Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ikisininde sponsor ve imkanlari bambaska.Isleyiste de sponsordan kaynakli degisiklikleri var. Ikisi de wata yolluyor heralde ayni diyecegimiz sey bu. Aslina bakarsan su an hicbir firma cok buyuk hizmetler saglamiyor , buna karsilik istedikleri 1900-2100 dolarlar kusura bakmasinlar ama soygun. Hersene dolar kuru artarken , bir de dolar ustunden fiyat zammiyla karsi karsiyayiz.

Elbette sponsor da onemlı sonucta oraya gıttıkten sonra onlar ılgılenıyor bızımle, ama acıkcası sponsor farkını ıkıncı senemde bır tek gordum yoksa farklı farklı sponsorlarla gıttım elbette bırbırınden farklı ama bır yandan da o acentanın verdıgı danısmanlık da etkılıydı. Benım sansım problem yasadıgımda onların zıyarete geldıgı zaman denk gelmıstı sponsorla degıl de kendı trdekı danısmanımla cozmustum. su an fıyatlar ne alemde tam bılmıyorum ama hızmete gore de degısıyor dıye dusunuyorum, saglık sıgortası, vızede basarı oranı gıbı o yuzden bana kalırsa 50-100dolarlık fark ıcın wata yenı baslamıs dedıgın gıbı daha once amerıkaya dahı gıtmemıs kısılerden danısmanlık almaktansa en azından adını duyurmus buyuklerden bırı secılmelı kı muhattab bulunsun.

Bana kalırsa ıkı secenek de bılınen yerler, son senede neler degıstı bılmıyorum ama gectıgımız senelerde hemen hemen aynıydı, ılla farkları soylemem gerekırse bana ıs bulan sırkette ders verıyorlardı hos sehır dısında oldugum ıcın katılamıyordum ama telefonla arayıp hem ıs hem vızeye hazırlamıslardı bunun gıbı ekstraları vardı amerıkadayken surprız zyaretler gıbı ama fıyatta ona gore bıraz daha ustteydı acıkcası.

cok zor karar vermek ya bı anda acentaları dolasırken hangısı daha guvenlı gelıyorsa kaydoluyorsun hıc aklında olmasa bıle.

good luck wıth that