Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Yazý için Ankara'dan WaT yapacak arkadaþlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 2015 Yazý için Ankara'dan WaT yapacak arkadaþlar

Merhabalar, Ankara'dan katýlacaklar, tanýþýp bilgi alýþveriþi yapabiliriz. ?? Ben bir arkadaþýmla gidiyorum UT ile kaydoldum. CIEE mülakatlarýný bekliyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

mrb bende ankaradan katýlacaðým. armada grandee ile gidiyorum ayný þekilde ciee nin mülakatýný bekliyorum bakalým hayýrlýsý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar merhaba,ben de UT ile Armada arasýnda kaldým ,henüz karar verebilmiþ deðilim.Yardýmcý olabilir misiniz?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende bu sene Armadayla gitmeyi düþünüyorum ciee nin mülakatýyla ilgili bilgi verebilecek var mý acaba

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Ýstanbulda katýlmýþtý arkadaþým mart gibi diye hatýrlýyorum

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    31
    Tecrübe Puaný
    14

Ben bu yaz üçüncü kez gideceðim self olarak Ankara'dan. Tanýþabiliriz, yardým isteyen arkadaþlara yardýmcý olabilirim. Ankara Üniversitesi'nde Ýngiliz Dili ve Edebiyatý 3. sýnýf öðrencisiyim. DTCF'de olanlarla da okulda görüþebiliriz.
    Yazýn Newport, Rhode Island!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kanka bende self gitmeyi düþünüyorum ama nasýl yapabilirim hiç bilmiyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ankaradan gidenler artmaya baþladý bende ankaradan gideceðim, armada ile ön kayýtý tamamladým ciee mülakatýný bekliyorum. tek endiþem bu.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ciee mulakatina girenler varsa sorulari paylasabilirler mi acaba

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba,ben de bu sezon WaT yapmaya karar verdim. Ancak þirket konusunda kararsýzým.Ben UT ile Armada Garndee arasýnda kaldým. Alternatif önerileriniz varsa ve paylaþýrsanýz sevinirim.Ayrýca iletiþim halinde de olabiliriz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý merves Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba,ben de bu sezon WaT yapmaya karar verdim. Ancak þirket konusunda kararsýzým.Ben UT ile Armada Garndee arasýnda kaldým. Alternatif önerileriniz varsa ve paylaþýrsanýz sevinirim.Ayrýca iletiþim halinde de olabiliriz

Ýki firma arasýnda pek bir fark yok. Ýkisininde çalýþtýðý sponsor CIEE. Armadanýn bir artýsý var, kendi iþlerinin olmasý. Bunun haricinde baþka birþey göremedim ben. Aklýna hangisi yatýyorsa onunla git. Ya da fiyatý en düþük verenle, ki muhtemelen fiyatta aynýdýr.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

benim bildigim kadariyla aralarinda neredeyse hic fark yok , ayni fiyat , ayni sponsor , %99 ayni isler.Bu iki firma arasinda kalinmasini anlayamiyorum acikcasi. Daha ucuz bir firma ile bunlrdan biri arasinda kalinsa anlayacagim .Tum firmalari gezin usenmeyin , ismini buldugunuz tum firmalari gezin ve fiyat alin, islerini ogrenin , spnosorlarini ogrenin tercihinizi en son yapin. Etraftan duyduklriniza baliklama atlamayin.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Bana kalýrsa þirket seçiminde en önemli þey Amerikadaki sponsor firmasý,buna bakarak ne kadar güvenli ve ne kadar geniþ bir yelpazesi var buna göre secebilirsin.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

