Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
*oncelikle wat ile ilgili olumsuz konusmalari yapanlarin buyuk cogunlugu hic wat yapmayanlardir bunu belirteyim. Gidenlerin buyuk cogunlugu iyiki gelmisim der ve tekrardan gitmek ister.

*Soyledigin sirketi hic duymadim acikcasi , zaten burada direk bir sirket isminin verilmesine izin vermeyiz. Manipulasyonlara acik bir konu malesef. Sana onerim , tum firmalari gezmen ve kararini ondan sonra vermendir. Internette bulabildigin tum firmalari gez , ne gibi islere yolluyorlar , kac yildir bu isle ugrasiyorlar , sponsorlari ne , bu sponsorlar yeterince guclu mu , fiayatlari ne gibi sorulara cevap ara. Sonucunda eleyerek gidersen zaten dogru karari vereceksindir. Ayrica imzamdaki sirket secim yonergesi isimli konuyu okumani da tavsiye ederim.

*En iyi arkadasin dahi olsa , arkadas tavsiyesine baliklama atlamayin. Cunku wata katilan nerdeyse her ogrenciye sirketleri temsilcilik teklif eder. Bu kendilerine yonlendirdikleri ogrenci basina para kazanma olayidir. Sana bir sirketi onerir , arkandan sirkete ismini soyleyerek ben yolladim der. Sonucunda sen kaydolursan senin ustunden komisyon alir. Maddi cikar oldugu icin arkadaslarinizin da objektif olamayacagini unutmayin.

Baska sorularin olursa cevaplamaya calisalim.
Cevapların için teşekkür ederim. Şirket adı vermenin kuralını bilmiyorum kusura bakmayın. Bahsettiğiniz konuyu okuyacağım.

Arkadaşımın komisyon aldığı çok açık söyledide kendisi , fakat bir güven durumu var ama siz genede gidip araştırın diyorsunuz . Peki şirketlere sormam gereken sorular sizce neler yazıp gitmeyi düşünüyorum