söylediler bu konuda yard?mla?mak istiyorum?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sorular? ?irketin sana vermedi mi vitaller

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hay?r vermedi internetten buldu?um kadar?yla elimde..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Forumda sorular?n yer ald??? bir iki konu mevcut oralar? takip edebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mustafaceylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu yaz work and travel yapaca??m in?. Dan??man?mla yapaca??m mülakattan sonra kay?t alacaklar?n? söylediler. Hay?rl?s? bakal?m bu arada mustafaceylan bende tekim ve ayn? ?irketle gidecez gibi. tabi mülakattan geçebilirsem

Araştırmacı Watçı ugurkaratass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

ben just english e kay?t oldum. giden var m?? önerir misiniz arkada?lar?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ugurkaratass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben just english e kay?t oldum. giden var m?? önerir misiniz arkada?lar?
    kayit olmussun daha , onerseler de onermeseler de bisey degismez bence fazla kurcalama , kafani karistirma bundan sonra

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Konuyu yeniden canlandiralim , Genel olarak watla lakali her turlu sohbet ve sorularinizi bu konu altinda yapabilirsiniz.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Merhaba arkadaslar lise c?k??l? turizm ögrencisiyim bu y?l kesin olarak yap?yorum work and travel bugun bir ?irketle görü?tüm.Dan??man?m otel olacag?n? soyled? zaten temizlik i?i olacak bunu istemesem bile söylerlerdi fakat ben work and travel ? cv ve travel için yap?yorum bana esnek ol ?ç eyaletler?de es geçme dedi bunlardan birisi west yellowstone gibisinden daha belirli de?il tabiki ama oralarda cok rahat para kazanabilecegimi ve work and travel ögrencilerine cok imkanlar var iç eyaletlerde dedi ama sahil kesimlerindende kaçmayacak otel i?lerinide yonlendircegini söyledi sizin düsünceleriniz nedir iç kesimden ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı 2015watci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar lise c?k??l? turizm ögrencisiyim bu y?l kesin olarak yap?yorum work and travel bugun bir ?irketle görü?tüm.Dan??man?m otel olacag?n? soyled? zaten temizlik i?i olacak bunu istemesem bile söylerlerdi fakat ben work and travel ? cv ve travel için yap?yorum bana esnek ol ?ç eyaletler?de es geçme dedi bunlardan birisi west yellowstone gibisinden daha belirli de?il tabiki ama oralarda cok rahat para kazanabilecegimi ve work and travel ögrencilerine cok imkanlar var iç eyaletlerde dedi ama sahil kesimlerindende kaçmayacak otel i?lerinide yonlendircegini söyledi sizin düsünceleriniz nedir iç kesimden ?
    Ic kesimlere gitmeye degecek sartlari sana sunmalari gerekir. Sahil kesimlerine oranla cok daha ucuz konaklama , yeme icme destegi , ekstra saatler gibi. Eger sartlar sahildekilere yakinsa gitmenin manasi olmaz. Ic kesimlere tercih cok az oldugu icin danisman kurnazlik yapip seni oraya yonlendirmeye calismis olay bundan ibaret. Isler geldiginde secmeden evvel burada paylasirsan herkes isler arasindaki dusuncelerini paylasir , secim yapmanda yardimci olur.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkada?lar, kay?t yapt?ranlardan birileri i?lerin linkini gönderebilir mi acaba? Ben geçen y?l da gittim bu y?l da gitmek istiyorum dan??man?ma mail att?m kay?t olmadan gönderemem dedi. Ama kay?t olmadan önce i?lere ?öyle bir göz gezdirmek, fikir edinmek istiyordum. Fuar linklerini payla?abilecek biri varsa çok sevinirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)