UT ile katýlmaya karar verdim. Ankara'dan katýlacak arkadaþlarla iletiþim halinde olabiliriz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Studyzone mý Yero mu karar verebilmiþ deðiliz yardýmcý olabiliriseniz çok seviniriz arkadaþlar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý tourist Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bana kalýrsa ikisi de hemen hemen ayný þeyi sunuyor, tek farký ingilizce desteðine ihtiyacýn varsa yerodan arýyorlardý telefonla vizeye kadar onn desteði olur
    ikisininde sponsor ve imkanlari bambaska.Isleyiste de sponsordan kaynakli degisiklikleri var. Ikisi de wata yolluyor heralde ayni diyecegimiz sey bu. Aslina bakarsan su an hicbir firma cok buyuk hizmetler saglamiyor , buna karsilik istedikleri 1900-2100 dolarlar kusura bakmasinlar ama soygun. Hersene dolar kuru artarken , bir de dolar ustunden fiyat zammiyla karsi karsiyayiz.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ikisininde sponsor ve imkanlari bambaska.Isleyiste de sponsordan kaynakli degisiklikleri var. Ikisi de wata yolluyor heralde ayni diyecegimiz sey bu. Aslina bakarsan su an hicbir firma cok buyuk hizmetler saglamiyor , buna karsilik istedikleri 1900-2100 dolarlar kusura bakmasinlar ama soygun. Hersene dolar kuru artarken , bir de dolar ustunden fiyat zammiyla karsi karsiyayiz.

Elbette sponsor da onemlý sonucta oraya gýttýkten sonra onlar ýlgýlenýyor býzýmle, ama acýkcasý sponsor farkýný ýkýncý senemde býr tek gordum yoksa farklý farklý sponsorlarla gýttým elbette býrbýrýnden farklý ama býr yandan da o acentanýn verdýgý danýsmanlýk da etkýlýydý. Beným sansým problem yasadýgýmda onlarýn zýyarete geldýgý zaman denk gelmýstý sponsorla degýl de kendý trdeký danýsmanýmla cozmustum. su an fýyatlar ne alemde tam býlmýyorum ama hýzmete gore de degýsýyor dýye dusunuyorum, saglýk sýgortasý, výzede basarý oraný gýbý o yuzden bana kalýrsa 50-100dolarlýk fark ýcýn wata yený baslamýs dedýgýn gýbý daha once amerýkaya dahý gýtmemýs kýsýlerden danýsmanlýk almaktansa en azýndan adýný duyurmus buyuklerden býrý secýlmelý ký muhattab bulunsun.

Bana kalýrsa ýký secenek de býlýnen yerler, son senede neler degýstý býlmýyorum ama gectýgýmýz senelerde hemen hemen aynýydý, ýlla farklarý soylemem gerekýrse bana ýs bulan sýrkette ders verýyorlardý hos sehýr dýsýnda oldugum ýcýn katýlamýyordum ama telefonla arayýp hem ýs hem výzeye hazýrlamýslardý bunun gýbý ekstralarý vardý amerýkadayken surprýz zyaretler gýbý ama fýyatta ona gore býraz daha ustteydý acýkcasý.

cok zor karar vermek ya bý anda acentalarý dolasýrken hangýsý daha guvenlý gelýyorsa kaydoluyorsun hýc aklýnda olmasa býle.

good luck wýth that

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

yonetici edit
    Konu ozgursum tarafýndan (30-12-2014 Saat 12:45 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende gitmeyi düþünüyorum. Armada grandee ile katýlacaðým gibi büyük ihtimalle. Daha kesinleþtiremedim. Þirketle görüþüp karar vericeðim. Görüþenler varsa evler vs. kaç kiþilik oluyor onlarý söylüyorlar mý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Asasino bende Armada grandee ile katýlmayý düþünüyorum kesinleþtirirsen okulda tanýþabilirz soruna gelecek olursak kalacaðýn yerin özellikleri sen iþi seçtikten sonra belli oluyo diye biliyorum veya iþi seçerken

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Midwest eyaletlerine gelecek arkadaslar sorulariniz varsa yanitlayabilirim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

arkadaþlar þirket seçiminde burada soru sormayýn , çünkü manipülasyona açýk bir olay ve bu konuda da görüldüðü gibi þirket elemanlarýnýn etkisine maðruz kalýnabilir. Seçiminizi kendiniz yapýn , her þirketle görüþün ve sunduðu hizmetlerle fiyatlarý karþýlaþtýrýn. Ýmzamdaki þirket seçme yönergesi adlý konuya da bakmanýzý öneririm.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

eger Amerikadaki problemi sponsor degil de , sirketin cozuyorsa bu sunu gosterir , oraya sirketin aracilarla buldugu self isle gitmissindir. Sponsorun kendi isiyle degil. Diger turlu sorunlarin cozumunde sponsor devre disi kalamaz. Bu is Sponsor odakli bir istir. Wat Sponsorlarin yuruttugu programdir dolayisiyla en onemli usnur sponsorlardir.

Vize basari orani yuksekligi gibi bir kriter sirketin iyiligini gostermez , sadece , ogrenci kaydi alirken ozellikle ortalamaya daha cok dikkat ettigini gosterir. Cunku vize redlerinin buyuk bir bolumu ortalamadan dolayi verilmektedir. Birsey daha ekleyeyim , malesef bu sektordeki dansimanlarin buyuk cogunlugu Amerika hakkinda yeterli bilgiye sahip degil ,Buna tum sirketler dahil.

Sirket secerken en onemli kisim para degildir ve pahali iyidir mantigi da cok yanlistir. Bir firma iyi isler sunuyorsa , islemlerini yaparken herhangi yalan veya uckagida karismiyorsa ve fiyati digerlerine gore daha dusukse onu secmicez mi ucuz diye? En onemlisi sudur , ne sunuyorsun ? Bu sundugun hizmete karsilik ne istiyorsun? Fiyat-Hizmet dengesini karsilastiarak sirketler arasinda kolayca tercih yapilabilir.

Bir de sirketin eski yeni olmasi durumu var. Mesela Ben ve forum yoneticisi arkadaslarin sirketi yok ancak biz bu ay bir sirket kursak; bu piyasadaki sirketler ve danismanlari bizlerden daha mi cok bilgi verecek ? Daha mi kaliteli hizmet verecek ? Tabiki hayir. Dolayisiyla bunlar cok da onemli degil. Ayrica sirketin 10 yillik olmasi , danismanlarin da 10 yillik tecrubeli danisman oldugunu gostermez.

Sirket secerken gidin tum sirketlerle konusun , sponsoru kim ? Fuar yapacak mi ? Yapacaksa hangi isler kesin geliyor ? Islerin detayi neler ? Bu islere gecmiste gidenler nasil yorumluyor? Vizeye tahmini ne zaman girersin ? Bu sundugu hizmetlerin karsiliginda ne kadar istiyorsun? Iste bunlari sorun ve sirketler arasindaki farklari kendiniz bulun.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

eger Amerikadaki problemi sponsor degil de , sirketin cozuyorsa bu sunu gosterir , oraya sirketin aracilarla buldugu self isle gitmissindir. Sponsorun kendi isiyle degil. Diger turlu sorunlarin cozumunde sponsor devre disi kalamaz. Bu is Sponsor odakli bir istir. Wat Sponsorlarin yuruttugu programdir dolayisiyla en onemli usnur sponsorlardir.

Vize basari orani yuksekligi gibi bir kriter sirketin iyiligini gostermez , sadece , ogrenci kaydi alirken ozellikle ortalamaya daha cok dikkat ettigini gosterir. Cunku vize redlerinin buyuk bir bolumu ortalamadan dolayi verilmektedir. Birsey daha ekleyeyim , malesef bu sektordeki dansimanlarin buyuk cogunlugu Amerika hakkinda yeterli bilgiye sahip degil ,Buna tum sirketler dahil.

Sirket secerken en onemli kisim para degildir ve pahali iyidir mantigi da cok yanlistir. Bir firma iyi isler sunuyorsa , islemlerini yaparken herhangi yalan veya uckagida karismiyorsa ve fiyati digerlerine gore daha dusukse onu secmicez mi ucuz diye? En onemlisi sudur , ne sunuyorsun ? Bu sundugun hizmete karsilik ne istiyorsun? Fiyat-Hizmet dengesini karsilastiarak sirketler arasinda kolayca tercih yapilabilir.

Bir de sirketin eski yeni olmasi durumu var. Mesela Ben ve forum yoneticisi arkadaslarin sirketi yok ancak biz bu ay bir sirket kursak; bu piyasadaki sirketler ve danismanlari bizlerden daha mi cok bilgi verecek ? Daha mi kaliteli hizmet verecek ? Tabiki hayir. Dolayisiyla bunlar cok da onemli degil. Ayrica sirketin 10 yillik olmasi , danismanlarin da 10 yillik tecrubeli danisman oldugunu gostermez.

Sirket secerken gidin tum sirketlerle konusun , sponsoru kim ? Fuar yapacak mi ? Yapacaksa hangi isler kesin geliyor ? Islerin detayi neler ? Bu islere gecmiste gidenler nasil yorumluyor? Vizeye tahmini ne zaman girersin ? Bu sundugu hizmetlerin karsiliginda ne kadar istiyorsun? Iste bunlari sorun ve sirketler arasindaki farklari kendiniz bulun.

Katýlýyorum sana ayný þeyi söyleyip farklý yerlerden bakýyoruz. Anlamadýðým bir þekilde nedense muhalefet oluyormus izlenimi oldu. Þöyleki elbette daha cok para veren iyi veya ucuz olan rezil demiyoruz demem de sonucta hepimiz ogrenciyiz ve bunun icin para hepimiz için önemli, boyle olunca eger ayný hizmeti veriyorsa elbette ucuzu seceriz. Ama su an baktýðýmýzda dediðin gibi çok yuksek bi aralýk var fiyatta 400 dolar fark eden yerler var, o zaman da akla ne fark var burada sorusu geliyor neden ogrenci onu seciyor diye.

Ben fuarla iþimi almýþtým dolayýsýyla self deðil fulldu, benimle sponsorumdan once danýsmanlarýmýn iletiþime geçip yanýma gelmesi benim þansýmdý onlarýn ogrenci ziyareti sýrasýnda oldugu icin yardýmcý olmuslardý yoksa sponsoru telefonla zaten arayabiliyorum, sadece bahsettiðim artý olarak buydu, orada da gorustugum kisinin olmasý cunku ozellikle ilk sene ingilizcede pratik yapana kadar zorlanýyordum.

Vizede kesinlike ogrenciye baglý zaten bana kalýrsa ne kadar sempatik olursa ona baglý sonucta not ortalamasý cok yuksek olan insanlarda red alabiliyor, bizzat birlikte gitmek isteidðiim arkakdas gerildiðði için alamamýþtý konusamadý ki not ortalamasý 2.80di ben ise 1.86 ortalamamla almýstým he ben bunda benim seytan tuyumun etkili olduðunu dusunuyorumburada sadece sirketin artý olarak sunabileceði vereceði destektir, ben de surekli mulakata alýndýðým icin o yuzedn gerilmeden rahat gitmiþtim. Ama bir nokjtada kisye baglý diyebilirim.

Þirketlerin yýllanmýþ olmasý eski ogrencileriye gorusup konusarak feedback almak acýsýndan faydalý olur bu yuzden bana kalýrsa eski olmasý iyidir diye dusunuyorum tabi benim fikrim sonucta forum oldugu icin kendi fikrimi soyluýyorum. MEsela nasýl ki burada surekli aramda ile unitedý karsýlastýrýyorsak orneðin ikisi de ayný sponsorla calýsýyor ayný hemen hemen ayný fiyatlar, ikisi de fuar yapýyo pek bir frk yok bu noktada sirketin gecmiþine ogrenci ne kadar memnun buna bakýyoruzo yonden etkili olur diye dusunuyorum yoksa kesinlikle katýlýyorum hala daha daha oncesinda bu programa katýlmayýp belki de amerikaya dahai hic gitmemiþ konuyla ilgili ahkam kesen danýþmanlar mevcut onlara nazaran hem senin hem de bizim gibi daha once gidip gelmiþ ogrenciler daha verimli bilgi verebilir ama objektiflik zor oluyor bu durumda da.

Çok zor iþler ya, sonuçta tum acentalarýn yapasý gerekn kurallar var hemen hemen hepsi ayný seyleri soyluyor hepsi ayný hizmeti için eksiksiz diyor gittiðimizde onemli olan bir sýkýntýmýz oldugunda muhatap bulabilmek, bana kalýrsa orada problem yasamadýðý muddetce zaten pek bir acenta farký goremeyiz. Atýyorum bi saglýk sigortasýna ihtiyacýmýz oldugunda gibi gibi.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý tourist Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Katýlýyorum sana ayný þeyi söyleyip farklý yerlerden bakýyoruz. Anlamadýðým bir þekilde nedense muhalefet oluyormus izlenimi oldu. Þöyleki elbette daha cok para veren iyi veya ucuz olan rezil demiyoruz demem de sonucta hepimiz ogrenciyiz ve bunun icin para hepimiz için önemli, boyle olunca eger ayný hizmeti veriyorsa elbette ucuzu seceriz. Ama su an baktýðýmýzda dediðin gibi çok yuksek bi aralýk var fiyatta 400 dolar fark eden yerler var, o zaman da akla ne fark var burada sorusu geliyor neden ogrenci onu seciyor diye.

Ben fuarla iþimi almýþtým dolayýsýyla self deðil fulldu, benimle sponsorumdan once danýsmanlarýmýn iletiþime geçip yanýma gelmesi benim þansýmdý onlarýn ogrenci ziyareti sýrasýnda oldugu icin yardýmcý olmuslardý yoksa sponsoru telefonla zaten arayabiliyorum, sadece bahsettiðim artý olarak buydu, orada da gorustugum kisinin olmasý cunku ozellikle ilk sene ingilizcede pratik yapana kadar zorlanýyordum.

Vizede kesinlike ogrenciye baglý zaten bana kalýrsa ne kadar sempatik olursa ona baglý sonucta not ortalamasý cok yuksek olan insanlarda red alabiliyor, bizzat birlikte gitmek isteidðiim arkakdas gerildiðði için alamamýþtý konusamadý ki not ortalamasý 2.80di ben ise 1.86 ortalamamla almýstým he ben bunda benim seytan tuyumun etkili olduðunu dusunuyorumburada sadece sirketin artý olarak sunabileceði vereceði destektir, ben de surekli mulakata alýndýðým icin o yuzedn gerilmeden rahat gitmiþtim. Ama bir nokjtada kisye baglý diyebilirim.

Þirketlerin yýllanmýþ olmasý eski ogrencileriye gorusup konusarak feedback almak acýsýndan faydalý olur bu yuzden bana kalýrsa eski olmasý iyidir diye dusunuyorum tabi benim fikrim sonucta forum oldugu icin kendi fikrimi soyluýyorum. MEsela nasýl ki burada surekli aramda ile unitedý karsýlastýrýyorsak orneðin ikisi de ayný sponsorla calýsýyor ayný hemen hemen ayný fiyatlar, ikisi de fuar yapýyo pek bir frk yok bu noktada sirketin gecmiþine ogrenci ne kadar memnun buna bakýyoruzo yonden etkili olur diye dusunuyorum yoksa kesinlikle katýlýyorum hala daha daha oncesinda bu programa katýlmayýp belki de amerikaya dahai hic gitmemiþ konuyla ilgili ahkam kesen danýþmanlar mevcut onlara nazaran hem senin hem de bizim gibi daha once gidip gelmiþ ogrenciler daha verimli bilgi verebilir ama objektiflik zor oluyor bu durumda da.

Çok zor iþler ya, sonuçta tum acentalarýn yapasý gerekn kurallar var hemen hemen hepsi ayný seyleri soyluyor hepsi ayný hizmeti için eksiksiz diyor gittiðimizde onemli olan bir sýkýntýmýz oldugunda muhatap bulabilmek, bana kalýrsa orada problem yasamadýðý muddetce zaten pek bir acenta farký goremeyiz. Atýyorum bi saglýk sigortasýna ihtiyacýmýz oldugunda gibi gibi.
    Yani bende anlamýþ deðilim adam bizzat kendi memnun kalmýþ. Tabi ki de hiçbirþey yapmasa bile oraya yanýna gelemeleri çok güzel biþey neyi tartýþýyoruz? Yani memnuniyetini bile engellemeye çalýþýlýyor gibi bir izlenim oluþtu bende

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Evet aþaðý yukarý ayný þeyleri söylüyoruz ancak senin yazdýklarýn doðru olmakla beraber þirketleri bu söylemleri kullanarak haksýz avantaj saðlamaya çalýþmaktadýr. Karþý çýkmamýn sebebi budur. Bir de feedback olayýna gelirsek , internet ortamýnda o kadar çok manüpile etmeye çalýþan kiþiler mevcut ki. Mesela yýllarca her ortamda övülen bir þirket aslýnda sürekli öðrencileri maðdur etmiþ ve wat yapmasý da yasaklanmýþ. Ancak bu yýllar içinde öðrenciler bu þirketi iyi zannedip kayýt oldular. Malesef bu tarz tecrübeleri yaþayýnca þirketlere ve onlar için yazýlanlara zerre kadar güven kalmýyor.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Evet aþaðý yukarý ayný þeyleri söylüyoruz ancak senin yazdýklarýn doðru olmakla beraber þirketleri bu söylemleri kullanarak haksýz avantaj saðlamaya çalýþmaktadýr. Karþý çýkmamýn sebebi budur. Bir de feedback olayýna gelirsek , internet ortamýnda o kadar çok manüpile etmeye çalýþan kiþiler mevcut ki. Mesela yýllarca her ortamda övülen bir þirket aslýnda sürekli öðrencileri maðdur etmiþ ve wat yapmasý da yasaklanmýþ. Ancak bu yýllar içinde öðrenciler bu þirketi iyi zannedip kayýt oldular. Malesef bu tarz tecrübeleri yaþayýnca þirketlere ve onlar için yazýlanlara zerre kadar güven kalmýyor.
    Kesinlikle katiliyorum adini hic duymadigim bir firmadan giden biri memnun olabildigi gibi koklu bir acentaya kaydolup onun lisansinin elinden alindigi icin gidemeyenler cok oldu ozellikle gecem sene, bir noktadan sonra sansa bile dönüyor bana kalýrsa. Onemli olan bu isi sansa birakmadan once olabildigince garantiye almak.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Yonetici Edit:

Bu forum herhangi bir sirketin acikca surekli ovulecegi bir yer degildir. Bu konu uzerinde ayni sirketin reklaminin yapilmaya calisilmasi uzerine 3 kisi siteden uzaklastirilmistir. Sirket ismi verirken yazacaklariniza dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu uyariya dikkat etmeyip , sirket ismini vererek reklam yapma cabasinda olacaklar siteden suresiz uzaklastirilacaktir.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar bence biraz daha araþtýrýn ankaradan gidecekler için ankarada fuar yapan firmalarý tavsiye ederim. Ýstanbula git gel olur olmaz bence çok mantýklý deðil

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

isim yazmam sorun deðil ama en azýndan tavsiye eden arkadaþlara böyle çürütmek için açýklama yapmak pek mantýklý gelmedi. MEsela resmen soygun demiþsiniz insanlar kaydolmuþ ve verilen bir hizmet var neden insanlarýn içine kurt düþsün ki herkes herþeyi anlayabilecek seviyede universite öðrencisi burada

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)