Arkada?lar Food Lion da cal?st?m bonusumun Türkiye'ye gönderilece?ini söylediler. Fakat hiçbir ileti?im yok. Food Lion'da daha once cal?sanlar varsa bilgilerini alabilir miyim?

Arkada?lar Food Lion da cal?st?m bonusumun Türkiye'ye gönderilece?ini söylediler. Fakat hiçbir ileti?im yok. Food Lion'da daha once cal?sanlar varsa bilgilerini alabilir miyim?

Geçti?imiz yaz ben de Food Lion'da çal??m??t?m, biz son pay check ile bonusu almaya çok u?ra?t?k ama olmad? sonraya kalm??t?. Döndükten sonra, tax back için ?irkete ba?vurdum. Onlar benim ad?ma bu bonus pay checki alm??lard?. Yanl?? hat?rlam?yorsam, Kas?m veya Aral?kt? ald???mda, bu arada hangi eyalet hangi ?ehirdeydin? Canland? an?lar!![]()

bize bonusun Türkiyeye donunce gelece?ini ve son 5 gunluk cal?sma ucret?n?n geleceg? soylend?. Arkada? measj att? Türkiye'deki sirkete göndrilecek diye mesaj ald?. bu dogru mu ? yan? Türkiye'de k? dan?smanl?k s?rket?ne m? gel?yor?
NC idim bençok güzel bir yazd? anlatarak bitiremem
![]()

Dan??man ?irketime gelmemi?ti benim, tax backimi yapan ?irkete gelmi?ti bu pay check, ama benim bir ?ey yapmam gerekmemi?ti Food Lion ula?t?rm??t?, sa?olsun. En iyisi sen taxback islemlerine basla, ondan sonras? gelmesini beklemek zaten.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks