Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Washington DC yak?nlar?nda i? ilan?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Cool Washington DC yak?nlar?nda i? ilan?

Washington DC / Northern Virginia'da bulunan aqua parkta iki y?l çal??t?m ve bu y?l?n sonunda menajerim gelecek sene için 4-5 k?z ö?renci bulmam? istedi ancak ben 2tane bulabildim ?imdilik,job offerinizi ve i?veren ile görü?meleri ben halledece?im self placement ile yakla??k 800 dolara kay?t olursunuz.Ben bu yaz gitmeyi planlam?yorum.Tekrar belirteyim geçen y?l gelen international ö?rencilerin ço?u erkek oldu?u için i?veren özellikle k?z ö?renci istiyor.Herhangi bir sorunuz olursa yan?tlayabilirim.

Görev : Cankurtaran
    Saatlik ücret : 9.5 dolar
    Haftal?k çal??ma süresi : 35+ saat
    E?itim : Ücretsiz kurs / 200metre yüzme ve 3metreden tu?la ç?karman?z yeterli
    Konaklama : Kendimiz ayarlad?k en fazla 300 dolar ayl?k.

?lk y?l 4500 ikinci y?l 5500 dolar kazand?m.
    Mail adresi vermek yasakm? bilmiyorum ancak buradan yazarsan?z bir ?ekilde ileti?ime geçeriz.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Amaç nedir? Job offer ba??na gelir elde etme gibi bir plan?n?z var m??
    admin (at) turkishwat.net

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bölümün ad? i? arayanlar / i? ilanlar? oldu?una göre yazabilece?imi dü?ündüm amac?m para olsayd? i?i ?irketlere SATARDIM,benim amac?m bana çok yard?mc? olan i?verenimin ricas?n? yerine getirmek.Tabi insanlar?n kar??l?ksz bir?ey yap?yor olmas? sizleri ku?kuland?r?yor olabilir bunun için yapabilece?im bir?ey yok.
    Kendimi i?portac? gibi hissettim, yaz?k...
    Konu Alexandria tarafından (11-10-2014 Saat 10:47 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Alexandria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölümün ad? i? arayanlar / i? ilanlar? oldu?una göre yazabilece?imi dü?ündüm amac?m para olsayd? i?i ?irketlere SATARDIM,benim amac?m bana çok yard?mc? olan i?verenimin ricas?n? yerine getirmek.Tabi insanlar?n kar??l?ksz bir?ey yap?yor olmas? sizleri ku?kuland?r?yor olabilir bunun için yapabilece?im bir?ey yok.
    Tepki vermene gerek yok sadece amacinin ne oldugunu ogrenmek icin soru soruldu o kadar.

Tecrübe Puanı
    10

amaç para kar??l??? i? satma de?il yani, do?ru mudur? Ben böyle anlad?m.

Ki?isel pozisyon sat??lar? ö?rencileri ma?dur edebilir. firma bir i?i satt???nda program?n tüm sorumlulu?unu ele al?r, bir s?k?nt? ç?kt???nda müdahale edece?ine dair taahhütlerde bulunur ve süreç boyunca sorulara cevap verir. Ki?ilerin bunu yapmas? pek olas? de?ildir. Ki?isel i? sat??lar? yap?ld???nda kar?? taraf her ?eyin riskini bilmelidir. 300-700 USD az ödedim diye ö?rencinin hayali y?k?l?r; bunu o istemez. Program?n ad? bu gibi ?eyler yüzünden iyice kirlenir; buna da biz istemeyiz. Ortal?kta gezen ma?duriyetler çevrede program?n kötü bir ?ey oldu?u izlenimi uyand?r?r. Detaylar? kimse irdelemez.

Sonuç olarak, kayna?? belirsiz ki?ilerin i?lerin sat???n? bu forumda yapmas? yasakt?r. Ümit ediyorum ki konu anla??lm??t?r.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Yok hiçbir ?ekilde sat?? felan yok istedikleri ?irketle sponsorla self olarak gidebilirler .Ben sadece arac?y?m dedi?im gibi Amerikadaki i?veren ile görü?melerini sa?lar?m okadar.

Tecrübe Puanı
    10

Yok hiçbir ?ekilde sat?? felan yok istedikleri ?irketle sponsorla self olarak gidebilirler .Ben sadece arac?y?m dedi?im gibi Amerikadaki i?veren ile görü?melerini sa?lar?m okadar.
    Konu anla??lm??t?r, te?ekkür ederim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Washington DC / Northern Virginia'da bulunan aqua parkta iki y?l çal??t?m ve bu y?l?n sonunda menajerim gelecek sene için 4-5 k?z ö?renci bulmam? istedi ancak ben 2tane bulabildim ?imdilik,job offerinizi ve i?veren ile görü?meleri ben halledece?im self placement ile yakla??k 800 dolara kay?t olursunuz.Ben bu yaz gitmeyi planlam?yorum.Tekrar belirteyim geçen y?l gelen international ö?rencilerin ço?u erkek oldu?u için i?veren özellikle k?z ö?renci istiyor.Herhangi bir sorunuz olursa yan?tlayabilirim.

Görev : Cankurtaran
    Saatlik ücret : 9.5 dolar
    Haftal?k çal??ma süresi : 35+ saat
    E?itim : Ücretsiz kurs / 200metre yüzme ve 3metreden tu?la ç?karman?z yeterli
    Konaklama : Kendimiz ayarlad?k en fazla 300 dolar ayl?k.

?lk y?l 4500 ikinci y?l 5500 dolar kazand?m.
    Mail adresi vermek yasakm? bilmiyorum ancak buradan yazarsan?z bir ?ekilde ileti?ime geçeriz.

Özellikle k?z ö?renci istedi?ini belirtmi?sin ama olurda kr?ter de?i?irse ben burday?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkada??m. Daha önce w?scons?n dells de l?feguard l?k yapt?m bu sene için i? ar?yorum cankuranl?k üzerine .ileti?ime nas?l geçebilirz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Merhaba
    Arkadaslar gec kaldiniz yardimci olamayacagim suan 4 kisioldu zaten job offerleri'de geldi ama vazgecen veya vize reddi olan olursa yine yazarim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba
    Arkadaslar gec kaldiniz yardimci olamayacagim suan 4 kisioldu zaten job offerleri'de geldi ama vazgecen veya vize reddi olan olursa yine yazarim.
    Great Waves water park /alexandria değil mi ?? Bende bu sene oraya gitmek istiyorum lifeguard olarak sorularım var

1-Ortam nasıl daha çok yabancımı yoksa türkmü

2-Eğlenceli bir şehir mi canım sıkılırmı

3-Haftada kaç gün çalışılıo

4-Çalışma şartları nasıl

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)