Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Washington DC yakýnlarýnda iþ ilaný

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Cool Washington DC yakýnlarýnda iþ ilaný

Washington DC / Northern Virginia'da bulunan aqua parkta iki yýl çalýþtým ve bu yýlýn sonunda menajerim gelecek sene için 4-5 kýz öðrenci bulmamý istedi ancak ben 2tane bulabildim þimdilik,job offerinizi ve iþveren ile görüþmeleri ben halledeceðim self placement ile yaklaþýk 800 dolara kayýt olursunuz.Ben bu yaz gitmeyi planlamýyorum.Tekrar belirteyim geçen yýl gelen international öðrencilerin çoðu erkek olduðu için iþveren özellikle kýz öðrenci istiyor.Herhangi bir sorunuz olursa yanýtlayabilirim.

Görev : Cankurtaran
    Saatlik ücret : 9.5 dolar
    Haftalýk çalýþma süresi : 35+ saat
    Eðitim : Ücretsiz kurs / 200metre yüzme ve 3metreden tuðla çýkarmanýz yeterli
    Konaklama : Kendimiz ayarladýk en fazla 300 dolar aylýk.

Ýlk yýl 4500 ikinci yýl 5500 dolar kazandým.
    Mail adresi vermek yasakmý bilmiyorum ancak buradan yazarsanýz bir þekilde iletiþime geçeriz.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Amaç nedir? Job offer baþýna gelir elde etme gibi bir planýnýz var mý?
    admin (at) turkishwat.net

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Bölümün adý iþ arayanlar / iþ ilanlarý olduðuna göre yazabileceðimi düþündüm amacým para olsaydý iþi þirketlere SATARDIM,benim amacým bana çok yardýmcý olan iþverenimin ricasýný yerine getirmek.Tabi insanlarýn karþýlýksz birþey yapýyor olmasý sizleri kuþkulandýrýyor olabilir bunun için yapabileceðim birþey yok.
    Kendimi iþportacý gibi hissettim, yazýk...
    Konu Alexandria tarafýndan (11-10-2014 Saat 10:47 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Alexandria Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bölümün adý iþ arayanlar / iþ ilanlarý olduðuna göre yazabileceðimi düþündüm amacým para olsaydý iþi þirketlere SATARDIM,benim amacým bana çok yardýmcý olan iþverenimin ricasýný yerine getirmek.Tabi insanlarýn karþýlýksz birþey yapýyor olmasý sizleri kuþkulandýrýyor olabilir bunun için yapabileceðim birþey yok.
    Tepki vermene gerek yok sadece amacinin ne oldugunu ogrenmek icin soru soruldu o kadar.

Tecrübe Puaný
    10

amaç para karþýlýðý iþ satma deðil yani, doðru mudur? Ben böyle anladým.

Kiþisel pozisyon satýþlarý öðrencileri maðdur edebilir. firma bir iþi sattýðýnda programýn tüm sorumluluðunu ele alýr, bir sýkýntý çýktýðýnda müdahale edeceðine dair taahhütlerde bulunur ve süreç boyunca sorulara cevap verir. Kiþilerin bunu yapmasý pek olasý deðildir. Kiþisel iþ satýþlarý yapýldýðýnda karþý taraf her þeyin riskini bilmelidir. 300-700 USD az ödedim diye öðrencinin hayali yýkýlýr; bunu o istemez. Programýn adý bu gibi þeyler yüzünden iyice kirlenir; buna da biz istemeyiz. Ortalýkta gezen maðduriyetler çevrede programýn kötü bir þey olduðu izlenimi uyandýrýr. Detaylarý kimse irdelemez.

Sonuç olarak, kaynaðý belirsiz kiþilerin iþlerin satýþýný bu forumda yapmasý yasaktýr. Ümit ediyorum ki konu anlaþýlmýþtýr.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Yok hiçbir þekilde satýþ felan yok istedikleri þirketle sponsorla self olarak gidebilirler .Ben sadece aracýyým dediðim gibi Amerikadaki iþveren ile görüþmelerini saðlarým okadar.

Tecrübe Puaný
    10

Yok hiçbir þekilde satýþ felan yok istedikleri þirketle sponsorla self olarak gidebilirler .Ben sadece aracýyým dediðim gibi Amerikadaki iþveren ile görüþmelerini saðlarým okadar.
    Konu anlaþýlmýþtýr, teþekkür ederim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Washington DC / Northern Virginia'da bulunan aqua parkta iki yýl çalýþtým ve bu yýlýn sonunda menajerim gelecek sene için 4-5 kýz öðrenci bulmamý istedi ancak ben 2tane bulabildim þimdilik,job offerinizi ve iþveren ile görüþmeleri ben halledeceðim self placement ile yaklaþýk 800 dolara kayýt olursunuz.Ben bu yaz gitmeyi planlamýyorum.Tekrar belirteyim geçen yýl gelen international öðrencilerin çoðu erkek olduðu için iþveren özellikle kýz öðrenci istiyor.Herhangi bir sorunuz olursa yanýtlayabilirim.

Görev : Cankurtaran
    Saatlik ücret : 9.5 dolar
    Haftalýk çalýþma süresi : 35+ saat
    Eðitim : Ücretsiz kurs / 200metre yüzme ve 3metreden tuðla çýkarmanýz yeterli
    Konaklama : Kendimiz ayarladýk en fazla 300 dolar aylýk.

Ýlk yýl 4500 ikinci yýl 5500 dolar kazandým.
    Mail adresi vermek yasakmý bilmiyorum ancak buradan yazarsanýz bir þekilde iletiþime geçeriz.

Özellikle kýz öðrenci istediðini belirtmiþsin ama olurda krýter deðiþirse ben burdayým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþým. Daha önce wýsconsýn dells de lýfeguard lýk yaptým bu sene için iþ arýyorum cankuranlýk üzerine .iletiþime nasýl geçebilirz

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Merhaba
    Arkadaslar gec kaldiniz yardimci olamayacagim suan 4 kisioldu zaten job offerleri'de geldi ama vazgecen veya vize reddi olan olursa yine yazarim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba
    Arkadaslar gec kaldiniz yardimci olamayacagim suan 4 kisioldu zaten job offerleri'de geldi ama vazgecen veya vize reddi olan olursa yine yazarim.
    Great Waves water park /alexandria değil mi ?? Bende bu sene oraya gitmek istiyorum lifeguard olarak sorularım var

1-Ortam nasıl daha çok yabancımı yoksa türkmü

2-Eğlenceli bir şehir mi canım sıkılırmı

3-Haftada kaç gün çalışılıo

4-Çalışma şartları nasıl

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)