Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Yazı için Ankara'dan WaT yapacak arkadaşlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Evet aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyoruz ancak senin yazdıkların doğru olmakla beraber şirketleri bu söylemleri kullanarak haksız avantaj sağlamaya çalışmaktadır. Karşı çıkmamın sebebi budur. Bir de feedback olayına gelirsek , internet ortamında o kadar çok manüpile etmeye çalışan kişiler mevcut ki. Mesela yıllarca her ortamda övülen bir şirket aslında sürekli öğrencileri mağdur etmiş ve wat yapması da yasaklanmış. Ancak bu yıllar içinde öğrenciler bu şirketi iyi zannedip kayıt oldular. Malesef bu tarz tecrübeleri yaşayınca şirketlere ve onlar için yazılanlara zerre kadar güven kalmıyor.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyoruz ancak senin yazdıkların doğru olmakla beraber şirketleri bu söylemleri kullanarak haksız avantaj sağlamaya çalışmaktadır. Karşı çıkmamın sebebi budur. Bir de feedback olayına gelirsek , internet ortamında o kadar çok manüpile etmeye çalışan kişiler mevcut ki. Mesela yıllarca her ortamda övülen bir şirket aslında sürekli öğrencileri mağdur etmiş ve wat yapması da yasaklanmış. Ancak bu yıllar içinde öğrenciler bu şirketi iyi zannedip kayıt oldular. Malesef bu tarz tecrübeleri yaşayınca şirketlere ve onlar için yazılanlara zerre kadar güven kalmıyor.
    Kesinlikle katiliyorum adini hic duymadigim bir firmadan giden biri memnun olabildigi gibi koklu bir acentaya kaydolup onun lisansinin elinden alindigi icin gidemeyenler cok oldu ozellikle gecem sene, bir noktadan sonra sansa bile dönüyor bana kalırsa. Onemli olan bu isi sansa birakmadan once olabildigince garantiye almak.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)