Arkadaslar WAT yapmaya karar verdim.ama bildginiz gibi þirket bu konuda cok önemli.gidip memnun kalmayanlar var.daha gitmeden dolandýrýlanlar var.bu gözümü çok korkutuyo.daha da arastýrmaya baslamadým.fikri olan varmýý ??
Arkadaslar WAT yapmaya karar verdim.ama bildginiz gibi þirket bu konuda cok önemli.gidip memnun kalmayanlar var.daha gitmeden dolandýrýlanlar var.bu gözümü çok korkutuyo.daha da arastýrmaya baslamadým.fikri olan varmýý ??
forumda sirket ismi verilmesi yasak aslinda , bu yuzden oncelikle imzamdaki sirket secim yonergesi isimli konuyu okuman ve bulabildigin tum firmalarla konusmani oneririm. Kendilerine su an bos kontenjanli is listelerini sor , ve kayi olursam bu islere ismimi yazdirabilir miyim diye de ekle. Sonra kayit olunca bu isler doldu muhabbetini yapmasinlar. Su anki asamada isler onemli , islere bakarsin ve fiyatlarina bakarsin. Bu sekilde eleye eleye secimini ypabilecegini dusunuyorum.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
þirket ismi vermek yasak ama tecrübeli olarak kendi iþini kendin seçebileceðin þirketlere kayýt ol mutlaka! çünkü çoðunlukla þirketler sana yapmak istemediðin iþleri bile dayatýrken kimi þirket sadece kendi istediðin iþleri seçmene izin veriyor ya da kaydýný almýyor.
Dostum þirket ismi verilmez. Verilmeye baþlanýrsa burasý þirket reklamlarýndan geçilmezSen tüm þirketleri gez 1 gününü buna ayýr sonuçta orada 3-4 ay kalacaksýn 1 gününü feda et. Benim aklýma gelen en ayýrt edici soru, mesela þirket sana bir iþ önerdi sen þirkete "Daha önce buraya giden öðrencilerin iletiþim bilgilerini verir misiniz? Onlarla da konuiayým" diye sor. Eðer her iþ için mýrýn kýrýn ediyosa hiç bulaþma. Dandik þirketler öðrencilerinin iletiþim bilgilerin vermez sana çünkü iyi bir iþ deðilse bunu öðrenmeni istemezler. Ayrýca genellersek (arada istisnalar saymýyorum) büyük þirketler yani 1 wat sezonunda çok öðrenci gönderen þirketleri seçmek daha mantýklý gibi geliyor bana.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks