saolun aciklamariniz icin.ben durumu bi daha soyle ozetliyim..
Ben vizemi uzatmak istemiyorum.Ocakta TR ye donus yapacagim mart nisan gibi de tekrar basvurup sifirdan vize almak istiyorum.yani her turlu 2 years kurali onume engel olacak.2, kez intern mumkun mu bilmiyorum ama internship in bi ust kademesi trainingship oluor 12-18 months internship 6-12 ay oluyordu cunku..
okul biter bitmez zaten askerligimi bizzat gidip tecil ettirdim herhangi bi neden sunma zorunlulugun yok.ama 2 yil olmaz tabi 1 yil tecil edildi.bi daha tecil ettirebilmem icin bi kanit biseyler sunmaliyim onlara.Kredi borcu da kolay bikac ay pesin yatirip bi kefil gosterip taahhutname alabilirim diye dusunuyorum.sonucta burdan her ay duzenli bi sekilde odicem.ayrica odemem de 2 gun sonra basliyorKalmak istememin nedeni de burada front desk supervisor olmak uzereyim ve bildiginiz uzere burada aldigim maasi TR de ruyamda bile goremem.Yani anlicaginiz cok karisigim.Ocak'da donup ondan sonra mi karar versem yoksa gelip direk askerligimi yapip sonra mi kararimi versem hic bilemiyorum

Kalmak istememin nedeni de burada front desk supervisor olmak uzereyim ve bildiginiz uzere burada aldigim maasi TR de ruyamda bile goremem.Yani anlicaginiz cok karisigim.Ocak'da donup ondan sonra mi karar versem yoksa gelip direk askerligimi yapip sonra mi kararimi versem hic bilemiyorum
Alıntı
Bookmarks